Halam yapmaz bana oyle şeeeyHala oluyor oHalalar kaynanadan beter, görüyorsun işte, her mesajı ayrı laf sokma barındırıyor
Aynen şu yaptığın çok mantıklı, tatlı dil kullanmak lazımHalam yapmaz bana oyle şeeey
O kimseye yapmaz ki naif ablam ya
Etiket yapiyim da görsün yazdiklarimi abla bak arkandan ne diyorumNevreste
İnşaallah canımBelki bir gun
Ama gonlum sizin bana misafir olmaniz insallah
Yeni gelini bir denetlersiniz pinkoylapinkstrap
Gelin değil mi ne olacak işi gücü arkamdan atıp tutuyorHalam yapmaz bana oyle şeeey
O kimseye yapmaz ki naif ablam ya
Etiket yapiyim da görsün yazdiklarimi abla bak arkandan ne diyorumNevreste
Hayırdır gece gece künefecileri sevesin mi geldi?Künefeye gönül vermiş tüm künefesever kulüp üyelerine destekleri için çooook teşekkür ederim
Kötüyüm be hacıHayırdır gece gece künefecileri sevesin mi geldi?
Hayırdır inşallahKötüyüm be hacıKünefeme bakıp içim açılsın dedim sonrada teşekkür edeyim dedim.
Yok canım ya kk da samimi olduğum tek bir kişi var oy verenlerin çoğunu tanımıyorum bileBence herkes kk da tanıdığına ve samimi olduklarına veriyor oyu bazı kişiler hariç diğerleri kalıo öyle en güzel şekilde sunum ve yemek olsa bile o alıo yani samimi olan kişi herkese başarılar bu arada bnm oyum adana kebabz gtti muhteşem görünüo herkesin eline sağlık bnmde klavyeme
:) Bütün KK ya bildirim gidiyor, Şuan 1. Olanın 140 kişiyle samimi olma ihtimali yok. Arada dediğin gibi olanlar vardır ama fazla fazla 5 oyBence herkes kk da tanıdığına ve samimi olduklarına veriyor oyu bazı kişiler hariç diğerleri kalıo öyle en güzel şekilde sunum ve yemek olsa bile o alıo yani samimi olan kişi herkese başarılar bu arada bnm oyum adana kebabz gtti muhteşem görünüo herkesin eline sağlık bnmde klavyeme
şuan 107 oyum var ve üşenmedim hepsine baktım oy verenlerden samimi olduğum ben hariç bir kişi varBnde öyle tanımıorum e tabiki samimi olanlar birbirlerine veriodur amaaan neyse herkesin doğal hakkı canım bz karışamayızbence bir jüri oluşturulsa en son pnlarda oy verse nasıl olurdu acabaa
Rica ederim kisir en sevdigimdiiir :)leylaklila R rhodora DryaSzr TurkContes @_SinsireLLa_ Gunnur2010 jenesuisquunechanson yelsem @Existences yesilimtrak Colorayzn @Lknrokan35 S Sedakaya1406 @ervanazim @benefitss D Dorukutku obsesif89 @gzmdncr33 daisy rain Koremanya E evlimutlu9 Gretchen Grundler A azizeee35 G guldeste28 D Dilemma714 benmerkecilik @Bernammmmmm
Tarifime oy veren bütün arkadaslara,her birinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ederim.begenen elleriniz dert görmesin. Sagolun
:) bende cok severim.canim benim sagolRica ederim kisir en sevdigimdiiir :)
leylaklila R rhodora DryaSzr TurkContes @_SinsireLLa_ Gunnur2010 jenesuisquunechanson yelsem @Existences yesilimtrak Colorayzn @Lknrokan35 S Sedakaya1406 @ervanazim @benefitss D Dorukutku obsesif89 @gzmdncr33 daisy rain Koremanya E evlimutlu9 Gretchen Grundler A azizeee35 G guldeste28 D Dilemma714 benmerkecilik @Bernammmmmm
Tarifime oy veren bütün arkadaslara,her birinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ederim.begenen elleriniz dert görmesin. Sagolun
Cok sağol Canimin içiRica ederim canım çok severim kısırı eline sağlık
şuan 107 oyum var ve üşenmedim hepsine baktım oy verenlerden samimi olduğum ben hariç bir kişi var