Şok geçirdim :--/

verilmiş sadakan varmış boşveeer ........ ilk görüşme de el tutmaya kalkan ikinci de wuuuu......... gençler evlenmek zorunda değilsiniz iyi inceleyin adamları hepsinde tiksinç bir yön bulacaksınız..... zorla feminist yapıyorlar insanı.... o adam bir dövülür var yaaa.......

Sende yazsaydin ya bende ne zaman gideceksin diye bekliyordum yasli basli adamsin benim gibi tazecik kiz napsin seni salak yazsaydinn aaaa ben var ya laf soka soka oldururdum o adami okudukca sinir oldummm

işte böyle olsun gençlerimiz.... ve yaşıtlarınızla takılın yahu ne o on yaş büyük insanla ne işiniz var tenezzül dahi etmeyin...

Senin ona geri dönmeyeceğini bildiği için aklı sıra dur bu beni reddetmeden ben egomu yükselteyimde ben reddedeyim demiş haspam...bırak sevinsin gariban abaza....

valla adam elinizi tutmak istemiş hem hatalı davranmış hemde rest çekio yol orda beğenmediği insanın elini tutmaya çalışıo sonra engellenince beğenmedim dio gidio zeka seviyesi belli can sıkmaya değmez :KK70: bende sizin yerinizde olsam şöyle yazardım ona yemeğimi TEK başıma yedim pişman mıyım "asla" bir hanzo ile yemek yemektense tek başıma yemek tercihimdir...

Merhaba herkese ,

Yaklaşık 1 hafta önce arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım ben 24 yaşındayim o da 33 yaşında aramızdaki yaş farkı Ilkten çok gibi geldi ama bir tanışma fırsatı vermek istedim tanıştık yazıstik konuştuk falan sürekli güzel sözler söylemeler iltifatlar beni bir an önce görmek istemeler falan kisacasi görüşmeyi ona şans vermemi çok istiyordu

Bugün is cikisi görüştük ilk karşılaşma da Resimdekinden daha güzel olduğumu söyledi avm de yürürken elimi tutmak istedi bende henüz çok erken olduğunu söyledim ve birden değişti mağazalara girmeye ben Yokmusum gibi gezmeye başladı avm de ben anlam veremedim mağazalarda bişeyler baktı ama sanki ben yokum hiç yüzüme bakmıyor ne oldu falan dedim begenmediysen söyle böyle yapman a gerek yok dedi :KK57: bende ne diyosun tuhaf davranan sensin ben Yokmusum gibi hareket ediyosun dedikçe üste çıkmaya çalıştı hiç anlam veremedim sonra avm nin dış tarafında resmini çeker misin dedi salak gibi çektim bir de :110:

Neyse sonra yemek katına çıkarken sen yer bak benim arabadan cantami almam lazım dedi bende tek ne yapıcam bende geliyim dedim yok 2 dk ya gelicem dedi kalakaldim öyle gitti 5 dk sonra aradı : bn gelemiycem seni beğenmedim sende yemeğini yer gidersin dedi ben şok geçirdim :KK57:

Terbiyesizlik resmen bir de arayip iyle diyebildi Kaldım orda öyle sap gibi basiretim bağlandı sanki hiç bisey diyemedim o kadar. Kötü oldum ki kızlar resmen beni orda bırakıp gitti bir de resmini çektim yaa düşündükçe deli oluyorum :mad:

Adam olsa karakterli olsa böyle yapmazdı zaten yaşı var ama olgunluk 0 çok sinirim bozuk kızlar agliycam sinirden sizce niye böyle sacmaladi:KK1:
yuh öküz.
arkadaşına iyi bir fırça çek bence. nasıl böyle bir şeye sebep olur?

Ben dayanamaz "Teşekkür ederim Allahın tipsizi elini tutma düşüncesinden bile iğreniyordum ayıp olmasın davasına sabrettim ama ona bile değmezsin beni yükten kurtardın" yazıp mesaj atardım.
Sorunlu mudur nedir ?

daha önce hiç görmediği bir kızla el ele yürümek istemesi zaten niyetinin ne olduğunu gösteriyor . sen izin vermeyince bu kız zor uğreşemam demiş açıkcası basmış gitmiş . terbiyesiz adi . beğenmese bile buluşmayı bitirip sonra uygun bir dille msj atması gerekirdi . yaşla olgunluğun hiç alakası yok inan bana . bende o hataya düştüm zamanında . kendimden 10 yaş falan büyük erkeklerle çıktım olgun olur beni taşır diye ama kendi yaşıtımdakilerle aynıydı olgunluk seviyesi .bizim erkeklerin çoğu böyle olgunluğu kenara bırak terbiyesiz birde . geçmiş olsun hiç takma değmez bir pislik için .

adamın istediğini vermemişsin.hiç sakın üzülme gurur duy kendinle :) elini falan tutsaydın gitmezdi okul çocu.

aynen öyle kızlar adamın niyetini anlamamışım demek ki elimi tutmak istemeler iltifatlar falan niyet belli meğersem :110::110:
hayır bir de garip hareketler mağazalara bakıyor ya ben yokum gibi görevlilerle konuşuyor gülüyor bana hiç bakmıyor işte beğenmediysen söyle böyle davranmana gerke yok falan demeler halbuki o öyle davranıyor sorunlu mu ne yaaa :KK57:

allah kurtarmış vallaaaa arkadaşa anlattım o da şaşırdı çünkü adam dışardan sakin efendi gibi görünüyor bende o yüzden buluşmayı kabul etmiştim zaten :KK12:

terbiyesiz işte kendini ne sandıysa iyi oldu ona beğenmediğimi sanması :cool:

Elini tutamaynca yediremems kendine akli sira.. iyi olmus defolup gttigi zatn snra cok üzerdi sni bastan böyle oldugu senin hayrina olms

Merhaba herkese ,

Yaklaşık 1 hafta önce arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştım ben 24 yaşındayim o da 33 yaşında aramızdaki yaş farkı Ilkten çok gibi geldi ama bir tanışma fırsatı vermek istedim tanıştık yazıstik konuştuk falan sürekli güzel sözler söylemeler iltifatlar beni bir an önce görmek istemeler falan kisacasi görüşmeyi ona şans vermemi çok istiyordu

Bugün is cikisi görüştük ilk karşılaşma da Resimdekinden daha güzel olduğumu söyledi avm de yürürken elimi tutmak istedi bende henüz çok erken olduğunu söyledim ve birden değişti mağazalara girmeye ben Yokmusum gibi gezmeye başladı avm de ben anlam veremedim mağazalarda bişeyler baktı ama sanki ben yokum hiç yüzüme bakmıyor ne oldu falan dedim begenmediysen söyle böyle yapman a gerek yok dedi :KK57: bende ne diyosun tuhaf davranan sensin ben Yokmusum gibi hareket ediyosun dedikçe üste çıkmaya çalıştı hiç anlam veremedim sonra avm nin dış tarafında resmini çeker misin dedi salak gibi çektim bir de :110:

Neyse sonra yemek katına çıkarken sen yer bak benim arabadan cantami almam lazım dedi bende tek ne yapıcam bende geliyim dedim yok 2 dk ya gelicem dedi kalakaldim öyle gitti 5 dk sonra aradı : bn gelemiycem seni beğenmedim sende yemeğini yer gidersin dedi ben şok geçirdim :KK57:

Terbiyesizlik resmen bir de arayip iyle diyebildi Kaldım orda öyle sap gibi basiretim bağlandı sanki hiç bisey diyemedim o kadar. Kötü oldum ki kızlar resmen beni orda bırakıp gitti bir de resmini çektim yaa düşündükçe deli oluyorum :mad:

Adam olsa karakterli olsa böyle yapmazdı zaten yaşı var ama olgunluk 0 çok sinirim bozuk kızlar agliycam sinirden sizce niye böyle sacmaladi:KK1:

Ne insanlar vae yarabbim okurken bende bi şok gecirdim. Allahin sevdigi kuluymussun boyle bi insandan kurtulmussun tebrik ederim seni ne kadar sadaka dagitsan azdir emin ol yat kalk dua et .terbiyesiz insanmis ki seni hafife almis hemen elini vernedin diye boyle sey yapan bir omru burnundan getirirdi

Ay ne salakmis o adam yaa cocuk beyinli tovbe Yarabbim nasil saydirdim icimden resmen gururuna yedirememis elini tutmasini reddetmeni iyikide reddettin kuduruyordur suan eminim ondan cekti gitti

X