- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha Allah razı olsun, iyi güldüm sayende. Tehditten beni içeri almasınlar sonra? Malum bu ülkede taciz eden değil de edilen suçlu oluyor ya
Operatörden engelledim canım. Az evvel mesaj geldi, yüreğim ağzıma geldi bir anda o mu diye. Değilmiş, bir nefes verdim ki...Canım telefonunda engelleme özelliği yokmuş ama telefonun androidse kim arıyor programını indir oradan engelleme yapabilirsin.
Heeheheh çok iyiymiş. Umarım görmem de bu tür şeylere de gerek kalmaz.o zaman bizde şikayet ederiz canım
olmaz zaten merak etme
ya da gördüğünde tuhaf tuhaf gülün
seni öldüresim geldi diyin
şaka bi yana tabi
buğün ben kafayı yedim galiba
bir akşam eve geldim annem yok
kapıda kaldım neyse tanıdığımız bir kız geldi
gitmiyor sinirimden ölüyorum
ya git gitmiyor
neyse tuhaf tuhaf gülmeye başladım
ses tonumu değiştirdim kızı evine kadar kovaladım
seni öldürecem diye
Kendi de lisede misin diye sordu hatta...
çocuk çirkinleşti derken ne dedi ne yaptı
Ben de merak ettim. Gercek yuzunu nasil gordunuz?
Geçer değil mi ben hala inanamıyorum ya. Sanki o anda aklım beni terketti, ruhum çekildi tepeden bakıyorlardı bana. Öyle bir ruh halindeydim...
Adam bariz "ben sağlam ayakkabı değilim, yolda gördüğüm liseli kızları çevirecek psikolojide biriyim" demiş.
Liseli kızların çoğunun aklı bir karış havada, diziler, ailevi boşluklar vs zaten ilgi zafiyeti içindeler.
Akranlarıyla arkadaşlık etmesi gereken, kendinden yaşça büyükler tarafından ilişki vesilesiyle zarara uğramaları kuvvetle muhtemel yetişkin adayları onlar, neredeyse henüz çocuklar.
Bu özellikleriyle böyleleri için bulunmaz nimet konumundalar, sizin de öyle olduğunuzu düşünmüş.
Siz de farkındasınız ki karşınıza çıktığı anda ne mal olduğunu belli etmiş ama anlık bir akıl tutulması yaşamışsınız.
O nedenle "artık erkeklere güvenmem" diye yersiz hayal kırıklığı yaşamayın.
Her erkek sapık, sübyancı, aklı uçkurunda olacak diye bir şey yok, bu öyle olduğunu ilk anda ifade etmiş ama siz görememişsiniz bunun şokunu yaşıyorsunuz sadece, o da geçer, herkes hata yapabilir.
bence dikkatli olmalısın...o tarz konuşma yapması pekte tekin gelmediYani nasıl desem ki, farklı isteklerde bulundu diyeyim kızlar. Ben senle görüşemem deyince, naz yapma işte sen de istiyorsun vb. şeyler dedi.
zaten iletişimi komple kestim.bence dikkatli olmalısın...o tarz konuşma yapması pekte tekin gelmedi
zaten iletişimi komple kestim.
çok iyi yapmışsınızzaten iletişimi komple kestim.
Ben seni yorumlarından az çok biliyorum. Sen de böyle aldanıyosan buraya gelip "sevgulum elimi öptü hamile olabilir miyim?" diyen kızçelere neler oluyodur bilin mi?Kaldım canım kaldım zaten, iyi çakıldım yere hem de sert bir düşüş oldu.
Valla ben de kendime kızıyorum. Ben bu kadar saftirik bilmezdim kendimi. Çok şaşkınım, çok...Ben seni yorumlarından az çok biliyorum. Sen de böyle aldanıyosan buraya gelip "sevgulum elimi öptü hamile olabilir miyim?" diyen kızçelere neler oluyodur bilin mi?
Yok ya belli etmem, korkuyorum evet ama bir yandan da hırslıyım. Bana yaptığını bir ömür unutmam, beddua ettim zaten. Elimde olsa çok fena yapardım onu.eğer karşılaşırsan bu korktuğunu belli etme cesaretlendirirsin
Benden uzak yaratıcısına yakın olsun aman...iyi cesaret
benım tanıdıgım hic bi normal erkek bunu yapmaz
büyük ihtimal herkese aynı seyı yapan bi tip
uzak dur anacım uzak
aynen öyleeeBenden uzak yaratıcısına yakın olsun aman...
uyduruk oyuncak silahı alırsın
el ayağına 2 tane sıkayım da anlarsın dersin
ya aslında ergenken biri musallat olmuştu bana telde
o kadar sinirlendim ki şu an deli hastenesin den kaçtım mezarlıktayım
s.kini keser ailene gönderirim dedim
ne bir daha aradı ne bir daha sordu
ordan aklımda kalmış