- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Katılacak mısın?? Müdavimi olucan benim gibi anlaşılan :))Eveeeettt kızlar nasıl gidiyor kıyasıya rekabettt ay cok heyecanli yeni kategorimiz pilavlar olacak anlasilan.simdiden hazirlamakta fayda var sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılacak mısın?? Müdavimi olucan benim gibi anlaşılan :))Eveeeettt kızlar nasıl gidiyor kıyasıya rekabettt ay cok heyecanli yeni kategorimiz pilavlar olacak anlasilan.simdiden hazirlamakta fayda var sanki
Katilicam Allahın izniyle kuzum :) bana bi heyecan bi moral oldu. Egleniyoruz da ayni zamandaKatılacak mısın?? Müdavimi olucan benim gibi anlaşılan :))
valla biz de emek veriyoz parmak siklatinca olmuyo ki
Aynen canım benim.bende ondan diyemedim zaten.hepimizin emeği var.valla biz de emek veriyoz parmak siklatinca olmuyo ki
Aynen:) yemek yapmayi bi tarafa bırak sunum bile basli basina zor bi emek zaten bunun bide siteye yüklemesi varvalla biz de emek veriyoz parmak siklatinca olmuyo ki
hele foto cekmek en uygununu bulmak ayarlamak falan ayri bir emek:))Aynen:) yemek yapmayi bi tarafa bırak sunum bile basli basina zor bi emek zaten bunun bide siteye yüklemesi var
Estağfurullah olur mu öyle şey.. kendim de katıldım zaten emeksiz olmadığını biliyorum. Ama genel olarak her yarışmaya katıldığı için dedim.. Hepimizin tarifi birbirinden güzel yoksa..valla biz de emek veriyoz parmak siklatinca olmuyo ki
bende katiliyom bende neden beni soylemedin hamilelik alinganliklarim varda bu araEstağfurullah olur mu öyle şey.. kendim de katıldım zaten emeksiz olmadığını biliyorum. Ama genel olarak her yarışmaya katıldığı için dedim.. Hepimizin tarifi birbirinden güzel yoksa..
Kuzum fotoğrafı nasıl parlatiyorsunuz azıcık bana da öğretir misiniz :)))hele foto cekmek en uygununu bulmak ayarlamak falan ayri bir emek:))
benim cektiklerim genelde parlak cikiyo ama instagramin varsa ordan da foto ustunde renk parlaklik ayari yapabilirsinKuzum fotoğrafı nasıl parlatiyorsunuz azıcık bana da öğretir misiniz :)))
İnş hepimiz sırayla birinci oluruz. ... madalyamızı takarız.. senin tarifinde çok güzel.. Zaten hepsi çok güzel..bende katiliyom bende neden beni soylemedin hamilelik alinganliklarim varda bu ara
Sağol canım. Benim telefonun kamerasi pek iyi degil anlasilan hep karanlik cikiyorbenim cektiklerim genelde parlak cikiyo ama instagramin varsa ordan da foto ustunde renk parlaklik ayari yapabilirsin
Evet :) 1 saat sirf sunum ve foto cekimine gidiyo sunum önemli çünkü pizzamdan biliyorumhele foto cekmek en uygununu bulmak ayarlamak falan ayri bir emek:))
Teşekkürler shapeeKizlar hepinize basarilar diliyorum :)
Kim kazanirsa haketmis olacak, hepsi birbirinden guzel tariflerin
Oyum leehmacuna gitti Koremanya