- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
bende tebrik ediyorummanolya1458 canım tebrik ederim
Yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.Ellerinize,emeğinize sağlık
İnşaallah canım
Insallah canım bende pes etmiycem sonuna kadar savasicam.o madalyayı takicam insallahİnşaallah canımManolya uzun süredir katılıyor ve sonunda kazandı Pes etme sen de elbet birgün kazanırsın
Yeni ekmek arası yeşil soğan yedimAç iken soğan yemek fakirliğe yol açan sebeplerden biri,nasibiniz azalırMızraklı ilmihalde okumuştum.
Hadi inşaallah canımInsallah canım bende pes etmiycem sonuna kadar savasicam.o madalyayı takicam insallah
Kısır birinci olamasa da gönlümüzün birincisi@leylaklila @rhodora @DryaSzr @TurkContes @_SinsireLLa_ @gunnur2010 @jenesuisquunechanson @yelsem @Existences @yesilimtrak @colorfullifen @Lknrokan35 @Sedakaya1406ervanazlim @benefitss @Dorukutku @obsesif89 @gzmdncr33 @daisy rain @Koremanya @evlimutlu9 @Gretchen Grundler @azizeee35 @guldeste28 @Dilemma714 @benmerkecilik @Bernammmmmm
Tarifime oy veren bütün arkadaslara,her birinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ederim.begenen elleriniz dert görmesin. Sagolun
Niyeymis sen sondan ikinci olduysan bende 3. oldumSonuncu degil sondan ikinci oldum ya bennhadi ben öyle avutuyorum kendimi senin icin cok zor coooook
Neyse canim bizde bidahaki kategoriye yogunlasalim
Bi dahakine sondan degil ilkten 1.lik icin yarisalim kategori mühim degilNiyeymis sen sondan ikinci olduysan bende 3. oldumderecem yüksek bir kere
Bir dahakine kesin birinciyim
Kategoriyi bile bilmiyorum gerçi ama olsun
Benim 24. Yarışta İnşallahBi dahakine sondan degil ilkten 1.lik icin yarisalim kategori mühim degilbakalim ilk kim 2.madalyasini takacak
Niye 12de 1 madalyami aliyosunBenim 24. Yarışta İnşallah
Kısmet , olmasada sorun yok, kendi kendime takilirim ben buralardabakarsin daha erken olur :) yeni kategoriyi cok merak ediyorum
Bakalim nolcak:)Kısmet , olmasada sorun yok, kendi kendime takilirim ben buralarda
Bende çok meraktayimumarım değişik bir kategori olur
Aaa anket kapanmis bile simdi gordum abla
SürprizzzzzzzzzzzzzzzzzzAaa anket kapanmis bile simdi gordum abla
Katilmicam demistim taa gecen ay ama neymis ki yeni kategori