Eşimi anlayamıyorum!

Acaba görüşebildin mi, umarım sorun çıkmamıştır..

konuşamadım her zamanki gibi işten geldi pcyi kucağına aldı tvyi açtı ben yokmuşum gibi zorla gittim yanına oturdum sarıldım öptüm kokladım konuşmaya ihtiyacım var sana ihtiyacım var bi problem mi var hayatım neden böyle soğuksun benle ilgili bi sorun mu var kafanda neyse benimle paylaş sen böyle davrandıkca sorunlarımız git gide büyüyor ben tek başıma aşamıyorum artık dedi yok bi şey dedi konuyu kapattı gene kekelemeye başladım konuşamadım.. Konuşamadık.. Sanki canlı canlı gömdü beni nefes bile alamadım.. Hala boğazımda bi yumru ağlamadım, ağlayamadım.. Ailemin yanındayım kimseye belli etmek istemiyorum acımı ama çok zor durumdayım.. Çok zor..:KK50:

yuh artık ya sen kölesi misin kapatması mısın onun bir tane vurasım geldi kocana ya bu kadar ezdirmeyin kendinizi bu ne ya delircem smdi sinirden hayvan herif.

Artık ailemin evindeyim. Dün sabah otobüsle ailemin yanına geldim. Ben söylemeden kendisi söyledi. ''Bana dokunma bi kaç gün kafam yerinde değil istiyorsan ailenin yanına git'' dedi. Hiç bir şey demeden gittim biletimi aldım. Sabah sanki bi yabancı gibi sarıldı öpmedi bile selam söyle herkese dedi.. ''Temmuzun sonu gibi gelirim'' dedi. Çok uzun bi zaman olduğunu söyledim. Özgürsün dedi bana. Sonra 12 temmuz evlilik yıl dönümü olduğunu hatırladı 11 temmuzda gelirim dedi.. Anahtarı komşuya bırak giderken dedi. Nedenini anlayamadım. Şimdi ailemin evindeyim.. Ne olacak hiç bilmiyorum...
Sabah babasını aradım ''İzmirdeyim'' dedim demediğini bırakmadı Suçlu ben oldum..

Sen neden babasını arıyorsun canım.. Adam seni göndermiş ailesine açıklama yapacaksa o yapsın... Neyse,takma tabi ki seni suçlarlar.. demek ki onların da kafası aynı.... :KK19:

Biraz rahatlamaya bak.. Doğru kararı vermek için düşün..Kendin için doğru kararı... Hayırlısı..

Son düzenleme:
okuyorum okuyorum hiçbişe anlamııyorum cnm ne yapmaya çalışıyo sanki seni kimseyle görüştürmeyince ne olacak ewde ailenle bile konuşmana bazen karşıyken şimdi seni ailenin yanına gönderiyo. walla çözemedim acaba başka sorunlarımı warki bana sarılıyo falanda diyorsun acaba yolunda gitmeyen işiyle ilgili flnmı sorunu warki bilemedimm ve işin sonunu merk ediyorum şimdi

Artık ailemin evindeyim. Dün sabah otobüsle ailemin yanına geldim. Ben söylemeden kendisi söyledi. ''Bana dokunma bi kaç gün kafam yerinde değil istiyorsan ailenin yanına git'' dedi. Hiç bir şey demeden gittim biletimi aldım. Sabah sanki bi yabancı gibi sarıldı öpmedi bile selam söyle herkese dedi.. ''Temmuzun sonu gibi gelirim'' dedi. Çok uzun bi zaman olduğunu söyledim. Özgürsün dedi bana. Sonra 12 temmuz evlilik yıl dönümü olduğunu hatırladı 11 temmuzda gelirim dedi.. Anahtarı komşuya bırak giderken dedi. Nedenini anlayamadım. Şimdi ailemin evindeyim.. Ne olacak hiç bilmiyorum...
Sabah babasını aradım ''İzmirdeyim'' dedim demediğini bırakmadı Suçlu ben oldum..

senin adına çok sevindim şuan anlatamam canım, Onu görmessen daha derın daha ıyı düşünürsün, herşeyı bu zamana kadar yaşadıgın bütün herşeyi artılarıyla eksileriyle ıyıce düşün,kimseyi takma kafana, babası şunu dedi falanca bunu dedi.... sakın
sen güçlü bir kadınsın,baban anladığım kadarıyla konuşalabilecek olgun bırı( benım babam benle konuşmaya bıle yanaşmazdı duvar gıbıydı,çok kere baba konuşalım bana düşmez ama üzülüyorum dememe rağmen) çok şanslısın Obabaya sana sahip çıkan bir babaya sahipsin....

otur babanla herşeyi iyice konuş, büyüğündür onlar bizden tecrübeliler hayatta, ama ağlamadan konuş (konuşmaya çalış),
temmuz sonu deyip sonradan aa yıldonumu 11 temmuzda gelip alırım ..... konusmalarıda senın nabzını ölçmek için söylenmiş bence,hiç takılma
:KK20:
kendınle başbaşa kal ve kendin için ilerisi için düşün canım,
sağlıcakla kal
:nazar:

Adam git diyor gidiyorsun, su zaman gelip alirim diyor
sen de kuzu kuzu geleceksin.
Yahu sen bu adamin esi misin, yoksa emir eri mi?

Seni gondermesinin altinda baska sebepler vardir emin ol,
zira sana guvenmiyor.
Cunku kisi kendinden bilir isi derler...

Donme ailenin yanindan, bosan kurtul,
hayatini boyle biri icin zindan etme...

adam bi garip ama konu sahibin kendine zerre güveni yok

kocası olmazsa öleceğini sanıyor onunla konuşurken kekeliyor

bunlar normal değil ve sen bu adamdan boşanmazsın. bu adam sana iki güzel kelime söylese bi kere öpse sen bu adama köle olursun ki olmuşsun zaten..

ben sana da anlam veremiyorum ruh sağlığı normal olmayan bir adama bu kadar bağlılıkta senın normal düşünemediğini gösteriyor.

Ailemin yanındayım kimseye belli etmek istemiyorum acımı ama çok zor durumdayım.. Çok zor..:KK50:

bu yazdığın satırı şimdi gördüm canım,anlayamadım ???? ailenin yanına ne için gittin, Eşin git dediği içinmi,,,,
:KK19:

ne yani hiçbirşey konuşmadan direk ailenin yanına mı git dedi.

aynen konuşamadık kafasının dolu olduğunu bi zaman üzerine gitmemem gerektiğini hatta ailenin yanına git bi süre dedi.
Ailem yanımda ama kendimi fazlalık gibi yabancı gibi hissediyorum. Babamın başını yere eğdiğimi düşünüyorum zaman geçmiyor hiç onunla sonumuz belli ama dayanamayacağım gibi...

Ailemin yanındayım kimseye belli etmek istemiyorum acımı ama çok zor durumdayım.. Çok zor..:KK50:

bu yazdığın satırı şimdi gördüm canım,anlayamadım ???? ailenin yanına ne için gittin, Eşin git dediği içinmi,,,,
:KK19:

Hayır tabi ki de o bahane oldu.. Ama benden önce söylemesi zoruma çok gitti.. Çok canım yanıyor. Hala kabullenemiyorum ya hala bi yanım düzelir diye umut ediyor bilmiyorum kendimi de anlayamıyorum.. Offff .. Karmakarışığım..

Ben aslında anlayabiliyorum herşeyi. Çünkü benim yaşadıklarım sanki. Seninle yeniden yaşıyorum tekrar tekrar. Benim eşimde kontrolün hep onda olmasını istiyordu. Beni defalarca evden kovdu. Ben oğlum için gitmedim. Baktı ben gitmiyorum, bir gün düşüneceğim diye gitti. gidiş o gidiş. 5 ay oldu hala düşünüyor. Tıpkı senin eşin gibi bana mesafeliydi. konuşmaz, birşey paylaşmaz, kendi halinde kendi hayatını yaşardı. Sanırım hayatında biri var eşimin şu anda. Çünkü çok mutlu.
üzgünüm ama sanırım sen de aldatılıyor olabilirsin. Çünkü aldatan kocalar eşlerini böyle durumlarda kısıtlarlarmış. Senin de benim gibi elinde ispatın yok. Yapacağın tek şey bir psikiyatriste gitmek. Bunu tek başına atlatamazsın çünkü. 4-5 ay zor günler geçireceksin ama sonra inan çok mutlu olacaksın ve artık onu istemeyeceksin. Bu arada işe de gir, kendini oyalamak için. Geri dönmemelisin.
bir planı var belli. Sen onun planına dahil olma artık. Telefonuna casus programı yüklemek için ertesi gün vermek istedi, şimdi de seni evden gönderiyor. Onun ailesinden de kimse ile görüşme bence. İyi birileri olsalardı kocan gönderse de sana sahip çıkarlardı.
İnan bu günler geçecek ve çok mutlu olacaksın. Dua et, inan çok işe yarıyor. Sabret. Doktora git ve işe gir.
Görürsün çok mutlu olacaksın. O da sürünecek. Çünkü Allah zulm edenleri sevmez.

ah canım benm , psikolojin alt üst, arkadaşımın başdında da böyle bir aptal var o da saniye bile çekmeyecek ama ailesi arkasında değil, babası küs geldiğinde özellikle dışlıyor laf sokuyor ki dayanamasın gitsin diye, çünki akrabasının oğluna zorla verdi kızı :KK43: çocukta oldu hiç çıkamıyor şimdi :KK43: köle gibi kullanıyorlar ailecek eşinin ailesi ve eşi , ailesine gidemeyeceğini boşanamayacağını anladı ya şimdi pis mahlukat eşi iyice cozuttu yani, dövüyorda herzamanki gibi, eve gelmiyor gelse de her yanı mor larla gelip direkt duşa giriyormuş , telefonunda kadın msjları , eve arkadaşını getiriyor felan senin ki gibi, yani iyice cesaretlendi nasılsa mecbur çekiyo gibi, rabbim tez zamanda kurtarsın onu da inş. oda hiç cesareti yok güvensiz , neyle tehdit ediyorsa kızı adi herif....

bunu anlatmamın nedeni de senin kinin geleceği buna benziyor gibi geldi bana, direkt kendi git diyor anahtarı komşuya bırak diyor ( en çokta o dikkatimi çekti - pat diye gelirsen içeri girme şansın olmasın gibi , yada aklında ayrılık varsa eşyalarını alamayasın gibi :KK43:

saçma yani , hem ben şu tarihte gelirim diye seni temmuza kadar orda kalman için yer yapıyo aklınca, hemde işini garantiye alıyor elinde anahtarın olmasını istemiyor, ya bi halt karıştırcak , yada ayrılık fikri var eşyaları almanı istemedi , yada evde bişyler bulmanı
:KK43:

çok ta etkilemek istemiyorum da seni ama hiç te kıyamıyorum da arkadaşım gibi olmanı istemiyorum :KK43: , o da kıza çok eziyet etceği zaman yada ailesine haber vermesini istemediği durumlarda teli elinden alıyor , knt zaten hiç yok , evlendiğinde başlamıştı kıza yapmaya , çocuguda çıkamasın diye zorla yaptırmış , kaldırmamış felan zorla tutmuş bacaklarını yukarıya :KK43: bulmuş köleyi bırakırmı? pislik geberesiceler nefret ediyorum bölelerinden

Anahtarı bıraktırmasının nedeni eşyaları boşaltmak olmasın? Ya da eve birini alacak ama sen eve habersiz gelmeyesin diye mi?

Başka birşey gelmiyor aklıma.

kusura bakma ama hala umudun olduğuna inanamıyorum.. :KK19: sevebilirsin kocanı , ama bunca şeye rağmen hala sarılıp öpüp konuşmaya çalışmaya çalışıyorsun..
hiç düşündünmü bu adam seni hak ediyormu diye :KK20:
ayrıca anahtarı komşuya bırakmak ne demek miş yahu :KK53:
insan neden kendi evinin anahtarını bıraksın komşuya...bişey olduğu belli , bence senin toparlanman ve kendi yoluna bakman gerek..
hakkında hayırlısı olsun

konu baştan sona kadar ayrı olay ama sizin telefonu yanında götürmesine aklınızın kalması oldukça tuhaf.:KK53::KK53:
eşiniz sizi iyice sindirmiş.
böyle hayat mı olur ya :KK19:

ah canım benm , psikolojin alt üst, arkadaşımın başdında da böyle bir aptal var o da saniye bile çekmeyecek ama ailesi arkasında değil, babası küs geldiğinde özellikle dışlıyor laf sokuyor ki dayanamasın gitsin diye, çünki akrabasının oğluna zorla verdi kızı :KK43: çocukta oldu hiç çıkamıyor şimdi :KK43: köle gibi kullanıyorlar ailecek eşinin ailesi ve eşi , ailesine gidemeyeceğini boşanamayacağını anladı ya şimdi pis mahlukat eşi iyice cozuttu yani, dövüyorda herzamanki gibi, eve gelmiyor gelse de her yanı mor larla gelip direkt duşa giriyormuş , telefonunda kadın msjları , eve arkadaşını getiriyor felan senin ki gibi, yani iyice cesaretlendi nasılsa mecbur çekiyo gibi, rabbim tez zamanda kurtarsın onu da inş. oda hiç cesareti yok güvensiz , neyle tehdit ediyorsa kızı adi herif....

bunu anlatmamın nedeni de senin kinin geleceği buna benziyor gibi geldi bana, direkt kendi git diyor anahtarı komşuya bırak diyor ( en çokta o dikkatimi çekti - pat diye gelirsen içeri girme şansın olmasın gibi , yada aklında ayrılık varsa eşyalarını alamayasın gibi :KK43:

saçma yani , hem ben şu tarihte gelirim diye seni temmuza kadar orda kalman için yer yapıyo aklınca, hemde işini garantiye alıyor elinde anahtarın olmasını istemiyor, ya bi halt karıştırcak , yada ayrılık fikri var eşyaları almanı istemedi , yada evde bişyler bulmanı
:KK43:

çok ta etkilemek istemiyorum da seni ama hiç te kıyamıyorum da arkadaşım gibi olmanı istemiyorum :KK43: , o da kıza çok eziyet etceği zaman yada ailesine haber vermesini istemediği durumlarda teli elinden alıyor , knt zaten hiç yok , evlendiğinde başlamıştı kıza yapmaya , çocuguda çıkamasın diye zorla yaptırmış , kaldırmamış felan zorla tutmuş bacaklarını yukarıya :KK43: bulmuş köleyi bırakırmı? pislik geberesiceler nefret ediyorum bölelerinden

ben konu sahibini anlayamıyorum,o kadar yazdı ama şuan yokk forumda ,anlayamadım ben bu durumu,:KK19: umarım ıyıdır ....sizin gibi benımde aklıma çok farklı senaryolar gelıoyo ama konu sahibi arkadaşımız kaç guun oldu yokkk

ben konu sahibini anlayamıyorum,o kadar yazdı ama şuan yokk forumda ,anlayamadım ben bu durumu,:KK19: umarım ıyıdır ....sizin gibi benımde aklıma çok farklı senaryolar gelıoyo ama konu sahibi arkadaşımız kaç guun oldu yokkk

Hayır burdayım.. Eşimle tamamen bitti dün ayrılma kararı aldığını açıkladı.. Nedeni de bu foruma yazdıklarım neden paylaşıyormuşum bi de babasını kötülemişim.. Yazdıklarımı görmeden böyle bi kararı yokmuş ama yazdıklarımı görünce kararı kesinleşmiş.. Ben ailesi hakkında konuşup yüzlerine gülüyormuşum.. Asla böyle bir şey olmadı.. Ben hiçbir zaman saygımda kusur etmedim. Ne dedilerse kabullendim.. Neyse.. Benimde hatalarım vardır yok değil ama bi insan durduk yere hata yapmaz.. Rabbim çektiğim acıyı sıkıntıyı biliyor.. Hakkımda hayırlısı neyse öyle olsun.. ALLAH herkesin gönlüne göre versin..

Hayır burdayım.. Eşimle tamamen bitti dün ayrılma kararı aldığını açıkladı.. Nedeni de bu foruma yazdıklarım neden paylaşıyormuşum bi de babasını kötülemişim.. Yazdıklarımı görmeden böyle bi kararı yokmuş ama yazdıklarımı görünce kararı kesinleşmiş.. Ben ailesi hakkında konuşup yüzlerine gülüyormuşum.. Asla böyle bir şey olmadı.. Ben hiçbir zaman saygımda kusur etmedim. Ne dedilerse kabullendim.. Neyse.. Benimde hatalarım vardır yok değil ama bi insan durduk yere hata yapmaz.. Rabbim çektiğim acıyı sıkıntıyı biliyor.. Hakkımda hayırlısı neyse öyle olsun.. ALLAH herkesin gönlüne göre versin..

Eğer tüm yazdıklarından cıkardığı sonuc buysa ver nikah cüzdanını eline gitsin yoluna. Yasananlardan azıcık ders cıkarmayan, seni köle gibi kullanan, bu kadar yeni evliyken evine kazma kuzenini getiren adamdan koca moca olmaz. Yazık!

eşin sanki boşanmak için fırsat kolluyormuş gibi davranmış hareketleri hiç normal değil:KK19:
hakkında hayırlısını diliyorum canım Allah yardımcın olsun

X