Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Elin değmişken saysaydın kaç tane olmuş

gelip özür dileyip tekrarı olmayacağının sözünü verdiğinden dolayı bu sefer deşifre etmeyeceğim seni ...
Keske deşifre etseydin abi.hepimiz zan altında kalmış oluyoruz böylece. Acaba kim kim diye düşünüyor insan.herkesten suphelenmeye basliyor bu sefer.emegimize de haksızlık yapmis oluyor bu kişi

Keske deşifre etseydin abi.hepimiz zan altında kalmış oluyoruz böylece. Acaba kim kim diye düşünüyor insan.herkesten suphelenmeye basliyor bu sefer.emegimize de haksızlık yapmis oluyor bu kişi
Bence de.
Hepimiz zan altında kaldık.
Bizden de özür dilenmeliydi.

Bence de.
Hepimiz zan altında kaldık.
Bizden de özür dilenmeliydi.

Inan kendimden şüpheye düştüm.. kimseden oy istedim mi acaba diye??

rahat olun ....

Elime büyüteç alıp incelerim ona göre, pasta böreği yaparken saçına eşarp tak
İnşallah bakalım nasip, denk gelirse neden olmasın
Abla en huylandigim sey yemekte kil, sacimi sıkıca baglarim bide gozumle kontrol ederim kil mil kacmis mi diye ,simdiye kadar denk gelmedim Allaha sukur

İnsallah ablacim guzel olur dugune kesin geliyosunuz da ziyarete de beklerim

Abla en huylandigim sey yemekte kil, sacimi sıkıca baglarim bide gozumle kontrol ederim kil mil kacmis mi diye ,simdiye kadar denk gelmedim Allaha sukur

İnsallah ablacim guzel olur dugune kesin geliyosunuz da ziyarete de beklerim
Sen evlen de KK'dan otobüs kaldırırız Evde dolaşıp olmadık yerleri parmaklarım, toz var mı diye, kaynana geliyor kolay değil çekecen bunları hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…