Senin adına ben de çok utandımYapmış yani ne diyeyim sessizce utanıyorum köşede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adına ben de çok utandımYapmış yani ne diyeyim sessizce utanıyorum köşede
Ben geleyim şurada 1 saatlik yolGezmiş olursun fenamı :)
Ben de Tarif isteyen ben ,yapan Portakal Sulu Ördek(utandığımdan etiket de yapmadım )Senin adına ben de çok utandım
Tamam ya gömme yeterSenin adına ben de çok utandım
İyi bari yalnız değilimBen de Tarif isteyen ben ,yapan Portakal Sulu Ördek(utandığımdan etiket de yapmadım )
Zaten İstanbul'la Urfa'nın arasında ne var ki?Gezmiş olursun fenamı :)
yaaa evet ♡♡Ben geleyim şurada 1 saatlik yol
Umarım diskalifiye olan olmaz
Ben hiç sevmiyorum uzun yolculuğu Yolculuk bitene kadar bütün vücudum tahta gibi oluyorZaten İstanbul'la Urfa'nın arasında ne var ki?
Uzun yol yolculuğunu önceden severdim de şimdi küçük çocukla hiç çekilmiyor
Hepsini değil yarışma konularınıdeynepnaz açtığım konuların hepsini gezmişsin Üşenmedin mi kız
Bir de arabayı kullananı düşünBen hiç sevmiyorum uzun yolculuğu Yolculuk bitene kadar bütün vücudum tahta gibi oluyor
Nevoş'un ilk yorumuna kadar bakmıştım ben 1 saatimi almıştıHepsini değil yarışma konularını
Şimdi baktım arada başka mamalı konuların da varmış,Onları da gezeyim
Dün pinkonun mamamlarına baktım ,bugün Portakallı ördekle senin
Nevonun konularını da gezeyim dedim de ,aboovvvv gözüm yemedi ,mübarek hiç konusu yokmuş
1 saatse yine az sürmüş .Nevoş'un ilk yorumuna kadar bakmıştım ben 1 saatimi almıştı
Onlar yine değişim yapıyor, 2. şoför direksiyona geçince diğeri bagajda uyuyorBir de arabayı kullananı düşün
Sayfaları 10ar atlamıştım1 saatse yine az sürmüş .
Benim eşim tek şoför olarak kullanarak gittik defalarcaOnlar yine değişim yapıyor, 2. şoför direksiyona geçince diğeri bagajda uyuyor
Biri oy istemiş herkesten.. dengeler değişecek yazmış, diskalifiye olmaz inş falan diye bikaç msj atmış.. görmedin mi??Ne olmuş canım
Buradan İstanbul'a 14 saatte gidiyoruz, saat başı mola olsa güzel olur da, yol 20 saate çıkar o zamanBenim eşim tek şoför olarak kullanarak gittik defalarca
Bana kalsa saat başı mola vereceğim de ,eşim yemek dışında wc dışında elinden gelse ,ısrar etmesem mola vermiyor
Bu arada diğer mamalarına da baktım acıktım iyice
Gördüm onu canımBiri oy istemiş herkesten.. dengeler değişecek yazmış, diskalifiye olmaz inş falan diye bikaç msj atmış.. görmedin mi??