Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Bi geldim neler olmuş:skandal:
İltifatlar için teşekkürler. Aramızda yaş farkı var M Mitsuomi ile. O biraz daha tez canlı tam gençliğinin baharında. Ben biraz duruldum sanırım:KK23:
Sen o iltifatlari alirken ben bi cadi oldum bi dilli bi cok konusan:KK70: olan bana oldu yani:KK70:

İlk yüklenen tarifler oylamada şanslı olsa da,iddialı tarif olduktan sonra ortalarda da olsa oyu alıyor:halay:
Bir dahaki katılmamda hiç süsleme yapmaya uğraşmayacağım.Bak manolyaya sadece içli köfteyi tabağa koydu ,tamam.KK kadınları süse doydu artık,damak tadına bakıyor.:KK45:.Mezelerde çiğköfte içli köfteyi geçmişti ama bu kategoride içli köfte daha çok oy aldı.Ben de limon sıkacağı yerine böyle şekil mi verseydim acaba :KK64:
sende katılmışmıydın bu kategoriye ben mi fark edemedim yoksa :KK43:

Bencede bu bi isaret :KK70: bu lezzetten mahrum kalamazsin ablacim:KK66:benim tarife garanti veriyorum :KK70: ayni ölçülerle tam kivaminda oluyor:KK66:
Diğerlerinin tarifi garanti değil mi demek istiyorsun :skandal:

Demek maharet icli köftede degil :KK70: yoksa kac kere yarismis hep o 1.olurdu:KK66:mezelerde de vardi mesela icli kofte ama cigkofte kazanmisti :KK66:ablamda katilmisti ona ordan biliyorum

Edit* icli kofteyi yapan deynepnazmis simdi baktim:KK70:

Hangisiydi ya merak ettim:KK70:

Dimi :KK70: kendisi ,yani böyle yapabilmek zaten en büyük sunum :KK66:
1.Olamasam da 2.olmuştum ,kötü olsa 2.de olmazdım:63:

Yok yok sen öyle dedin:skandal::skandal:
deynepnaz deynepnaz koş bak bizim içli köfteler için ne diyor:skandal::skandal:
Gördüm gördüm :skandal:

Demek sen ve deynepnaz disi dakiler kazandi :KK70: ee yani insanin icine suphe girer heralde :KK70:
Ne demek istiyorsun sen :sopa:

Biliyoduuuuuumm :KK70: neyse artik ablamin tarifinden bakip yaparsınız belki kazanma sansiniz artar :KK70:
Senin çiğköften de sonuncu,sen de Abreka'nın çiğköftesinden yap derdim de neyse ayıp olmasın:KK53:

Ablası uzun zamandır katılıyor ablacım:KK66:
Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyordu:sampiyon:Hem de çok hanım hanımcık tatlı biri:KK45:Kardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor:KK70:
Evet manolyanın sunumları,tarifleri de hep iddialıydı,madalyası olması gereken kişilerden biri (ben de dahil):KK45:

Yaaaa :KK70: hep bana diyo biraz akilli efendi ol bicok mesaji bana kizdigi icin yazmiyorum sen hesab et:KK70: mune abla ablamda koc burcu bu arada :KK70:
Yarın bir gün evlenince eşinle kavga edersin her lafa cevap verince diyor mu?:olamaz:

Aaaaaa her kategoride varim bana boylemi diyosun??bak bi cikarim yarislardan bütün duzen bozulur haa:KK70: kyoheisiz kalir yemek yarislari:KK70:millet isyan eder
Sen bizi düşünme,biz başımızın çaresine bakarız :dondurma:

Bi geldim neler olmuş:skandal:
İltifatlar için teşekkürler. Aramızda yaş farkı var M Mitsuomi ile. O biraz daha tez canlı tam gençliğinin baharında. Ben biraz duruldum sanırım:KK23:
Hangimiz gençken öyle değildik ki:KK69:

Sen o iltifatlari alirken ben bi cadi oldum bi dilli bi cok konusan:KK70: olan bana oldu yani:KK70:
Kendi düşen ağlamaz :ıslık:

X