Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Oy kurban oldugum yaaa sen ne kaynanaligi yapcan pamuk gibisin senden anne olur kaynana olmaz gelinin sansli
Bilemiyorum ki hayırlısıyla oğlumu kucağıma alayım o zaman belli olur
Normal şartlarda erkek kardeşimin sevgililerinin tarafını tutarım öyle kıskançlığım yoktur ama bilemiyorum

Yazmasın canım çeker, sonra yemek isterim, sonra göbek yaparım ve Ausencia benle dalga geçer

Selam vereyim dedim kendimce

Çok geçHemde hepsi çok güzelAusencia hepimiz ile dalga geçiyorOnu mapusa atalım ve önüne bir sürü yemek koyalım
Ablam hoşgeldin Kandilin mübarek olsun

Çok iyi fikir .Aldığı kiloların hepsini geri aldıralım.
Oğlu da tanıyamazdır annesini,bu kadın kim derdir,yabancı gibi gelirdir değil mi Ausencia

Sizlerinde kandili mübarek olsun inşaallah.

Ausencia'yla dalga geçtim bugün profilinde, o yağlar göbeğine yapışsın kadın dedi bana
Kilo alırsam zayıflayana kadar aslaaaa çaktırmayacağım

Onun bölümle benim bölümü değiştirsek mi diyorum ne dersinO bölüm ona yaramadı biraz yemek görsün içi açılsınBen hiç söylemem zaten

sevgili deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. a etiketinden dolayı çok teşekkür eder ,minnetlerimi sunarım

yiyin için siz bilirsiniz efenim ... bizim takım dolu .. sonra auuus auuus diye gelmeyin ... neyse şu an leptinim devrede .. tam 3 gibi spor yapacağımmmm tam leptin zirve iken ... he heeee kafayı yedim bu işler hesap kitap matematik işi ....

ben burad daha oy kullanmadım ... neye vereceğimi bilemedim ... çok oyy oyyy dediğim tarif var...

Kız benimde bir şeyim yok, kimse almayacak bizi
Ahh kuzum özel günler birde mevsim değişikliği eklendimi
Sen ceyiz topigimi gormedin mi benim
Tamamladim hazirim sadece yemek takimi,tencere takimi,ckb takimim kaldi onlari alinca tamamliyorum ceyizi
Nasil gormezsin arkadasinin ceyizini

Ayy bende o durumdayim bu hafta berbatti birde basim disim agriyor
Gecmis olsun kuzum

Gormedim sanırım
Kız benim günlük tabak dışında başka bir şey yok neredeyse
Teee onuda 2011 yılında ablama çeyiz alırken beğenmiştim annem azarlamisti yaşın daha kaç diye

deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye.
Biz o kadar kilolu değiliz canım normal ev hanımı kıvamında hatunlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…