- 31 Temmuz 2020
- 19.767
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
İlk öğünüm ince dilim pasta küçük muz ve nescafe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Püfyaa, halledicez insaallahhTeşekkürler
Kız geçen yıl bile 1 gün 1200 yapsam 1 kiloya yakın giderdi çok yavaşlamış
İnşallah bebeğimmmPüfyaa, halledicez insaallahh
Yiyemezsin ulen. Gel burayaİlk öğünüm ince dilim pasta küçük muz ve nescafe
Bileklik yok ki esim bakkaldan beyaz ekmek aldı. Offf bu hafta iyi sonuc alamam artik. Bittim ben sinirden gülüom peynir salatalik tipi seylerle iki dilim ekmekİnşallah bebeğimmm
Kahvaltı yaptın mı ne yedin
Bilekliği taktın mı bi de cnm
Ooo afiyet olsun enfesss. Yiyesim geldii
Hehe yedim bile ama 170 kalori kız Bimde satılıyor yaYiyemezsin ulen. Gel buraya
Canım olsun domates salatalıktan lif alırsın bi de tazeyse yenmez miBileklik yok ki esim bakkaldan beyaz ekmek aldı. Offf bu hafta iyi sonuc alamam artik. Bittim ben sinirden gülüom peynir salatalik tipi seylerle iki dilim ekmek
29 temmuz aşkitomSenin dogum gunun ne xaman aysti
Teşekkür ederiim yeOoo afiyet olsun enfesss. Yiyesim geldii
:) merhabalar 4. günüm bugun halsizlik felan yaşamadım. sanırım yasak olmasından dolayı hiç kaçamakta yapmadım sadece çok acıktığımı hissettiğimde 2 3 kaşık yoğurt aldım. daha önceden gittiğim diyetisyenim bana bir tane çay önermişti onu kullanıyorum muhtemel o da iştah kapatıyor ya da bana öyle geliyor.Helal olsun
Beni de 2-3 gün tek öğün kurtarır gibi
Çok iyi:) merhabalar 4. günüm bugun halsizlik felan yaşamadım. sanırım yasak olmasından dolayı hiç kaçamakta yapmadım sadece çok acıktığımı hissettiğimde 2 3 kaşık yoğurt aldım. daha önceden gittiğim diyetisyenim bana bir tane çay önermişti onu kullanıyorum muhtemel o da iştah kapatıyor ya da bana öyle geliyor.
29 ara29 temmuz aşkitom
Senin ?
Afiyet olsun canımcımGeç kahvaltımı yapıyoruuum
İki dilim ekmek,fazla mi olmus sence?Canım olsun domates salatalıktan lif alırsın bi de tazeyse yenmez mi
Ayyy29 ara