Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Anaaaa siz abla kardeş mi katıldınız
Anneni bir kez daha öpüyorum, 2 kız ikisi de birbirinden becerikli demek ki

Annen de üye mi yoksa, falanca yarışmada da o katıldı dersen ben
Ablası uzun zamandır katılıyor ablacım
Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyorduHem de çok hanım hanımcık tatlı biriKardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor

Anaaaa siz abla kardeş mi katıldınız
Anneni bir kez daha öpüyorum, 2 kız ikisi de birbirinden becerikli demek ki

Annen de üye mi yoksa, falanca yarışmada da o katıldı dersen ben
Evet abla :) manolya ablam:) birbirimizede rakibiz
Annemin maharetini sen dusun artik kizlari böyle yok yok annem üye degil biz kizkiza takiliyoruz ablamla

Çok becerikli ve hep güzel tariflerle katıldı uzun zamandır bunu hakediyorduHem de çok hanım hanımcık tatlı biriKardeşi hiç ona çekmemiş beni deli ediyor
Yaaaa hep bana diyo biraz akilli efendi ol bicok mesaji bana kizdigi icin yazmiyorum sen hesab et mune abla ablamda koc burcu bu arada

Evet abla :) manolya ablam:) birbirimizede rakibiz
Annemin maharetini sen dusun artik kizlari böyle yok yok annem üye degil biz kizkiza takiliyoruz ablamla

Bu kız pek cadı:)))) maşallah size, eee yemek bölümüne yarışmadan yarışmaya gelince kim kimdir bilmiyorum tabii, yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…