O ne anlar Betül yapıyor hepsiniYaptığı tariflerin büyük hayranıyımSen gelinim olduğun için olabilir
Annesinin kızı maşaallah ikisinedeO ne anlar Betül yapıyor hepsiniBeni millete saldırttırıyorsun
Çalış seninde olur
bu ay inanılmaz yoğun geçti benimde tam katılayım dedim bildirim gördüm oy kullandınızmı diye :)) neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcazYok canım,katılmak istedim de nasip olmadı
Önümüzdeki kategoride bekliyorumbu ay inanılmaz yoğun geçti benimde tam katılayım dedim bildirim gördüm oy kullandınızmı diye :)) neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Ne olacak benim yaa?? Betül'den diyorsan, herkes kız doğuramıyor maalesefÇalış seninde olur
belli oldu mu pilav diyorlardı ama son durum ne oldu :)Önümüzdeki kategoride bekliyorum
Bak bu doğru herkes kız doğuramazNe olacak benim yaa?? Betül'den diyorsan, herkes kız doğuramıyor maalesefBeceriyi diyorsan, görümcelikten kaynanalığa geçme derim
Canım yeni bir uygulama yapacağız bundan sonra kategoriler sürpriz olacakbelli oldu mu pilav diyorlardı ama son durum ne oldu :)
evet bende baktım göremedim aslında iyi olmuş önceden araştırma hazırlık olmaz daha iyi mantıklı :) sağ ol abla iyi gecelerCanım yeni bir uygulama yapacağız bundan sonra kategoriler sürpriz olacak
Yani açılınca öğrenirsiniz
Hemşom hoşgeldinOkumamis olabilirim ama ne zaman oylama bitecek malum yemek yapma mmevzusu cok bana gore degilNevreste
Rica ederim canım iyi gecelerevet bende baktım göremedim aslında iyi olmuş önceden araştırma hazırlık olmaz daha iyi mantıklı :) sağ ol abla iyi geceler
Hosbuldum hemsommm sana kolayliklar optum canimHemşom hoşgeldin30 Nisan'da sona eriyor
Teşekkür ederim canımHosbuldum hemsommm sana kolayliklar optum canim
Çok becerikli bir hanımdır kendileri kesin yapmışdırSen de yapacağım dedin ama yaptığını zannetmiyorum
Akşam yemeğini bile yapmadım
İnşallah Yoluk Ördekte yapmamıştır, utandırır seni
İşte böyle az malzemeli bir tarif arıyordumKonu açtın mı
Benim fincan kek var onu versem olurmu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...erede-fincan-kek-ulker-sponsorlugunda.858165/
Eki Görüntüle 1988035
Ne güzel iştahla kavramış tabağı.Yoksa benim kız gibi yemekten çok yapmasını ,görüntüsünü mü seviyor?