Hahahhaa cözmussun beni desenBak nasıl biliyorum
Çözmez olur muyumHahahhaa cözmussun beni desen
YengecSenin burcun ne çok merak ettim
Daha önce anlaşamadığım pek olmadı
Heee bak bu konuda haklısın, anlaşamadığın kimse yok senin, yedi düvelle barışıkSenin burcun ne çok merak ettim
Daha önce anlaşamadığım pek olmadı
Ben de bugünden itibaren yengeçlerle anlaşamadığımı öğrenmiş oldumYengecama ikizlerle anlaşamam
BiliyoduuuuuummEvet bizimkiler çok kalın ve taş gibi olmuştu ondan olabilir
:)Çözmez olur muyum
Allah razı olsun ben de ne yapsam diyordumBiliyoduuuuuummneyse artik ablamin tarifinden bakip yaparsınız belki kazanma sansiniz artar
Guzel oldu o zamanBen de bugünden itibaren yengeçlerle anlaşamadığımı öğrenmiş oldum
Maşaallah sayende ben de öğrenmiş oldumGuzel oldu o zamanyengecler bi sinirlendimi daha durmaz cenesi yorulmaz
Anaaaa siz abla kardeş mi katıldınızBiliyoduuuuuummneyse artik ablamin tarifinden bakip yaparsınız belki kazanma sansiniz artar
Yat kalk bana dua etAllah razı olsun ben de ne yapsam diyordum
Ablası uzun zamandır katılıyor ablacımAnaaaa siz abla kardeş mi katıldınız
Anneni bir kez daha öpüyorum, 2 kız ikisi de birbirinden becerikli demek ki
Annen de üye mi yoksa, falanca yarışmada da o katıldı dersen ben
Evet abla :) manolya ablam:) birbirimizede rakibizAnaaaa siz abla kardeş mi katıldınız
Anneni bir kez daha öpüyorum, 2 kız ikisi de birbirinden becerikli demek ki
Annen de üye mi yoksa, falanca yarışmada da o katıldı dersen ben
YaaaaAblası uzun zamandır katılıyor ablacım
Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyorduHem de çok hanım hanımcık tatlı biri Kardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor
Çok teşekkür ederim ne desem bilemiyorumYat kalk bana dua etherkese boyle kiyagim olmaz
Ablası uzun zamandır katılıyor ablacım
Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyorduHem de çok hanım hanımcık tatlı biri Kardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor
Evet abla :) manolya ablam:) birbirimizede rakibiz
Annemin maharetini sen dusun artik kizlari böyleyok yok annem üye degil biz kizkiza takiliyoruz ablamla
Ablan sahiden çok tatlıYaaaahep bana diyo biraz akilli efendi ol bicok mesaji bana kizdigi icin yazmiyorum sen hesab et mune abla alamda koc burcu bu arada
Ricaaa efenimmmÇok teşekkür ederim ne desem bilemiyorum