Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Bence herkes kk da tanıdığına ve samimi olduklarına veriyor oyu bazı kişiler hariç diğerleri kalıo öyle en güzel şekilde sunum ve yemek olsa bile o alıo yani samimi olan kişi herkese başarılar bu arada bnm oyum adana kebabz gtti muhteşem görünüo herkesin eline sağlık bnmde klavyeme :KK70:

Bence herkes kk da tanıdığına ve samimi olduklarına veriyor oyu bazı kişiler hariç diğerleri kalıo öyle en güzel şekilde sunum ve yemek olsa bile o alıo yani samimi olan kişi herkese başarılar bu arada bnm oyum adana kebabz gtti muhteşem görünüo herkesin eline sağlık bnmde klavyeme :KK70:
Yok canım ya kk da samimi olduğum tek bir kişi var oy verenlerin çoğunu tanımıyorum bileEn Büyük KK

:) Bütün KK ya bildirim gidiyor, Şuan 1. Olanın 140 kişiyle samimi olma ihtimali yok. Arada dediğin gibi olanlar vardır ama fazla fazla 5 oy

Bnde öyle tanımıorum e tabiki samimi olanlar birbirlerine veriodur amaaan neyse herkesin doğal hakkı canım bz karışamayız:KK15: bence bir jüri oluşturulsa en son pnlarda oy verse nasıl olurdu acabaa:işsiz:

Bnde öyle tanımıorum e tabiki samimi olanlar birbirlerine veriodur amaaan neyse herkesin doğal hakkı canım bz karışamayız:KK15: bence bir jüri oluşturulsa en son pnlarda oy verse nasıl olurdu acabaa:işsiz:
şuan 107 oyum var ve üşenmedim hepsine baktım oy verenlerden samimi olduğum ben hariç bir kişi var:deli::deli:

X