• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Yoğundum canım.Misafirlerim vardı .:hamarat:
Oylama açılmış herkese bol şanslar.:KK36:
Herkesin Mirac Kandili mübarek,dualarınız kabul olsun.:dua:
Seninde Kandilin mübarek olsun canım:KK60:Evet oylama başladı bildirimler gidince bayağı hareketlenir:KK73:
Misafirlerine neler yaptın :KK8:

Senin de Kandilin mübarek olsun canım:KK60:Evet oylama başladı bildirimler gidince bayağı hareketlenir:KK73:
Isırganlı,peynirli,patatesli el açması börek
Mercimek çorbası
Kara lahana ,kurubiber dolma
Salata
Kadayıf (çayın yanına)

Senin de Kandilin mübarek olsun canım:KK60:Evet oylama başladı bildirimler gidince bayağı hareketlenir:KK73:
Yazmasın canım çeker, sonra yemek isterim, sonra göbek yaparım ve Ausencia benle dalga geçer :KK70::KK70:

Selam vereyim dedim kendimce:KK16:

Yazmasın canım çeker, sonra yemek isterim, sonra göbek yaparım ve Ausencia benle dalga geçer :KK70::KK70:

Selam vereyim dedim kendimce:KK16:
Çok geç:olamaz:Hemde hepsi çok güzel:KK45:Ausencia hepimiz ile dalga geçiyor:skandal:Onu mapusa atalım ve önüne bir sürü yemek koyalım:KK45:
Ablam hoşgeldin Kandilin mübarek olsun:KK200:

Bütün tarifler birbirinden güzel, hepsi beni benden aldı. Hangisine oy versem diğerlerine haksızlık yapmış olacakmışım gibi geldi ama yine de görür görmez bana sipariş verdiren @ABREKA nın çiğ köftesini tercih ettim.
Pinkom hoşgeldin:KK60:Sen bakma yemeklere canın çekmesin:KK45:

Isırganlı,peynirli,patatesli el açması börek
Mercimek çorbası
Kara lahana ,kurubiber dolma
Salata
Kadayıf (çayın yanına)
Aman Ya Rabbiiiiii :ruh:

Kara lahanada dolma oldu değil mi:cry:

Ah nasılda yenirdi hepsi, ellerinize sağlık deynepnaz:KK68:

Çok geç:olamaz:Hemde hepsi çok güzel:KK45:Ausencia hepimiz ile dalga geçiyor:skandal:Onu mapusa atalım ve önüne bir sürü yemek koyalım:KK45:
Çok iyi fikir .Aldığı kiloların hepsini geri aldıralım.:KK45:
Oğlu da tanıyamazdır annesini,bu kadın kim derdir,yabancı gibi gelirdir :KK53:değil mi Ausencia Ausencia

Sizlerinde kandili mübarek olsun inşaallah.

Ausencia'yla dalga geçtim bugün profilinde, o yağlar göbeğine yapışsın kadın dedi bana :KK70:
Kilo alırsam zayıflayana kadar aslaaaa çaktırmayacağım :KK70::KK70:

Sizlerinde kandili mübarek olsun inşaallah.

Ausencia'yla dalga geçtim bugün profilinde, o yağlar göbeğine yapışsın kadın dedi bana :KK70:
Kilo alırsam zayıflayana kadar aslaaaa çaktırmayacağım :KK70::KK70:
Onun bölümle benim bölümü değiştirsek mi diyorum ne dersin:70:O bölüm ona yaramadı biraz yemek görsün içi açılsın:70:Ben hiç söylemem zaten:skandal:

Back