Senin içli köftelerin güzel değildir demek istedin galibaBencede bu bi isaretbu lezzetten mahrum kalamazsin ablacim benim tarife garanti veriyorum ayni ölçülerle tam kivaminda oluyor
Demek maharet icli köftede degilmezelerde hatirliyorum icli kofte vardi ama cigkofte kazanmisti
Edit* icli kofteyi yapan deynepnazmis simdi baktim
Hangisiydi ya merak ettim
Dimikendisi ,yani böyle yapabilmek zaten en büyük sunum
Hayir canim yani illa her icli koftenin oldugu kategoride o 1.olmuyor demek istedimSenin içli köftelerin güzel değildir demek istedin galiba
Yok yok sen öyle dedinHayir canim yani illa her icli koftenin oldugu kategoride o 1.olmuyor demek istedim
Hahahahh
Gidip kategorileri didikleyeyim başka biri varsa çağırayımHahahahhbaska köfteci varmi cagiracagin bide deynepnaz demisya ilk katilimda oy artiyo ama iddiali olunca ortada olsada 1.olunabiliyo artik bende sonlara dogru katilicam cok bunaldim ilk günden katilip 20 gun beklemekten
Gel abla hosgeldinKavga vaaaaaaaarrrrr
HahahhahhGidip kateegorileri didikleyeyim başka biri varsa çağırayım
İlk katılan tariflerin şansi yüksek olabilir ama böyle bilindik herkesin sevdiği tarif olunca nerede olursa olsun bulunup veriliyorBirde zaten bu sefer çok tarif yok.O yüzden alt üst farketmiyor Belki 23-30 tarif olsaydı durum değişebilirdi
abla benim kenarima gel senBen ortadayım, kavga da kim galip olursa ondan taraf olurum hahahahhaha
Yapıldı ama 2 tarif hariç hepsi 1.olduHahahhahhbaya yapilmis burda icli köfte anlasilan
Evet oyle sanirim:)Bidahaki kategori raaad takilicam bendeson günlerde eklerim tarifimi
Bak bak havalara bak, rahat takılacakmış, annem sende böyle hünerli eller varken maşallah, Laz böreği bile yapmış, biz bu yaşta 2 hamur zor açıyoruzHahahhahhbaya yapilmis burda icli köfte anlasilan
Evet oyle sanirim:)Bidahaki kategori raaad takilicam bendeson günlerde eklerim tarifimi
Bu konuda iddialı değilimbenim gücüm ona yetmez hiç altta kalmıyor
Bak nasıl biliyorumabla benim kenarima gel senbin kaplan gücündeyim
Demek sen ve deynepnaz disi dakiler kazandiYapıldı ama 2 tarif hariç hepsi 1.oldu
Ben hep öyle yapıyorum sen de öyle yap nasip varsa zaten gelip bulur
Senin burcun ne çok merak ettimbizim burç anlasmazligimiz var ondan hep
Yokk katiyyen altta kalmam
Evet bizimkiler çok kalın ve taş gibi olmuştu ondan olabilirDemek sen ve deynepnaz disi dakiler kazandiee yani insanin icine suphe girer heralde
Yaptim Walla hemde birbasimaBak bak havalara bak, rahat takılacakmış, annem sende böyle hünerli eller varken maşallah, Laz böreği bile yapmış, biz bu yaşta 2 hamur zor açıyoruz