• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Oy kurban oldugum yaaa sen ne kaynanaligi yapcan pamuk gibisin senden anne olur kaynana olmaz :KK19: gelinin sansli
:KK74: Bilemiyorum ki hayırlısıyla oğlumu kucağıma alayım o zaman belli olur :KK70:
Normal şartlarda erkek kardeşimin sevgililerinin tarafını tutarım öyle kıskançlığım yoktur ama bilemiyorum :KK53:

Yazmasın canım çeker, sonra yemek isterim, sonra göbek yaparım ve Ausencia benle dalga geçer :KK70::KK70:

Selam vereyim dedim kendimce:KK16:

Çok geç:olamaz:Hemde hepsi çok güzel:KK45:Ausencia hepimiz ile dalga geçiyor:skandal:Onu mapusa atalım ve önüne bir sürü yemek koyalım:KK45:
Ablam hoşgeldin Kandilin mübarek olsun:KK200:

Çok iyi fikir .Aldığı kiloların hepsini geri aldıralım.:KK45:
Oğlu da tanıyamazdır annesini,bu kadın kim derdir,yabancı gibi gelirdir :KK53:değil mi Ausencia Ausencia

Sizlerinde kandili mübarek olsun inşaallah.

Ausencia'yla dalga geçtim bugün profilinde, o yağlar göbeğine yapışsın kadın dedi bana :KK70:
Kilo alırsam zayıflayana kadar aslaaaa çaktırmayacağım :KK70::KK70:

Onun bölümle benim bölümü değiştirsek mi diyorum ne dersin:KK70:O bölüm ona yaramadı biraz yemek görsün içi açılsın:KK70:Ben hiç söylemem zaten:skandal:

sevgili deynepnaz deynepnaz a etiketinden dolayı çok teşekkür eder ,minnetlerimi sunarım :KK52::KK52:

yiyin için siz bilirsiniz efenim ... bizim takım dolu .. sonra auuus auuus diye gelmeyin ... neyse şu an leptinim devrede .. tam 3 gibi spor yapacağımmmm tam leptin zirve iken ... he heeee kafayı yedim :deli: bu işler hesap kitap matematik işi ....

ben burad daha oy kullanmadım ... neye vereceğimi bilemedim ... çok oyy oyyy dediğim tarif var...

Kız benimde bir şeyim yok, kimse almayacak bizi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ahh kuzum özel günler birde mevsim değişikliği eklendimi :olamaz:
Sen ceyiz topigimi gormedin mi benim :KK43:
Tamamladim hazirim:KK73: sadece yemek takimi,tencere takimi,ckb takimim kaldi onlari alinca tamamliyorum ceyizi
Nasil gormezsin arkadasinin ceyizini:KK12:

Ayy bende o durumdayim bu hafta berbatti birde basim disim agriyor :silah::silah:
Gecmis olsun kuzum:KK19:

Sen ceyiz topigimi gormedin mi benim :KK43:
Tamamladim hazirim:KK73: sadece yemek takimi,tencere takimi,ckb takimim kaldi onlari alinca tamamliyorum ceyizi
Nasil gormezsin arkadasinin ceyizini:KK12:

Ayy bende o durumdayim bu hafta berbatti birde basim disim agriyor :silah::silah:
Gecmis olsun kuzum:KK19:
Gormedim sanırım :KK23:
Kız benim günlük tabak dışında başka bir şey yok neredeyse :KK53::KK53:
Teee onuda 2011 yılında ablama çeyiz alırken beğenmiştim annem azarlamisti yaşın daha kaç diye :silah:

sevgili deynepnaz deynepnaz a etiketinden dolayı çok teşekkür eder ,minnetlerimi sunarım :KK52::KK52:

yiyin için siz bilirsiniz efenim ... bizim takım dolu .. sonra auuus auuus diye gelmeyin ... neyse şu an leptinim devrede .. tam 3 gibi spor yapacağımmmm tam leptin zirve iken ... he heeee kafayı yedim :deli: bu işler hesap kitap matematik işi ....

ben burad daha oy kullanmadım ... neye vereceğimi bilemedim ... çok oyy oyyy dediğim tarif var...
deynepnaz deynepnaz :sinirli::tokat::skandal:
Biz o kadar kilolu değiliz canım normal ev hanımı kıvamında hatunlarız:KK70:

Back