ah canım benm , psikolojin alt üst, arkadaşımın başdında da böyle bir aptal var o da saniye bile çekmeyecek ama ailesi arkasında değil, babası küs geldiğinde özellikle dışlıyor laf sokuyor ki dayanamasın gitsin diye, çünki akrabasının oğluna zorla verdi kızı
çocukta oldu hiç çıkamıyor şimdi
köle gibi kullanıyorlar ailecek eşinin ailesi ve eşi , ailesine gidemeyeceğini boşanamayacağını anladı ya şimdi pis mahlukat eşi iyice cozuttu yani, dövüyorda herzamanki gibi, eve gelmiyor gelse de her yanı mor larla gelip direkt duşa giriyormuş , telefonunda kadın msjları , eve arkadaşını getiriyor felan senin ki gibi, yani iyice cesaretlendi nasılsa mecbur çekiyo gibi, rabbim tez zamanda kurtarsın onu da inş. oda hiç cesareti yok güvensiz , neyle tehdit ediyorsa kızı adi herif....
bunu anlatmamın nedeni de senin kinin geleceği buna benziyor gibi geldi bana, direkt kendi git diyor anahtarı komşuya bırak diyor ( en çokta o dikkatimi çekti - pat diye gelirsen içeri girme şansın olmasın gibi , yada aklında ayrılık varsa eşyalarını alamayasın gibi
saçma yani , hem ben şu tarihte gelirim diye seni temmuza kadar orda kalman için yer yapıyo aklınca, hemde işini garantiye alıyor elinde anahtarın olmasını istemiyor, ya bi halt karıştırcak , yada ayrılık fikri var eşyaları almanı istemedi , yada evde bişyler bulmanı
çok ta etkilemek istemiyorum da seni ama hiç te kıyamıyorum da arkadaşım gibi olmanı istemiyorum
, o da kıza çok eziyet etceği zaman yada ailesine haber vermesini istemediği durumlarda teli elinden alıyor , knt zaten hiç yok , evlendiğinde başlamıştı kıza yapmaya , çocuguda çıkamasın diye zorla yaptırmış , kaldırmamış felan zorla tutmuş bacaklarını yukarıya
bulmuş köleyi bırakırmı? pislik geberesiceler nefret ediyorum bölelerinden