Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğundum canım.Misafirlerim vardı .deynepnaz sen niye bizimle ilgilenmiyorsun
Seninde Kandilin mübarek olsun canımEvet oylama başladı bildirimler gidince bayağı hareketlenirYoğundum canım.Misafirlerim vardı .
Oylama açılmış herkese bol şanslar.
Herkesin Mirac Kandili mübarek,dualarınız kabul olsun.
Ooooooo piti piti diye saymaya başla başka türlü işin içinden çıkamazsınTam oyuma karar veriyorum ,diğerleri boynu bükük bakıyor bana ,hepsi birbirinden güzel ,nasıl oy vereceğim ben.
Isırganlı,peynirli,patatesli el açması börekSenin de Kandilin mübarek olsun canımEvet oylama başladı bildirimler gidince bayağı hareketlenir
Misafirlerine neler yaptın
Yazmasın canım çeker, sonra yemek isterim, sonra göbek yaparım ve Ausencia benle dalga geçerSenin de Kandilin mübarek olsun canımEvet oylama başladı bildirimler gidince bayağı hareketlenir
Misafirlerine neler yaptın
Ellerine,emeğine sağlık canım hepsi şahaneIsırganlı,peynirli,patatesli el açması börek
Mercimek çorbası
Kara lahana ,kurubiber dolma
Salata
Kadayıf (çayın yanına)
Çok geçHemde hepsi çok güzelAusencia hepimiz ile dalga geçiyorOnu mapusa atalım ve önüne bir sürü yemek koyalımYazmasın canım çeker, sonra yemek isterim, sonra göbek yaparım ve Ausencia benle dalga geçer
Selam vereyim dedim kendimce
Pinkom hoşgeldinSen bakma yemeklere canın çekmesinBütün tarifler birbirinden güzel, hepsi beni benden aldı. Hangisine oy versem diğerlerine haksızlık yapmış olacakmışım gibi geldi ama yine de görür görmez bana sipariş verdiren @ABREKA nın çiğ köftesini tercih ettim.
Aman Ya RabbiiiiiiIsırganlı,peynirli,patatesli el açması börek
Mercimek çorbası
Kara lahana ,kurubiber dolma
Salata
Kadayıf (çayın yanına)
Hoş buldum nevoşum Karnım tok, ondan geldim oy vermeyePinkom hoşgeldinSen bakma yemeklere canın çekmesin
Çok iyi fikir .Aldığı kiloların hepsini geri aldıralım.Çok geçHemde hepsi çok güzelAusencia hepimiz ile dalga geçiyorOnu mapusa atalım ve önüne bir sürü yemek koyalım
Ablam hoşgeldin Kandilin mübarek olsun
Tamam o zaman problem yokNasılsınızHoş buldum nevoşum Karnım tok, ondan geldim oy vermeye
Hep oğlu için yoksa biz hiç ama hiç kıskanmıyoruzÇok iyi fikir .Aldığı kiloların hepsini geri aldıralım.
Oğlu da tanıyamazdır annesini,bu kadın kim derdir,yabancı gibi gelirdir değil mi Ausencia
Sizlerinde kandili mübarek olsun inşaallah.Çok geçHemde hepsi çok güzelAusencia hepimiz ile dalga geçiyorOnu mapusa atalım ve önüne bir sürü yemek koyalım
Ablam hoşgeldin Kandilin mübarek olsun
Çok şükür sorun yok gibi duruyor Sen nasılsın? Hayırlı kandiller bu aradaTamam o zaman problem yokNasılsınız
Onun bölümle benim bölümü değiştirsek mi diyorum ne dersinO bölüm ona yaramadı biraz yemek görsün içi açılsınBen hiç söylemem zatenSizlerinde kandili mübarek olsun inşaallah.
Ausencia'yla dalga geçtim bugün profilinde, o yağlar göbeğine yapışsın kadın dedi bana
Kilo alırsam zayıflayana kadar aslaaaa çaktırmayacağım