Yolda Tanışma, Ne yapmalıyım?

bunu sana yapan sence baskasına yapmıor mudur kım duserse artık

konuyu okuyunca, kisa süre önce basimdan gecen masum bi olay geldi aklima:

bi gün carsida yürüyorum genc bir adam cikti karsima (ayrica cok yakisikliydi ), rahatsiz etmek istemedigini ama biraz önce yanindan gecerken beni gördügünü birden etkilendigini felan anlatti gayet kibar bi sekilde
kisa yol ortasinda sohpet ettik kimsin kimlerdensin diye. yabanci uyrukluydu, türklerede benzemiyordu gerci
her neyse, seni arayabilirmiyim felan dedi bende bahanelerle gecistirmeye calistim. ilk önce arkadasca görüsürüz dedi, sonrasinada bakariz dedi, ikna etti.
vedalastik ve ben yoluma devam ettim. birden dank etti, napiyorsun ya dedim. adam yakisikli, hos tamamda yabanci yani dertsiz basa dert
aradi iki kez felan cikmadim, geri dönmedimde. oda bidaha aramadi.
eve gelince anneme anlattim, bi kez görüs kizim belki müslümandir gerisi önemli degil dedi
öylece kaldi ama

konu benzer olunca, ilgimi cekti ve yorumlari okudum. ve sok oldum. benim ülkem ne zaman bu hale geldi yoksa hepmi böyleydi.. genc bir adam ve genc bir kadin yolda karsilasiyor ve sonrasinda adamla ilgili akila ilk gelen seylerden biri ya sapiksa, ya katislse
ve en üzücüsü bu varsayimlarin gercek olmasi

bu arada cok gecmis olsun, verilmis sadakan varmis iyiki yüz yüze görüsmedin

Sağ ol canım. Maalesef kk kadını yine haklı çıktı. Sağ olsunlar daha beterinden çevirdiler beni. Ya daha fena olsaydı...

Sağ ol canım. Maalesef kk kadını yine haklı çıktı. Sağ olsunlar daha beterinden çevirdiler beni. Ya daha fena olsaydı...

Allah korusun ya, insallah genc kizlarda okurda ders cikarirlar
ben baya bir soktayim su an
biriyle tanistim diyor biri, digerleri hemen uyariyor evlidir, nisanlidir, sapikdir, katildir, tecavüzcüdür diye
iyikide diyorlar
ama cok üzücü, insanlar neler yasamislar ki ilk iyi yönlerini degilde bunlari düsünür hale gelmisler

Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi

İyi ki de dediler canım. Dünyanın iyi bir yer olmadığını bir kez daha görmüş oldum. Gözümü açtılar. Çok hızlı oldu en azından canım...

İyi ki de dediler canım. Dünyanın iyi bir yer olmadığını bir kez daha görmüş oldum. Gözümü açtılar. Çok hızlı oldu en azından canım...

aynen iyikide diyorlar
herkes güvenilmez hale gelmis
insallah bundan sonra karsilastigin insan, hakkinda hayirlisi olur
üzme kendini, herkesin basina gelebilirdi. ucuz atlattin

aynen iyikide diyorlar
herkes güvenilmez hale gelmis
insallah bundan sonra karsilastigin insan, hakkinda hayirlisi olur
üzme kendini, herkesin basina gelebilirdi. ucuz atlattin
Bir daha hiçbir yerde görmemek için dua ediyorum canım. Birkaç saatte ne hale geldim bakar mısın ya?

İşte böyle böyle feminizme doğru iteleniyorum. Sonunda erkek düşmanı olup çıkacağım az kaldı...
erkeklerin en iyisi çocuk olanlari hatta bebekler :)
baskada hiçbirinden bi cacik olmaz
hem feminist hem evli vede anne olabilirsin
kocayla didisir durursun sadece butun gun feminsit olacam diye :))))

erkeklerin en iyisi çocuk olanlari hatta bebekler :)
baskada hiçbirinden bi cacik olmaz
hem feminist hem evli vede anne olabilirsin
kocayla didisir durursun sadece butun gun feminsit olacam diye :))))
Yok ben ilişki kariyerimi bugün sonlandırdım. Fena jübile oldu yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…