Nick degistirmenin zamani geldiBenimle ilgili mi?
Şuna bak ya, bi bekle kaynanalık yapayımNick degistirmenin zamani geldi
Kv'm nickimi ogrenmis
Oy kurban oldugum yaaa sen ne kaynanaligi yapcan pamuk gibisin senden anne olur kaynana olmazŞuna bak ya, bi bekle kaynanalık yapayım
Çok emin olmaOy kurban oldugum yaaa sen ne kaynanaligi yapcan pamuk gibisin senden anne olur kaynana olmazgelinin sansli
Oy kurban oldugum yaaa sen ne kaynanaligi yapcan pamuk gibisin senden anne olur kaynana olmazgelinin sansli
Şu dünyada bir sana yaranamadımÇok emin olma
Görümce oluncaŞu dünyada bir sana yaranamadım
Pamuk kv olur sendeeeeenBilemiyorum ki hayırlısıyla oğlumu kucağıma alayım o zaman belli olur
Normal şartlarda erkek kardeşimin sevgililerinin tarafını tutarım öyle kıskançlığım yoktur ama bilemiyorum
Ciddimi nasil ogrenmisNick degistirmenin zamani geldi
Kv'm nickimi ogrenmis
Alyanagim Allah iyiligini versin bebegim yaaa yerim seniCiddimi nasil ogrenmis
Kız gelin ne işin var buralardaAlyanagim Allah iyiligini versin bebegim yaaa yerim seni
Yazmasın canım çeker, sonra yemek isterim, sonra göbek yaparım ve Ausencia benle dalga geçer
Selam vereyim dedim kendimce
Çok geçHemde hepsi çok güzel Ausencia hepimiz ile dalga geçiyor Onu mapusa atalım ve önüne bir sürü yemek koyalım
Ablam hoşgeldin Kandilin mübarek olsun
Çok iyi fikir .Aldığı kiloların hepsini geri aldıralım.
Oğlu da tanıyamazdır annesini,bu kadın kim derdir,yabancı gibi gelirdirdeğil mi Ausencia
Sizlerinde kandili mübarek olsun inşaallah.
Ausencia'yla dalga geçtim bugün profilinde, o yağlar göbeğine yapışsın kadın dedi bana
Kilo alırsam zayıflayana kadar aslaaaa çaktırmayacağım
Onun bölümle benim bölümü değiştirsek mi diyorum ne dersinO bölüm ona yaramadı biraz yemek görsün içi açılsın Ben hiç söylemem zaten
Henuz ceyizi tamamlayamadim kv'm vazgecti bendenKız gelin ne işin var buralardagit evleri Sil süpür
Çeyizin hazır zaten bedavaya kız alcazBeğenmeyip ne yapacak, ben ne dersem o
Kız benimde bir şeyim yok, kimse almayacak biziHenuz ceyizi tamamlayamadim kv'm vazgecti benden
Sen nerelerdesin gormuyorum 2gundur
Sen ceyiz topigimi gormedin mi benimKız benimde bir şeyim yok, kimse almayacak bizi
Ahh kuzum özel günler birde mevsim değişikliği eklendimi
Yok yok senden daha becerikli gelin bulana kadar adayım sensinHenuz ceyizi tamamlayamadim kv'm vazgecti benden
Sen nerelerdesin gormuyorum 2gundur
Gormedim sanırımSen ceyiz topigimi gormedin mi benim
Tamamladim hazirimsadece yemek takimi,tencere takimi,ckb takimim kaldi onlari alinca tamamliyorum ceyizi
Nasil gormezsin arkadasinin ceyizini
Ayy bende o durumdayim bu hafta berbatti birde basim disim agriyor
Gecmis olsun kuzum
Bdvlik konu olunca antenler hemen açılıyorCiddimi nasil ogrenmis
sevgilideynepnaz a etiketinden dolayı çok teşekkür eder ,minnetlerimi sunarım
yiyin için siz bilirsiniz efenim ... bizim takım dolu .. sonra auuus auuus diye gelmeyin ... neyse şu an leptinim devrede .. tam 3 gibi spor yapacağımmmm tam leptin zirve iken ... he heeee kafayı yedimbu işler hesap kitap matematik işi ....
ben burad daha oy kullanmadım ... neye vereceğimi bilemedim ... çok oyy oyyy dediğim tarif var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?