- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.314
Arada ateşine de bakıyoruz benim de iç yanağımda bişey var onu söyledim önce benim sen hasta olma zaten sana kim bakacak dediResmen cocuk gibi ilgilenmişsin opsun de basina koysun eniste bey
teşekkürler süperwoman :) avatarın mı değişmiş?Merhaba canım
Şöyle bir konu vardı belki yardımcı olur:)ActiFry Tefal kullanıcı yorumları !
Bir "Arnavut Ciğeri" yapıyor süper ötesi kesinlikle herkese öneririm. Ciğer iyi bir demir kaynağıdır. Demir vücuttaki oksijen nakli için vazgeçilmez bir maddedir. Ciğer aynı zamanda cilt, tırnak ve saç sağlığı üzerinde olumlu etkileri bulunan B grubu vitaminleri (B12, B9, B5 ve B2) açısından...www.kadinlarkulubu.com
Geçmiş olsun canımArada ateşine de bakıyoruz benim de iç yanağımda bişey var onu söyledim önce benim sen hasta olma zaten sana kim bakacak dedi
Ben valla.. yani keşke başta belirtilseydi.. yörenizin az bilinen tarifini yapın diye..Belki bildirim "" gider diye umutla bekleyenler...
Bende kendi kendime öyle düşünüyorum. Bu sefer böyle olduBen valla.. yani keşke başta belirtilseydi.. yörenizin az bilinen tarifini yapın diye..
Yiyosa..Bildirim için Kazeni etiketleyeyim mi ne dersiniz?
Etiketle, ben çok etiketledimBildirim için Kazeni etiketleyeyim mi ne dersiniz?
Ben katılmadım yarışmaya ama takip edenler için de heyecanlı oluyor.
Blue nin geriye düşer de sebebi olurum diye çekinmiştimYiyosa..
Kazanacaksa her türlü kazanır zaten :)Blue nin geriye düşer de sebebi olurum diye çekinmiştim
Kız benim birinci gittiğim yarışmada 3 kerr bildirim yapıldıBlue nin geriye düşer de sebebi olurum diye çekinmiştim
Allah yardımcın olsun diyorum
Sabah limon sikayım ic dedim ben doktora gitcem dedi ..ben olsam evde tedavi olmaya çalışırım
Antibiyotiği aldı şuan battaniye altında ..tavuk çorbasını içti ..üzerine adaçayı yaptım ..şimdi de greyfur limon portakal sıktım onu içiyor geriisni sen düşün
Çok tşk ederim baba kız uyuya kaldılar pek güzel olduGeçmiş olsun canım
Zebra beni bıraktı gittiBlue kac kiz zebra yakalayacak gibi
Zebra beni bıraktı gitti