Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir "Arnavut Ciğeri" yapıyor süper ötesi kesinlikle herkese öneririm. Ciğer iyi bir demir kaynağıdır. Demir vücuttaki oksijen nakli için vazgeçilmez bir maddedir. Ciğer aynı zamanda cilt, tırnak ve saç sağlığı üzerinde olumlu etkileri bulunan B grubu vitaminleri (B12, B9, B5 ve B2) açısından...
Kazen
abi bi dahaki yöreselde bu görüşünüzü mutlaka dikkate alıcaz ama bu sefer hiç bir açıklama yapılmadı.. o yüzden son gün de olsa bildirim gönderseniz.. inanın birincilik için değil maksat heyecan olsun.. çünkü hepimizin yarışmaya katılma amacı bu
Kazen
abi bi dahaki yöreselde bu görüşünüzü mutlaka dikkate alıcaz ama bu sefer hiç bir açıklama yapılmadı.. o yüzden son gün de olsa bildirim gönderseniz.. inanın birincilik için değil maksat heyecan olsun.. çünkü hepimizin yarışmaya katılma amacı bu
Sabah limon sikayım ic dedim ben doktora gitcem dedi ..ben olsam evde tedavi olmaya çalışırım
Antibiyotiği aldı şuan battaniye altında ..tavuk çorbasını içti ..üzerine adaçayı yaptım ..şimdi de greyfur limon portakal sıktım onu içiyor geriisni sen düşün