Eşimi anlayamıyorum!

Daha kötüyüm.. Eşim gelemedi benim için 6 Temmuza uçak bileti almış o yüzden ben gittim... Konuşmak için.. Gittiğimde bana o kadar iyi davrandı ki çok şaşırdım. Benimle şakalaşmalar,sarılmalar,öpmeler vs. vs. .. Sevdiğim için düzeldi diye umutlandım. Bende kendimi bıraktım. Evlilik yıl dönümünde bana çiçek almış.. Ama sürekli kuzeni de yanımızda olduğundan tam detaylı konuşamıyorduk..En sonunda dayanamadım konuşmak istedim ''pazar günü plan yapma yalnız kalalım konuşmak istiyorum'' dedim.. O gün yalnızdık ve konuştuk. Eski olaylar açıldı gene sinirlendim ve yüzüğümü çıkarıp bittiğini söyledim.. 2 gün boyunca bu konuları açmadan aynı evde oturduk ikimiz de ayrı odalarda ağladık. Sonrasında eşimin maillerinde avukatı ile konuşmalarını gördüm anlaşmalı boşanma dilekçesi ama protokolü yoktu.. Resmen yıkıldım ama hemen çağırdım izin aldı geldi beraber mahkemeye gittik dilekçeyi verdik.(Davacı eşim) sonrasında avukat tekrar mail attı protokolü yolladı (taraflar birbirlerinden hiçbir şekilde maddi,manevi tazminat,nafaka gibi talepleri kesinlikle olmayacaktır) diye. Çok sinirlendim ama bir an önce bitsin diye imzaladım. Meğer her şey planlıymış.. Düğün takısı ile alınan arabanın satılması, borçların takılarla kapatılması ve anlaşmalı boşanmalarda 1 yılı doldurma zorunluluğu varmış sanırım onun beklenmesi vs.. Ailemi aradım ve bana ait kendi param ile ne aldıysam hepsini yanıma aldım. Onun parası ile alınan bi kaç parça eşyayı bıraktım.. Meğer her şeyi ben yapmışım.. beyaz eşyasından ıvır zıvıra kadar her şeyi ben ve ailen aldı. evliliğimiz boyunca bana sadece 1 tane t-shirt ve 1 çift dandik bi spor ayakkabısı aldı.. Başka hiç bir şey yok. Topladık her şeyi ve tamamen bitti.. Mahkeme günü belli olmasını bekliyorum şimdi.. :KK43:

ah benim bitanem , TAM BİR ŞEYTANA DÜŞMÜŞSÜN kuzum benim, şoktayım, bende uzun zamandır girmediğin için ya adam oldu düzeldi dedim yada sen kendini tamamen topladın dedim, eşin tam bir şeytan mış gerçekten, bu insan değil ya, senin vebalini inan ödeyemezler , hepsini geçtim o senin mehirindi ve senin hakkın, nası insanlar bunlar, SAKIN ZERRE KADAR ÜZÜLME TATLIM , önüne bak , böylesi insanla ömür geçmezdi sana aklına gelebilecek herşeyi yapardı böylesi, namusun canın dahil yani, keşke imzalamasaydın be gülüm, tazminatını söker alırdın, avukattan bilgi aldınmı, nası yazmış senaryoyu da tek başına oynamış, ne diye evlenmiş bu şer....z anlamadım ki, senin daha hastalığın olcaktı üzüntün olcaktı bu senin için hiç bişy yapmazdı inan , verilmiş sadakan varmış, şükür çocuğun olmamış ,herşeyde var bir hayır rabbim iç yüzünü göstermiş de bir an önce ömrünü yemeden bitti, ortada öksüz çocuk yok, sen hala çok gençsin, geleceğin var, ilerde çok daha iyisiyle evlenme şansın var, eşin olacak ADİ HERİF gezmesin adamım diye bence, senin adını durduk yere evlendi boşandı yaptığı için, ama bu bile önemli değil şimdi , sen kendini kurtardığına şükret canim benim, zaten hiç anlam verememiştim onun hareketlerine , çok anlamsız yersiz di, anlattığına göre, durduk yere soğuk davranıp seni yıldırmak için elinden geleni yapmış ki işi kolaylaşsın, YILDIRMA POLİTİKASI İZLEMİŞ RESMEN , sende usanıp bir an önce bitsin diyince işine gelmiş, ama hiç üzülme kurtulduğuna sevin, karısının yanına erkek getirip bırakandan koca olmaz dı tatlım hepsini bi kenara bıraksan bile,,,, gururu onuru zaten yokmuş, dediğim gbii sen namusunu ve canını kurtardığına şükret birde bebeğin olmadığına , yaşın daha gencecik, ye iç gez keyfine bak, okulunu da mutlaka hallet güzel bir gelecek kur kendine tatlım, ALLAH DOGRUDAN YANA UNUTMA, VE ER GEÇ EDEN BULUR,,, ALLAHTAN GELEN HERŞEY YA BİZZAT GÜZELDİR YADA SONUÇLARI İTİBARİYLE GÜZELDİR, bunların olmasında da bilmediğin ne hayırlar vardır....üzülme sabret dua et, rabbim en güzel geleceği vercektir sana, isyan etme, ne insan evlatları var karşına en iyi insan çıkacaktır bu yaşadıklarına mükafat olarak bunu asla unutma canim...:KK34:

kedidirokedi,merhaba arkadaşım,ben üyelik adımı değiştirdim bu yenı adım,kayıpşehir.....
nasılsın nasıl gıdıyor,yazışmaları okudumda ,sanırım mahkemeyı beklıyorsun

kedidirokedi,merhaba arkadaşım,ben üyelik adımı değiştirdim bu yenı adım,kayıpşehir.....
nasılsın nasıl gıdıyor,yazışmaları okudumda ,sanırım mahkemeyı beklıyorsun

Şükür toparlanmaya çalışıyorum ama her geçen gün daha da zorlaşıyor.. Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten. 9 gün oldu mahkeme açalı daha çok var ama bi an önce bitsin kurtulayım istiyorum.. Bazende deli gibi özlüyorum bazen nefret ediyorum.. Özellikle ailesi daha hiç aramadılar beni.. :KK43: Kafam allak bullak.. Beni düşündüğün için çok teşekkür ediyorum sen nasılsın?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar konularınızı uzun zamandır takip ediyorum ama konu açmaya hiç cesaret edememiştim ta ki bu güne nasipmiş şuan evde sıkıntıdan patlıyorum.. Konuşabileceğim ne yakınım ne de bi arkadaşım var.

8 aylık evliyim ve doğup büyüdüğüm şehirden çok uzaktayım. Bütün gün evin içindeyim. Eşime hesap vermeden markete bile tek başıma gidemiyorum. Evlenmeden önce çevresi, arkadaş grubu kalabalık olan biriydim ama evlendikten sonra çok şey değişti..

Uzun zamandır telefonda kullanamıyorum rahatsız edenlerden dolayı eşim elimden aldı telefonumu.. Konuşacağım kişileri o belirliyor. Ailemle bile o işten gelince konuşabiliyorum onun telefonuyla.. Bu durumdan sıkıldım bende vınnın içindeki hattı çıkartıp evde ki eski telefona takıp annemle konuşuyordum. Eşim öğrenince bu duruma tepki vermedi ama benim olan onun kullandığı telefona şifre koymuş! o uyurken numaraları alıp arkadaşlarımı felan ararım diye heralde amacını bilmiyorum.. Kızıyorum, bağırıyorum, sonra iyi davranıp nedenini öğrenmeye çalışıyorum benimle tek kelime konuşmuyor..
Bu 1 aydan fazladır böyle devam ediyor.

Dün arkadaşı ve eşi bize yemeğe gelmişti. Arkadaşımda yok ya çok sevindim konuşacak birileri gelecek diye.. Gece eşimle, eşi dışarı çıktılar bizde oturduk dertleştik. Çok mutlu olmuştum.. Çok güzel bir şekilde ağırladım onları..
Ama gel gelelim konumuza! Kızın telefonu bozulmuş bayağıdır kullanamıyormuş '' sizin bi tane kullanmadığınız eski telefon vardı biz beli doğrultasıya kadar onu kullanabilirmiyim'' dedi. O anda ne desem bilemedim ne dense basiretim mi bağlandı nedir - eşim benim telefonumu aldı da ben o telefonu kullanıyorum- diye söyleyemedim. Çıkardım verdim telefonu.
Eşim gelince söyledim dedim ben böyle böyle yaptım. Ee o zaman hakkını kaybettin dedi.
Bende telefonumu geri istedim. İnatla '' hayır'' dedi. Sonra ''yarın akşam veririm'' dedi. Sonra aklıma bi soru işareti takıldı.. ''NEDEN YARIN AKŞAM'' şimdi versen ne değişecek diyorum. Hayır yarın akşam diyor. 'sen benden bişey mi saklıyorsun o telefon evde kalacak sabah götürürsen konuşmam' dedim cevap vermeden uyudu. Baktım sabah çantasına koyuyor telefonu.. Tekrar söyledim 'evde kalacak o telefon zaten şifre var açamam ama evde kalsın' gene hayır dedi. ''o zaman sakladığın bişey var ben inanmıyorum sana'' dedim.. ''evet sevgilim var'' dedi güldü. Bende sinirlendim döndüm arkamı öpmek istedi öptürmedim sinirlendi çıktı evden ben gene kıyamadım gittim arkasından 'öpeyim' dedim. Suratıma bile bakmadan gitti bende sert bi şekilde kapıyı çarptım. Sonra tepkime pişman oldum ama sizce arkadaşlar o telefona şifre koyması ve bana vermemesinin ne gibi amacı olabilir.?? Neden hemen değilde ertesi gün vereceğini söyledi acaba silmesi, saklaması gereken şeyler mi vardı? Sabahtan beri bu düşüncelerle kafayı yemek üzereyim.. Yorumlarınızla birazda olsa düşüncelerime yön gösterin :44:

Sizce neden?Durum çok barız degıl mı?Kısı kendınden bılır ısı,hem kendı yaptıklarını sızın de yapabılecegınızı dusunuyor hem de bu durumu kendı durumu ıcın koz olarak kullanıyor,çok benzer bır durumu ablam-kuzenım oluyor- yasadı 2005 senesınde,neler cıktı neler,normalde dırek yorum yapmam yanıltmamak ıcın ama bır ısler dönuyor

Umarım yanılıyorumdur tabı ama telefonu vermemesı,sonra anahtarı ıstemesı-habersız gırme dıye- sonra pcye yasak yok ama telefona yasak olması,sıfre koyması,daha sonra temmuz sonuna gun vermesı,,,bence bırıyle gorusuyordu ve o bayanı da eve aldı ,ıyı gectı zaman bosanalım dedı ama o bayanla arasında sorun cıktı,beyefendı de daha sonra sana ucak bıletı alıp yolladı erkenden...senın yerınde olsam ımzalamazdım o protolu,nafakanı da almalısın,maddı-manevı tazmınatını da..ben almadım bısı kurtulmak ıcın,ihtiyacım yok,kurtulayım yeterkı dedım,gurur yaptım,sımdı coook pısmanım..

Şükür toparlanmaya çalışıyorum ama her geçen gün daha da zorlaşıyor.. Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten. 9 gün oldu mahkeme açalı daha çok var ama bi an önce bitsin kurtulayım istiyorum.. Bazende deli gibi özlüyorum bazen nefret ediyorum.. Özellikle ailesi daha hiç aramadılar beni.. :KK43: Kafam allak bullak.. Beni düşündüğün için çok teşekkür ediyorum sen nasılsın?

iyiyim canım,malum ramazan,iftar vs...mısafır ağırlama,gıremedım bı sure bende foruma....üye adımı değiştirdikten sonra sana bi bakıyım dedim,nasıl napıyor dıye,
şuan yaşadıkların çok taze,zamana ihtiyacın var...yavaş yavaş herşey düzene girecek,güçlü olmaya çalış,şimdi ailene sarılmak zamanı,onlar arkanda olduğu müddetçe sen daha da güçlü bir kadın oldugunu hissedeceksın...unutma senden daha değerli bişey yokkk şuan :KK19:

Çok fazla konu var dert edindiğim sadece bugünki olay bu olduğu için bunu paylaştım. Oysa ki neler neler hergün bi problem kesin oluyor. Anlaşamadığımız kesin. ilk zamanlar boşanmaya bile çok karar verdik. Ama nedense yapamadık. Hem çok seviyorum, hemde günden güne daha çok kırılıp, soğuyorum.. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Bana hiçbir şeyini paylaşmıyor. Ne bi sevgi sözcüğü, ne bi ilgi... herşeyden mahrum geçiyor günlerim.. Takmamaya çalışıyorum ama o da biliyor üzüldüğümü... Güvensizliği neden bilmiyorum..:KK50:

canım benim kıyamam sana rabbim o'nada sana verdiği gibi sevgi muhabbet versin içindeki fesatlıkları alsın
sen onu o kadar çok seviyorsun'ki belki'de farkında değilsin her söylediği kelime seni yıpratıyor sevgini'de tüketiyor sana akıl vermiyeceğim zira sen akllı bir kızsın ama bu kadar çok düşünürsen mutlaka zararlı sen çıkarsın nasıl yada ne yaparsın bilmiyorum ama buna mantıklı bir çözüm bulman lazım...
Sana verebileceğim tek tavsiye direk bir psikolog'a git derdim en mantıklı çözüm bu gibi geliyor...
RABBİM yardımcın olsun...

son msj'ları daha yeni okudum rabbim radımcın olsun

Son düzenleme:

cnm benm bütün yorumları okudum çok üzüldüm ama inanki bölesi daha iyi olur inş ilk zamanlar zorluk çekersn ama belli bir zamandan sonra ben ne çekmişim iyikide boşanmışım dersn Allah yardımcn olsn.bak ne güzel sana sahip çıkan bir ailen var arkanda

X