• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Canın çekmesin bebecik gece gece hepsini ye anne derse sonra :))))
Boş bulunup o hatayı bir kere yaptım neyse ki saat erkendi sipariş verdik:-) Çok pis boğazım zaten Mune abla ya, bir şey görmeyeyim hemen onu yemeliyim:ıslık: Nasılsın? Ellerinden öpüyoruz (Gençsin de saygıdan) Kandilin mübarek olsun:KK37:

Nasıl göremedin ki,orada yetişmiyor mu?:KK64:
Yarışma için de yapayım demiştim ama nasip olmadı.
Yok canım burada ben ne marketlerde ne de pazarda denk gelmedimo_O
Ne güzel olurdu:kk77:Nasip canım bende çok istedim nasip olmadı.Bu sıra çok yoğunum:KK47:

Bütün tarifler birbirinden güzel, hepsi beni benden aldı. Hangisine oy versem diğerlerine haksızlık yapmış olacakmışım gibi geldi ama yine de görür görmez bana sipariş verdiren Azra910 Azra910 nın çiğ köftesini tercih ettim.
Pinkom:KK36:
Tesekkurler bitanem
Afiyet olsun
Cigkofte yedikce aklima geliyim :KK19:

Boş bulunup o hatayı bir kere yaptım neyse ki saat erkendi sipariş verdik:-) Çok pis boğazım zaten Mune abla ya, bir şey görmeyeyim hemen onu yemeliyim:ıslık: Nasılsın? Ellerinden öpüyoruz (Gençsin de saygıdan) Kandilin mübarek olsun:KK37:
Hamilelikte bende çok yiyordum, 18 kilo aldım nasıl yediğimi sen düşün artık:-)
Ne görsem cama yapışan sinek gibi oluyordum gözüm dönüyordu resmen hahahahaha

İyiyim ablacım, sen nasılsın hamilelik sağlıklı gidiyordur inşaallah:nazar::nazar:
Bende sizi öpüyorum, el öpülecek kıvama geldik artık canım:KK53:

Seninde Kandil'in mübarek olsun, Allah sağlıklı bir Doğum nasip etsin, bebeğine güzel ömürler versin inşaallah:nazar:

Ve bu mübarek gecede Rabbim kim diliyor istiyorsa ona da bebek nasip etsin, herkesi derdinden sıkıntısından feraha çıkarsın.

İyiyim ablacım, sen nasılsın hamilelik sağlıklı gidiyordur inşaallah:nazar::nazar:

Seninde Kandil'in mübarek olsun, Allah sağlıklı bir Doğum nasip etsin, bebeğine güzel ömürler versin inşaallah:nazar:

Ve bu mübarek gecede Rabbim kim diliyor istiyorsa ona da bebek nasip etsin, herkesi derdinden sıkıntısından feraha çıkarsın.
:nazar::nazar: O kadar alıp sonra nasıl kilodan eser bırakmadın? :super:
Amin... Allah razı olsun:KK37: Çok şükür öyle aman aman sıkıntı vermiyor bana, rahat hamilelik geçiyorum:nazar: Kilodan biraz korkuyorum ama verilir onlarda ne yapalım, Nevoş benimle yarışıyor kilo alma konusunda, doğumdan sonra beraber veririz artık:-)

:nazar::nazar: O kadar alıp sonra nasıl kilodan eser bırakmadın? :super:
Amin... Allah razı olsun:KK37: Çok şükür öyle aman aman sıkıntı vermiyor bana, rahat hamilelik geçiyorum:nazar: Kilodan biraz korkuyorum ama verilir onlar da ne yapalım, Nevoş benimle yarışıyor kilo alma konusunda, doğumdan sonra beraber veririz artık:-)
Sen bana ne demek istiyorsun:skandal:
Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin canım kilo verilir sorun değil:KK60:

Ben bir keresinde balkondan bakıyordum .Komşumun elindeki birşeyi gördüm satılmayan ,köyden gelmiş ,adını yazmayayım şimdi neme lazım Pinkonun canı çeker.:KK45:stesem utanıyorum pisboğaz gibi görürse ya diye.:skandal:İstemezsem aklım onda .:olamaz:En sonunda dayanamayıp istedim .Ne günlerdi .2 kere oldu öyle aşermem ,fazla da olmadı.

Ben bir keresinde balkondan bakıyordum .Komşumun elindeki birşeyi gördüm satılmayan ,köyden gelmiş ,adını yazmayayım şimdi neme lazım Pinkonun canı çeker.:KK45:stesem utanıyorum pisboğaz gibi görürse ya diye.:skandal:İstemezsem aklım onda .:olamaz:En sonunda dayanamayıp istedim .Ne günlerdi .2 kere oldu öyle aşermem ,fazla da olmadı.
Ben hiç aşermedim ama başkasının yaptığı yemek hep çok güzel gelirdi..Unutamadığım tatlar hala vardır..:KK45:

Amin inşallah:KK36:
Asla şişko değilsin ama balık etli olma yolunda hızla gidiyorsun:ıslık: Gayet iyi gidiyorsun durma sakın, diyet arkadaşı olarak gözüme seni kestirdim:KK70:
Ben hep balık etli olma yolunda ilerliyorum:70:
Ama ötesi yok hep burada kalıyorum:KK45:

Ben hiç aşermedim ama başkasının yaptığı yemek hep çok güzel gelirdi..Unutamadığım tatlar hala vardır..:KK45:
Aynı bana da öyle gelirdi.Kv duymasın Onun tatsız tutsuz yemekleri çok tatlı gelirdi bana :sus:
Hamilelikte fabrika ayarları bozuluyor galiba :KK53:

Aman aman satılmayan şeylerde şifreli konuşmaya devam:KK70:

Öyle olacak gibi baksana, sen olmasan ciddi söylüyorum tatlısesin çiğ köftesinin tadına bakmazdım:KK70:Şimdi hafta da bir söyler olduk, ben söylemesem eşim söylüyor hadi isteyelim diye:-)
Ahahah cidden mi eniste de mi :KK45:
Afiyet olsun pinkom tekrardan insallah hic unutulmam :KK19: ama dikkat bu saatte de canin cekmesin tatlises acik midir :KK53:

Back