Yok bence sanmamBlue kac kiz zebra yakalayacak gibi
Yakalasın canım hiç sıkıntı değil yarışma hayırlısı olsun feda olsunBlue kac kiz zebra yakalayacak gibi
Canımsın ya sen Bnde senin kazanmanı istiyorumYakalasın canım hiç sıkıntı değil yarışma hayırlısı olsun feda olsun
Aman sakin ha muhabbet yapmayinYakalasın canım hiç sıkıntı değil yarışma hayırlısı olsun feda olsun
Madem ikiniz de kazanmak istemiyorsunuz ben kazana bilirimCanımsın ya sen Bnde senin kazanmanı istiyorum
Yok canım istiyoruz istemiyoruz kim dediMadem ikiniz de kazanmak istemiyorsunuz ben kazana bilirim
Ne bileyim yok sen kazan falan diyosunuz ya o yuzden sey ettimYok canım istiyoruz istemiyoruz kim dedi
Bilmem mi? Ohhh favorim patatesli
Demin pisirirken aklima geldi dedim sorayim nana biliyo mu diyeBilmem mi? Ohhh favorim patatesli
Bizim bursa da her yerden millet çok o yüzden iyi bilirim ben bugüne bugün özbek mantisini öğrenmiş biriyim
Nana'nın bilmedigi birsey yokDemin pisirirken aklima geldi dedim sorayim nana biliyo mu diyegel seni bizim buralara gelin alak
Beraber kazanlim kanka tencere kapak misali bolusuruz aramizdaNe bileyim yok sen kazan falan diyosunuz ya o yuzden sey ettim
Sende canımsın kuzum benimCanımsın ya sen Bnde senin kazanmanı istiyorum❤❤
Dur ben cıkarayım sanaAman sakin ha muhabbet yapmayinbiz de biliyoruz herhalde yarisma oldugunu egleniyoruz surda bulamadim dil cikaran smileyi
İnş sen kazanırsın cnm.. bu kdr heyecandan sonra birinciliği kaptırmazsınSende canımsın kuzum benim
Dur ben cıkarayım sana
Kız dua et çok giremiyom kem gözlerini cek üstümden
Nasılsın ablaİyi akşamlar
İyiyim canım sağol sen nasılsın:)Nasılsın abla
İyi bende devam aynı bildigin gibi abla ne olsunİyiyim canım sağol sen nasılsın:)
Allah kolaylık versin:)İyi bende devam aynı bildigin gibi abla ne olsun