- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Bir ara şişkinlik oldu 2 tane rezene çiğnedim 5 dk içinde sorun tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da afiyet olsun canımHarikasın kuşum
Ben de kabak çorbamı içiyorum
Bende de ishal sanırım iki gündür bişey yemeyince midem de noluyor bu gelenler ne ola ki dediBir ara şişkinlik oldu 2 tane rezene çiğnedim 5 dk içinde sorun tamam
Hadi bakalım güzel sonuçlar gelecek inşallahAy bizim de 3.gün
Çok güzel cnm tabi destek olsun
Ben kalori ve karbonhidrat aralığı sayıyorum cnm bluegreeneyes da ingiltere diyeti yaptı 2 gün, bugün de protein ağırlıklı yiyecekmiş
@hande_buse arkadaşımız bayağıdır diyetisyenle veriyor
@Kizkulesi34 kuzum hadi sen de başla artık
İnşallahHadi bakalım güzel sonuçlar gelecek inşallah
Bugün mü oldu canım ,çok geçmiş olsunBende de ishal sanırım iki gündür bişey yemeyince midem de noluyor bu gelenler ne ola ki dedi
Evet canm dün olmuştu ama düzeldi galiba sabah çıkamadım wcyeBugün mü oldu canım ,çok geçmiş olsun
Çok güzel canm akşam yediğin keki de sporlarla dengelemişsin23 Haziran
Sabah 200 ml süt, 3 kaşık çikolatalı mısır gevreği,tarçın yanında türk kahvesi
Ara vitamin mineral ilaveli whey protein tozu su ile
Öğlen 2 yumurta,1 dilim kaşar, yağsız kabak & maydanoz çorbası (dün de kimyon zerdeçal karabiber koydum )
Ara rezene çayı + tanelerini çiğnedim
Akşam haşlanmış tavuk göğüs + but derisiz , 100 gr sade activia
Ara 2 minik armut, 20 gr paketli kek, siyah çay
1.5 lt su
10.000 adım , 40 zıp , 2 Mil Leslie
@19Temmuzda69um
Geçmezse reflor alabilirsin canımEvet canm dün olmuştu ama düzeldi galiba sabah çıkamadım wcye
Dengeledim kuşum ama 200 gr gitmiş artık birkaç gün normal kaloriye döneyim iştahım da normal şu anÇok güzel canm akşam yediğin keki de sporlarla dengelemişsin
Ben bi süre daha böyle devam etmek istiyorum canm midem de rahat ben de daha enerjik hissediyorum kendimi beraber destek olursak güzel veririzDengeledim kuşum ama 200 gr gitmiş artık birkaç gün normal kaloriye döneyim iştahım da normal şu an
Tamam canım kilo vermen azalınca bir gün yersin belkiBen bi süre daha böyle devam etmek istiyorum canm midem de rahat ben de daha enerjik hissediyorum kendimi beraber destek olursak güzel veririz
Güzel protein olmuş kuzum şifa olsun23 haziran perşembe menü
09.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim çavdar ekmeği
Sade kahve
12.30
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
Yarım dilim çavdar ekmeği
16.30
5-6 çilek
18,30
1 avuç kadar fırın tavuk
1 bardak kefir
1 dilim ekmek
2.5 litre su
Spor off günü yaptım yok
Hoşgeldin balıımmHelloooo
Mesajlar çok olunca senin bildirimi fark edemedim galiba senin fark ne kadarTamam canım kilo vermen azalınca bir gün yersin belki
Çok mutlu oldum sana
Aynennn
Çilekler de bonus olduGüzel protein olmuş kuzum şifa olsun
71.2 cnm 3 günde 1.5 kg oldu bendeMesajlar çok olunca senin bildirimi fark edemedim galiba senin fark ne kadar
Çilekler de bonus oldu