Merhaba canımhanımlar günaydın
sormak istediğim bir soru var ve sizlere güveniyorum
aceba aranızda tefal actifry kullanan var mı? memnun mu tavsiye eder mi?
şimdiden tişikkirlir
Nasılsın canım, babacığın nasıl?Günaydın
İyiyim canım sağol sen nasılsın:)Nasılsın canım, babacığın nasıl?
Bende iyiyim şükür.İyiyim canım sağol sen nasılsın:)
Aynı değişiklik yok.
Bir şey bulamıyorlar.Geçirdiği hastalıklardan dolayı bedeni çok yaşlı diyorlar.Artık çok yorulmuş.Hayati tehlike devam ediyor.Gözleri açık artık ilaç verilmiyor.Uyutmak için ama bilinç yok.Ben bu sıra gitmedim eşim gündüzde çocuklar bende.Ama gözleri açık duymuyor, görmüyor ve bilmiyor.Bende iyiyim şükür.
Doktorlar ne diyor
Rabbim şifa versin inşallah. En güzelini rabbim bilir.Bir şey bulamıyorlar.Geçirdiği hastalıklardan dolayı bedeni çok yaşlı diyorlar.Artık çok yorulmuş.Hayati tehlike devam ediyor.Gözleri açık artık ilaç verilmiyor.Uyutmak için ama bilinç yok.Ben bu sıra gitmedim eşim gündüzde çocuklar bende.Ama gözleri açık duymuyor, görmüyor ve bilmiyor.
Öyle canım sağol.Rabbim şifa versin inşallah. En güzelini rabbim bilir.
İçli köfte atağa geçmiş
Anneme benziyor annemin babası da kızıl mavi gözmüş.... nasıl becerdiysem büyük oğlan babamın kopyası küçükte annemin... kocamın halini siz düşününMaşallah kuzuya :) ailede var mı öyle kızıl ten, kızıl saçkime çekti paşa
Maşallah maşallah. KıskanmıştırAnneme benziyor annemin babası da kızıl mavi gözmüş.... nasıl becerdiysem büyük oğlan babamın kopyası küçükte annemin... kocamın halini siz düşünün
Çok teşekkür ederim ablacım keşke yakın olsak ikram ederdimYeniden hepinizin ellerine emeğine sağlık, öyle laf olsun diye demiyorum yürekten elinize sağlık zira biliyorum ki her biriniz bu yarışmaya önem veriyorsunuz ve tarifinizi hazırlarken çok özeniyorsunuz, hepsi o kadar güzel görünüyorlar ki aralarından seçim yapmak zor oldu yine, gördüğüm tariflerden biri beni çocukluğuma götürdü, evim kadar vakit geçirdiğim rahmetli komşu teyzem yapıp yedirirdi bugün bile tadı damağımdadır, beni çocukluğuma götüren o tat için bir oyumC A N O 'in, diğer oyumsa yemelere doyamadığım mantı sebebiyle Blue_Peri 'nin
Gecmiş olsun kuzum abooo nazlı niyazlımı biraz enişteEyvahlar olsun eşim de hasta doktora gideceğiz yandım ki ne yandım
Ben nazar ettikce oylari artiyoİçli köfte atağa geçmiş
Blue sen de ov icli kofteyiÇok teşekkür ederim ablacım keşke yakın olsak ikram ederdim
Blue sen de ov icli kofteyi
Sabah limon sikayım ic dedim ben doktora gitcem dedi ..ben olsam evde tedavi olmaya çalışırımGecmiş olsun kuzum abooo nazlı niyazlımı biraz enişte
Resmen cocuk gibi ilgilenmişsin opsun de basina koysun eniste bey
Sabah limon sikayım ic dedim ben doktora gitcem dedi ..ben olsam evde tedavi olmaya çalışırım
Antibiyotiği aldı şuan battaniye altında ..tavuk çorbasını içti ..üzerine adaçayı yaptım ..şimdi de greyfur limon portakal sıktım onu içiyor geriisni sen düşün