- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Sen oyunu hangi tarife verdin?Etiketleme yapmasak uğramayacaksın buralara
Benim neyime Onunla yarışmak,jet mübarek
Neyse ben kaçar ,akşama görüşürüz
GörüşürüzBen çıkıyorum oğlumu okuldan almam lazım görüşürüz
Bilemedin bu değildi
valla ben bir sure izleyici olcam yeterin dedimbenim kazanir diye dusundugum geride kalmis ona sasirdim
Diğerinide ekledimBilemedin bu değildi
Bu ne arkadaş, nasıl bir hız
valla ben bir sure izleyici olcam yeterin dedimbenim kazanir diye dusundugum geride kalmis ona sasirdim
Sen artık neden katılmıyorsun
İçli köfteyi yapıp pişirmek bile en önemli marifettir. Herkes bu şekilde yapamadığı için kk kadınları çok beğendi sanırım. İçli köfte ağır bir yemek olduğu için başka süse gerek duymadım zaten. Bi kaç domates biberle süslemek basit geldiİlk yüklenen tarifler oylamada şanslı olsa da,iddialı tarif olduktan sonra ortalarda da olsa oyu alıyor
Bir dahaki katılmamda hiç süsleme yapmaya uğraşmayacağım.Bak manolyaya sadece içli köfteyi tabağa koydu ,tamam.KK kadınları süse doydu artık,damak tadına bakıyor..Mezelerde çiğköfte içli köfteyi geçmişti ama bu kategoride içli köfte daha çok oy aldı.Ben de limon sıkacağı yerine böyle şekil mi verseydim acaba
Sağol canımNe kadar güzel görünüyor eline sağlık-VUSLAT- :)
Tamam inşaallah bekliyorum canımÇok dişli gördüm rakiplerimi
İş güçten vakit bulamıyorum ara verdim biraz tekrar sahalara dönebilirim
Tesekkurler
Bencede bu bi isaretSenin tarifi bulurum o zaman buradan, gerçekten çok merak ediyorum tadını, birde birkaç gün önce lafını edip üstüne burada görünce e bu bir işaret olsa gerek
-VUSLAT- höşmerim tarifinizi hemen not aldım, kulakları çınlasın kayınpederim çok sever, bana geldiğinde yapayım da yesin.
Demek maharet icli köftede degilBenim içli köfte 1. olamamıştıYoksa beğenmediler mi
Hangisiydi ya merak ettimvalla ben bir sure izleyici olcam yeterin dedimbenim kazanir diye dusundugum geride kalmis ona sasirdim
Dimiİçli köfteyi yapıp pişirmek bile en önemli marifettir. Herkes bu şekilde yapamadığı için kk kadınları çok beğendi sanırım. İçli köfte ağır bir yemek olduğu için başka süse gerek duymadım zaten. Bi kaç domates biberle süslemek basit geldi