• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Ya inş @ABREKA kazanır. . Çok emek veriyo bu kategoriye. . Üstelik çok becerikli. .:nazar:
Valla ne yalan soyleyeyim bende @ABREKA 'nin kazanmasını istiyorum.ama yazamadim işte belki yasaktır yonlendirme yapmış gibi olmayayim diye.neticede diğer arkadaslarinda emekleri var ya :KK16:

valla biz de emek veriyoz:deli: parmak siklatinca olmuyo ki :KK45:
Estağfurullah olur mu öyle şey.. kendim de katıldım zaten emeksiz olmadığını biliyorum. Ama genel olarak her yarışmaya katıldığı için dedim.. Hepimizin tarifi birbirinden güzel yoksa..

Estağfurullah olur mu öyle şey.. kendim de katıldım zaten emeksiz olmadığını biliyorum. Ama genel olarak her yarışmaya katıldığı için dedim.. Hepimizin tarifi birbirinden güzel yoksa..
bende katiliyom bende neden beni soylemedin:KK45: hamilelik alinganliklarim varda bu ara:KK54:

bende katiliyom bende neden beni soylemedin:KK45: hamilelik alinganliklarim varda bu ara:KK54:
İnş hepimiz sırayla birinci oluruz. ... madalyamızı takarız.. senin tarifinde çok güzel.. Zaten hepsi çok güzel..

Back