• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyim tümörü sonrası bebek fikri saçma mı?

Merhaba size de mesajı yazan arkadaşıma da kim varsa okuyan herkese de çok geçmiş olsun diyorum öncelikle. Ben de yaşadım maalesef menengiomdu benim tümörüm 4 kere de ameliyat oldum sorunuzu görünce yazmak istedim bende baş ağrıları vardı ve sonrasında epilepsi nöbeti geçirdiğimde öğrenmiştim bir de görme ile ilgili sorunlar yaşadım görme sinirlerine yakın bir bölgedeymiş siz ne gibi şeyler yaşıyorsunuz
Benim 7 senedir baş ağrım hiç geçmedi bir an bile.Agrı alın, ense, şakak, burun, yanak, çene dolaşiyor.Bazen zonkluyor bazen acıyor bazen batıyor gibi ağrı.Başımda yanma ve uyuşma oluyor.Vicudumda seyirmeler oluyor.Seneler öncesini hatirliyorum ama 2 dk oncesini hatirlamiyorum.Kelimeleri yanlis soyluyorum.Sizinde ağrınız böylemiydi?

Çok geçmiş olsun siz Dr a hiç gitmediniz mi bence gitmediyseniz gidin anlattıklarınız ciddi belirtiler olabilir benim ağrım normal başmağrısı dolaşmıyordu yüzümde ağırlık zonklama gibi oluyordu bazen şiddetli ama normal baş ağrısı tek bir yerde alnımda

Benim 7 senedir baş ağrım hiç geçmedi bir an bile.Agrı alın, ense, şakak, burun, yanak, çene dolaşiyor.Bazen zonkluyor bazen acıyor bazen batıyor gibi ağrı.Başımda yanma ve uyuşma oluyor.Vicudumda seyirmeler oluyor.Seneler öncesini hatirliyorum ama 2 dk oncesini hatirlamiyorum.Kelimeleri yanlis soyluyorum.Sizinde ağrınız böylemiydi?
Gülşah hanım hepsi bende var doktora gittinizmi

Gülşah hanım hepsi bende var doktora gittinizmi
Aynılarını yaşıyorum doktor ne dedi

Back
X