Elin değmişken saysaydın kaç tane olmuşHepsini değil yarışma konularını
Şimdi baktım arada başka mamalı konuların da varmış,Onları da gezeyim
Dün pinkonun mamamlarına baktım ,bugün Portakallı ördekle senin
Nevonun konularını da gezeyim dedim de ,aboovvvv gözüm yemedi,mübarek hiç konusu yokmuş
Keske deşifre etseydin abi.hepimiz zan altında kalmış oluyoruz böylece. Acaba kim kim diye düşünüyor insan.herkesten suphelenmeye basliyor bu sefer.emegimize de haksızlık yapmis oluyor bu kişigelip özür dileyip tekrarı olmayacağının sözünü verdiğinden dolayı bu sefer deşifre etmeyeceğim seni ...
Bence de.Keske deşifre etseydin abi.hepimiz zan altında kalmış oluyoruz böylece. Acaba kim kim diye düşünüyor insan.herkesten suphelenmeye basliyor bu sefer.emegimize de haksızlık yapmis oluyor bu kişi
KesinlikleBence de.
Hepimiz zan altında kaldık.
Bizden de özür dilenmeliydi.
Keske deşifre etseydin abi.hepimiz zan altında kalmış oluyoruz böylece. Acaba kim kim diye düşünüyor insan.herkesten suphelenmeye basliyor bu sefer.emegimize de haksızlık yapmis oluyor bu kişi
Bence de.
Hepimiz zan altında kaldık.
Bizden de özür dilenmeliydi.
Inan kendimden şüpheye düştüm.. kimseden oy istedim mi acaba diye??
Abla su midyeye benzeyen tatlinin adi neBugün misafirlerim vardı.Onların için yaptıklarım
Eki Görüntüle 1988919 Eki Görüntüle 1988920 Eki Görüntüle 1988921 Eki Görüntüle 1988922 Eki Görüntüle 1988923 Eki Görüntüle 1988924 Eki Görüntüle 1988925 Eki Görüntüle 1988926 Eki Görüntüle 1988927 Eki Görüntüle 1988928 Eki Görüntüle 1988929
Eki Görüntüle 1988930
Midye tatlı canımAbla su midyeye benzeyen tatlinin adi ne
Ellerine saglik
Misafir ol gel bana börekler açayım sanaMisafirlerin cok sansli abla
Eline sağlıkBugün misafirlerim vardı.Onların için yaptıklarım
Birde Ali nazik yapmıştım onu çekmeyi unuttum.Masaya en son koydum:)
Eki Görüntüle 1988919 Eki Görüntüle 1988920 Eki Görüntüle 1988921 Eki Görüntüle 1988922 Eki Görüntüle 1988923 Eki Görüntüle 1988924 Eki Görüntüle 1988925 Eki Görüntüle 1988926 Eki Görüntüle 1988927 Eki Görüntüle 1988928 Eki Görüntüle 1988929
Eki Görüntüle 1988930
Sağol canımEline sağlık
Belki bir gunMisafir ol gel bana börekler açayım sanaSağol canım
Elime büyüteç alıp incelerim ona göre, pasta böreği yaparken saçına eşarp takBelki bir gun
Ama gonlum sizin bana misafir olmaniz insallah
Yeni gelini bir denetlersiniz pinkoylapinkstrap
Abla en huylandigim sey yemekte kil, sacimi sıkıca baglarim bide gozumle kontrol ederim kil mil kacmis mi diye ,simdiye kadar denk gelmedim Allaha sukurElime büyüteç alıp incelerim ona göre, pasta böreği yaparken saçına eşarp tak
İnşallah bakalım nasip, denk gelirse neden olmasın
Sen evlen de KK'dan otobüs kaldırırızAbla en huylandigim sey yemekte kil, sacimi sıkıca baglarim bide gozumle kontrol ederim kil mil kacmis mi diye ,simdiye kadar denk gelmedim Allaha sukur
İnsallah ablacim guzel olur dugune kesin geliyosunuz daziyarete de beklerim
Simdiii sen kaynanaysan, nevos senin gorumcen olduğuna gore nevos benim neyim oluyor bu durumdaSen evlen de KK'dan otobüs kaldırırızEvde dolaşıp olmadık yerleri parmaklarım, toz var mı diye, kaynana geliyor kolay değil çekecen bunları hep
Hala oluyor oSimdiii sen kaynanaysan, nevos senin gorumcen olduğuna gore nevos benim neyim oluyor bu durumdanevos kiz tarafindan yenge olsun