- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
ayyy gozunuz aydin nevoCanım gelişme var:)
Babam bugün annemi ve kardeşimi duyup tepki verdi:)
Solunum cihazını çıkarmaya uğraşmış:)
Bir umut düzelebilir:)
ask olsun ben ne gune duruyorum@kukrim27 ortim senle ne güzel çete kurmuş ne güzel yarışma da başarısız oluyorduk böyle tek başına başarısız olmak güzel değil
Uzun süre yoğun bakımda yatan hastalarda öyle oluyormuş canım. Benim babamda ilk gittiğimde konuş konuşma. Tavana doğru bakıp kafa sallıyordu.Canım gelişme var:)
KurabiyeBir daha ki kategori ne olacak acaba , bekle ki geçsin 1 ay
Sağol canım Allah razı olsunayyy gozunuz aydin nevobi yakinimdan guzel haber almiscasina sevindim inan ki
ask olsun ben ne gune duruyorum
Senlen 1 kez çete olmuştuk pastada sen kazanmıştın olmaz o yüzden, bizde amaç kazanamamakask olsun ben ne gune duruyorum
İnşaallah canımUzun süre yoğun bakımda yatan hastalarda öyle oluyormuş canım. Benim babamda ilk gittiğimde konuş konuşma. Tavana doğru bakıp kafa sallıyordu.
Yanına geldiğimizi bile bilmiyordu. Sonradan kendine gelmişti.
İnşaallah senin babanda kendine gelecek
Benimde aklımdan acaba kahvaltı sofrası olabilir mi diye geçti uzun süre olmamıştıKurabiye
İnşaallah düzelecek canımİnşaallah canım
Annem gitti:)Bugün yine boş bakıyormuş annem beni tanıdın mı demiş gözlerini açıp kapatmış:)
İnşaallah canımİnşaallah düzelecek canım
yok bu sefer kesinlikle amaca uyucamSenlen 1 kez çete olmuştuk pastada sen kazanmıştın olmaz o yüzden, bizde amaç kazanamamak
ben katilmam kahvalti yapmiyorum cunku en fazla peynir ekmekSofraya katılım olur mu acaba:)
Ohhhhhoooo bizim hanımlar nasıl döktürüyorSofraya katılım olur mu acaba:)
Kahvaltılık takımım, kolide. Açamam, siz yarışınBenimde aklımdan acaba kahvaltı sofrası olabilir mi diye geçti uzun süre olmamıştı
Ben katılmamSofraya katılım olur mu acaba:)
O zaman çay saati yapalım:)ben katilmam kahvalti yapmiyorum cunku en fazla peynir ekmek
Çok sevindim cnmCanım gelişme var:)
degisiklik olsun sokak lezzetleri yapalimOhhhhhoooo bizim hanımlar nasıl döktürüyorben sadece 1 kez katılabildim
Tamamdır o zaman yeni kategoride haberleşiriz, aramizdayok bu sefer kesinlikle amaca uyucam
O zaman gerek yok:)Kahvaltılık takımım, kolide. Açamam, siz yarışın
Ben katılmam