- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Bildirim olmadığı için olabilir miAllah kolaylık versin:)
Bugün niye kimse yok:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirim olmadığı için olabilir miAllah kolaylık versin:)
Bugün niye kimse yok:)
Bence alakası yok:)Bildirim olmadığı için olabilir mi
Nevoşum bir gelişme var mıBence alakası yok:)
Canım gelişme var:)Nevoşum bir gelişme var mı
Çok güzel gelişme solunumu geliyor demek ki inşallah makineden de kurtulur yakındaCanım gelişme var:)
Babam bugün annemi ve kardeşimi duyup tepki verdi:)
Solunum cihazını çıkarmaya uğraşmış:)
Bir umut düzelebilir:)
İnşaallah canım biraz umutlandık:)Çok güzel gelişme solunumu geliyor demek ki inşallah makineden de kurtulur yakında
Hayırlısı canım ben hiç kesin gözü ile bakmadım hala da bakmıyorum.. Kaptırsamda sıkıntı değil kaybetmeyi kabullenebilirim her şekilde .buradaki arkadaşlarda yabancı değil çünkü ama yine kazanmak isterim tabikiİnş sen kazanırsın cnm.. bu kdr heyecandan sonra birinciliği kaptırmazsın
Yaa valla çok duygulandım ablayaa Allahım bu çok güzel bir haber inşallah çok daha iyi olur ablaCanım gelişme var:)
Babam bugün annemi ve kardeşimi duyup tepki verdi:)
Solunum cihazını çıkarmaya uğraşmış:)
Bir umut düzelebilir:)
İnşaallah canımYaa valla çok duygulandım ablayaa Allahım bu çok güzel bir haber inşallah çok daha iyi olur abla
Hoş buldum nevroşum teftişe geldim birazdan yoklama alırız
Hoşgeldiniz sayın valim
Sen zaten en çıtırımız değil misinTenceresiz kaldim anne kız bugün gittim spora yazıldım bende kilo vereceğim
Sen zaten en çıtırımız değil misinTenceresiz kaldim anne kız bugün gittim spora yazıldım bende kilo vereceğim
Yani kürdan gibiyim de , küçük kürdan değilde şiş kürdanlardanSen zaten en çıtırımız değil misin
Yün şişiBiz ne oluyoruz bu durumda