- 17 Ekim 2021
- 11.321
- 37.553
- 38
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Gunaydin Hedef60kgolmak dun 2.243 kalori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bosver.Free günümü tek öğün mü yapsam
Sonra acıkırsam gün içinde sütlü kahve içsem
Yok, evdeyiz@19Temmuzda69um canım yıllık izinde şehir dışına mı çıkıyorsunuz
Valla ömrüm kilo al kilo ver ile geçti gari saldım :) genlerim müsait sağlık sorunları da var ama bugünden itibaren sabahları ılık limonlu su ve tarçın kakao kahve h.cevizi yağlı kahve ile başlamaya karar verdim şuan içiyorum :) faydası olur mu bilmem göreceğiz :)
Allah sifa versin. Hadi bismillah. Faydasi olsun afiyet olsun. Foto atsaydin keskeValla ömrüm kilo al kilo ver ile geçti gari saldım :) genlerim müsait sağlık sorunları da var ama bugünden itibaren sabahları ılık limonlu su ve tarçın kakao kahve h.cevizi yağlı kahve ile başlamaya karar verdim şuan içiyorum :) faydası olur mu bilmem göreceğiz :)
Sana da afiyet olsun cnmAfiyet olsun. Kurabiyeee ben de yedim
Gunaydin Hedef60kgolmak dun 2.243 kalori
Aynen boşvereyim 🖒Bence bosver.
Yok, evdeyiz
Afiyet şifa olsunValla ömrüm kilo al kilo ver ile geçti gari saldım :) genlerim müsait sağlık sorunları da var ama bugünden itibaren sabahları ılık limonlu su ve tarçın kakao kahve h.cevizi yağlı kahve ile başlamaya karar verdim şuan içiyorum :) faydası olur mu bilmem göreceğiz :)
Sabah içtiğim kahve ve limonlu su ardından 3 yumurta salata 1 küp süzme peynir 2 karabuğday patlağı ile kahvaltı yaptım saat 13 gibi. 16.30 gibi velim kek getirmişti sağlıklı olanlarından, unu şekeri olmayan, onunla 3 kaşık yoğurt, akşam çeyrek ekmek ve köy peyniri arasına koydum, köye gittik h. Sonu için, öyle kapattım :) şimdi Köydeyim sabah kahve olayı kalacak burada sanırım :)Asiasena cnm nasıl geçti günün
Günaydin canim ben de kac gundur dusunuyorum, bir yontem denedigi icin mi kilo veremiyor diye, hani istese verir ama yasam tarzini oturtmak mi istiyorben kilo korumak değil vermek istiyorum ya kimseyi kandırmayayım kendimi de
Çok güzel cnmSabah içtiğim kahve ve limonlu su ardından 3 yumurta salata 1 küp süzme peynir 2 karabuğday patlağı ile kahvaltı yaptım saat 13 gibi. 16.30 gibi velim kek getirmişti sağlıklı olanlarından, unu şekeri olmayan, onunla 3 kaşık yoğurt, akşam çeyrek ekmek ve köy peyniri arasına koydum, köye gittik h. Sonu için, öyle kapattım :) şimdi Köydeyim sabah kahve olayı kalacak burada sanırım :)
Aynen öyle cnm ama fazla geldi tabi bu kaloriGünaydin canim ben de kac gundur dusunuyorum, bir yontem denedigi icin mi kilo veremiyor diye, hani istese verir ama yasam tarzini oturtmak mi istiyor
Merhabalar benim gayet iyi 3. Günüm bugün zorlanırım diye düşündüm ama hic zorlanmadımBenim 7000 adım.sabah ıkı tane pancake, 1 yumurta, kibrit kutusu peynir, salatalık.Öğlen meyvesuyu.Aksam çorba , avakodolu salata ,1 dilim ekmek ve malesef güllaç
Helal olsunMerhabalar benim gayet iyi 3. Günüm bugün zorlanırım diye düşündüm ama hic zorlanmadım