- 12 Temmuz 2006
- 56.309
- 216.668
- 1.223
- 52
Canın çekmesin bebecik gece gece hepsini ye anne derse sonra :))))Hoş buldum nevoşum Karnım tok, ondan geldim oy vermeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canın çekmesin bebecik gece gece hepsini ye anne derse sonra :))))Hoş buldum nevoşum Karnım tok, ondan geldim oy vermeye
Hayırlı kandiller canımİyi diyelim iyi olsun canımÇok şükür sorun yok gibi duruyor Sen nasılsın? Hayırlı kandiller bu arada
Teşekkür ederim.Evet akşamdan sarmayı sardım ,dolmayı doldurdum.Pazar günü gezerim yemek yapmayla uğraşmayayım dedim sözdeAman Ya Rabbiiiiii
Kara lahanada dolma oldu değil mi
Ah nasılda yenirdi hepsi, ellerinize sağlık deynepnaz
Boş bulunup o hatayı bir kere yaptım neyse ki saat erkendi sipariş verdik Çok pis boğazım zaten Mune abla ya, bir şey görmeyeyim hemen onu yemeliyim Nasılsın? Ellerinden öpüyoruz (Gençsin de saygıdan) Kandilin mübarek olsunCanın çekmesin bebecik gece gece hepsini ye anne derse sonra :))))
Kara lahana bulsam bende yaparım ama burada hiç görmedimBizim yemek derdimiz hiç bitmezTeşekkür ederim.Evet akşamdan sarmayı sardım ,dolmayı doldurdum.Pazar günü gezerim yemek yapmayla uğraşmayayım dedim sözde
Nasıl göremedin ki,orada yetişmiyor mu?Kara lahana bulsam bende yaparım ama burada hiç görmedimBizim yemek derdimiz hiç bitmez
Yok canım burada ben ne marketlerde ne de pazarda denk gelmedimNasıl göremedin ki,orada yetişmiyor mu?
Yarışma için de yapayım demiştim ama nasip olmadı.
PinkomBütün tarifler birbirinden güzel, hepsi beni benden aldı. Hangisine oy versem diğerlerine haksızlık yapmış olacakmışım gibi geldi ama yine de görür görmez bana sipariş verdiren Azra910 nın çiğ köftesini tercih ettim.
Hamilelikte bende çok yiyordum, 18 kilo aldım nasıl yediğimi sen düşün artıkBoş bulunup o hatayı bir kere yaptım neyse ki saat erkendi sipariş verdik Çok pis boğazım zaten Mune abla ya, bir şey görmeyeyim hemen onu yemeliyim Nasılsın? Ellerinden öpüyoruz (Gençsin de saygıdan) Kandilin mübarek olsun
O kadar alıp sonra nasıl kilodan eser bırakmadın?Hamilelikte bende çok yiyordum, 18 kilo aldım nasıl yediğimi sen düşün artık
Ne görsem cama yapışan sinek gibi oluyordum gözüm dönüyordu resmen hahahahaha
İyiyim ablacım, sen nasılsın hamilelik sağlıklı gidiyordur inşaallah
Bende sizi öpüyorum, el öpülecek kıvama geldik artık canım
Seninde Kandil'in mübarek olsun, Allah sağlıklı bir Doğum nasip etsin, bebeğine güzel ömürler versin inşaallah
Ve bu mübarek gecede Rabbim kim diliyor istiyorsa ona da bebek nasip etsin, herkesi derdinden sıkıntısından feraha çıkarsın.
Sen bana ne demek istiyorsunO kadar alıp sonra nasıl kilodan eser bırakmadın?
Amin... Allah razı olsun Çok şükür öyle aman aman sıkıntı vermiyor bana, rahat hamilelik geçiyorum Kilodan biraz korkuyorum ama verilir onlar da ne yapalım, Nevoş benimle yarışıyor kilo alma konusunda, doğumdan sonra beraber veririz artık
Ben bir keresinde balkondan bakıyordum .Komşumun elindeki birşeyi gördüm satılmayan ,köyden gelmiş ,adını yazmayayım şimdi neme lazım Pinkonun canı çeker.stesem utanıyorum pisboğaz gibi görürse ya diye.İstemezsem aklım onda .En sonunda dayanamayıp istedim .Ne günlerdi .2 kere oldu öyle aşermem ,fazla da olmadı.Hamilelikte bende çok yiyordum, 18 kilo aldım nasıl yediğimi sen düşün artık
Ne görsem cama yapışan sinek gibi oluyordum gözüm dönüyordu resmen hahahahaha
İyiyim ablacım, sen nasılsın hamilelik sağlıklı gidiyordur inşaallah
Bende sizi öpüyorum, el öpülecek kıvama geldik artık canım
Seninde Kandil'in mübarek olsun, Allah sağlıklı bir Doğum nasip etsin, bebeğine güzel ömürler versin inşaallah
Ve bu mübarek gecede Rabbim kim diliyor istiyorsa ona da bebek nasip etsin, herkesi derdinden sıkıntısından feraha çıkarsın.
Öyle olacak gibi baksana, sen olmasan ciddi söylüyorum tatlısesin çiğ köftesinin tadına bakmazdımŞimdi hafta da bir söyler olduk, ben söylemesem eşim söylüyor hadi isteyelim diyePinkom
Tesekkurler bitanem
Afiyet olsun
Cigkofte yedikce aklima geliyim
Ben hiç aşermedim ama başkasının yaptığı yemek hep çok güzel gelirdi..Unutamadığım tatlar hala vardır..Ben bir keresinde balkondan bakıyordum .Komşumun elindeki birşeyi gördüm satılmayan ,köyden gelmiş ,adını yazmayayım şimdi neme lazım Pinkonun canı çeker.stesem utanıyorum pisboğaz gibi görürse ya diye.İstemezsem aklım onda .En sonunda dayanamayıp istedim .Ne günlerdi .2 kere oldu öyle aşermem ,fazla da olmadı.
Amin inşallahSen bana ne demek istiyorsun
Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin canım kilo verilir sorun değil
Ben hep balık etli olma yolunda ilerliyorumAmin inşallah
Asla şişko değilsin ama balık etli olma yolunda hızla gidiyorsun Gayet iyi gidiyorsun durma sakın, diyet arkadaşı olarak gözüme seni kestirdim
Aynı bana da öyle gelirdi.Kv duymasın Onun tatsız tutsuz yemekleri çok tatlı gelirdi banaBen hiç aşermedim ama başkasının yaptığı yemek hep çok güzel gelirdi..Unutamadığım tatlar hala vardır..
Aman aman satılmayan şeylerde şifreli konuşmaya devamBen bir keresinde balkondan bakıyordum .Komşumun elindeki birşeyi gördüm satılmayan ,köyden gelmiş ,adını yazmayayım şimdi neme lazım Pinkonun canı çeker.stesem utanıyorum pisboğaz gibi görürse ya diye.İstemezsem aklım onda .En sonunda dayanamayıp istedim .Ne günlerdi .2 kere oldu öyle aşermem ,fazla da olmadı.
Ahahah cidden mi eniste de miÖyle olacak gibi baksana, sen olmasan ciddi söylüyorum tatlısesin çiğ köftesinin tadına bakmazdımŞimdi hafta da bir söyler olduk, ben söylemesem eşim söylüyor hadi isteyelim diye