Eşimi anlayamıyorum!

eşin sanki boşanmak için fırsat kolluyormuş gibi davranmış hareketleri hiç normal değil:KK19:
hakkında hayırlısını diliyorum canım Allah yardımcın olsun

Ona göre o çok normal davranıyormuş hep beni hatalı gösteriyor kendinde hiç suç yok.. Oysa ki sevgiden başka hiç birşey istememiştim.. Aç kalsam gene de sesim çıkmazdı yeter ki mutlu olayım ama yazık demekten başka bi şey diyemiyorum artık..
Çok teşekkür ediyorum canım..

Hayır burdayım.. Eşimle tamamen bitti dün ayrılma kararı aldığını açıkladı.. Nedeni de bu foruma yazdıklarım neden paylaşıyormuşum bi de babasını kötülemişim.. Yazdıklarımı görmeden böyle bi kararı yokmuş ama yazdıklarımı görünce kararı kesinleşmiş.. Ben ailesi hakkında konuşup yüzlerine gülüyormuşum.. Asla böyle bir şey olmadı.. Ben hiçbir zaman saygımda kusur etmedim. Ne dedilerse kabullendim.. Neyse.. Benimde hatalarım vardır yok değil ama bi insan durduk yere hata yapmaz.. Rabbim çektiğim acıyı sıkıntıyı biliyor.. Hakkımda hayırlısı neyse öyle olsun.. ALLAH herkesin gönlüne göre versin..

yeni gördüm bende yazdıklarını nasılsın kendını iyi hissediyormusun? güçlü ol,canım
sana evden ayrılırken ''özgürsün artık'' gibisinden bı kelıme soyşşemıstı yanlış hatırlamıyorsam,dediğim gibi pc yi neler yaptıgını okumuşşş,
bu foruma bızler tum arkadaşlarımız onlarcaaa şey yazıyor paylaşıyoruz,kimseyi yargılamıyor ayırmaya kalkışmıyoruz
:KK19:,bana bu sadece, ayrılma kararı zaten alınmışta kılıfı aranıyormuş gibi geldi....
neyse hakkında hayırlısı olsun,sıkma canını,başlardada dediğim gibi hiçbir şey senden daha kıymetli değil,ALLAH yolunu açık etsin canım...

Onun geçinmeye gönlü yokmuş zaten.
Seni de kusura bakma ama adam yerine bile koymamış.
Saygısız adam.
Buraya yazdıklarını da mı takip etmiş? Pes yani.
O kendine eş değil (eş demek eşit demektir) köle almış.
Neden hala üzülüyorsun anlamıyorum, kurtulduğuna şükret.
Sana saygısı olan biriyle hayatına devam et, daha çok gençsin.
O gitsin kendine bir başka köle ya da yeni bir sustalı maymun bulsun.
Şimdi senin kendini suçlu görmen için kendi yaptıklarına bakmıyor da burda yazdıklarını mı bahane ediyor?

böyle bir adamın sana kendini savunması şöylemi oldu acaba çok merak ediyorum : (ayrılmak istemesine kılıf bulması için)

ben sana her şeyi yapmadım mı, seni el üstünde tuttum , ailemle üstüne titredik , seni mutlu etmek için herşeyi yaptım her istediğini yapıp seni çok severken nası benim hakkımda ailem hakkında böyle şeyler yazdın dese bi nevi haklı kırılmış onca yaptıklarına rağmen dersin de, ne alaka eş gibi değil besleme gibi davransın sonra da , eee sen nette hakkımda konuşmuşsun ayrılıyorum ....

o seni en baştan beri bıktırmaya çalışıyordu bence gitmen için elinden geleni yapmış , mutlu etmek için değil, bahanede hala bulamadığına göre kafasına da öyle koymuş ki bunu, en son çare geçmişini kurcalayıp bulsa bişyler iftira atcaktı bulamadığı için ailem ve benm hakkımda yorum yaptın diye BAHANE üretiyor aklınca, EMBESİL ADAM ....

allahın sevgili kuluymuşsun ki çoluk çocuk olmadan iç yüzünü rabbim sana göstermiş, hiç bi zamanda içinde acaba lar kalmasın , çünki ilk ayrılalım diyen o olmuş , sen her halukarda iyi bi eşsin zaten, eksik olan oymuş, keyfine bak gençsin zaten, rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, EDEN BULUR ELBET...

bunları okuduysa kendi hakkına yapılan yorumlarıda okuyup hiçmi insafa gelmemiş en azından insan yaptıklarındn utanır cnm boşwer bunlar bahane. seni hapsederse eve sende burdakilerle dertleşirsin. gidip bi yakınınamı anlatmışsın biz seni tanımayız etmeyiz ne adamlar var yaa. bşwer üzme tatlı canını gerçi söylemek kolay ama allah sabır versin vardır bundada bi hayır.

bunları okuduysa kendi hakkına yapılan yorumlarıda okuyup hiçmi insafa gelmemiş en azından insan yaptıklarındn utanır cnm boşwer bunlar bahane. seni hapsederse eve sende burdakilerle dertleşirsin. gidip bi yakınınamı anlatmışsın biz seni tanımayız etmeyiz ne adamlar var yaa. bşwer üzme tatlı canını gerçi söylemek kolay ama allah sabır versin vardır bundada bi hayır.

Teşekkür ederim yorumun için.. Okuduktan sonra ne düşündü, ne hissetti bilemiyorum zaten hiçbir zaman hislerinden emin olamadım..
Eğer bana eşten önce arkadaş olsaydı her derdimi ona paylaşırdım.. İçimde tutmaktan hasta olacaktım bende size dertleşmekle rahatladım.. Ne aileme ne yakınlarıma paylaşamadım.. belki kalbime söz geçiremezsem dönersem yakınlarım ondan nefret etmesin diye çünkü ben unutsam onlar unutmaz.. Her gören ''evlilik nasıl?, alıştın mı?'' diye soruyor -iyi her şey yolunda- diyorum ama içimde fırtınalar kopuyor.. Kendisi ise hiçbirşeyin farkında değil bi de utanmadan bi sen mi sıkıntı çekiyorsun diyor..

böyle bir adamın sana kendini savunması şöylemi oldu acaba çok merak ediyorum : (ayrılmak istemesine kılıf bulması için)

ben sana her şeyi yapmadım mı, seni el üstünde tuttum , ailemle üstüne titredik , seni mutlu etmek için herşeyi yaptım her istediğini yapıp seni çok severken nası benim hakkımda ailem hakkında böyle şeyler yazdın dese bi nevi haklı kırılmış onca yaptıklarına rağmen dersin de, ne alaka eş gibi değil besleme gibi davransın sonra da , eee sen nette hakkımda konuşmuşsun ayrılıyorum ....

o seni en baştan beri bıktırmaya çalışıyordu bence gitmen için elinden geleni yapmış , mutlu etmek için değil, bahanede hala bulamadığına göre kafasına da öyle koymuş ki bunu, en son çare geçmişini kurcalayıp bulsa bişyler iftira atcaktı bulamadığı için ailem ve benm hakkımda yorum yaptın diye BAHANE üretiyor aklınca, EMBESİL ADAM ....

allahın sevgili kuluymuşsun ki çoluk çocuk olmadan iç yüzünü rabbim sana göstermiş, hiç bi zamanda içinde acaba lar kalmasın , çünki ilk ayrılalım diyen o olmuş , sen her halukarda iyi bi eşsin zaten, eksik olan oymuş, keyfine bak gençsin zaten, rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, EDEN BULUR ELBET...

Derdime arkadaş olduğun için teşekkür ederim.. Aynen kendini o şekilde savundu.. ''Her istediğini yapmaya çalıştım sen bi şey istediğinde cebimde para olmasa bile yapmaya çalıştım yapamazsam içime dert olur.. Ben sana çok adım attım sen hiç farkında değilsin.. Asıl ben derdimi paylaşsam roman olur.. Ailemin yüzüne güldün arkasından konuştun. Bunu söyleyen kim bilir daha neler yapar'' dedi. Neyse artık diyecek söz bulamıyorum ona çünkü ne yaptığını o da bilmiyor. Bugün aradı beni ''Ağustosta izin kullanabiliyorum daha öncesinde gelemem izin vermediler sen ne zaman istiyorsan çık gel'' dedi. Cevap dahi veremedim.. Çözemiyorum adamı ya beni delirtmeye mi çalışıyor anlayamıyorum..

Teşekkür ederim yorumun için.. Okuduktan sonra ne düşündü, ne hissetti bilemiyorum zaten hiçbir zaman hislerinden emin olamadım..
Eğer bana eşten önce arkadaş olsaydı her derdimi ona paylaşırdım.. İçimde tutmaktan hasta olacaktım bende size dertleşmekle rahatladım.. Ne aileme ne yakınlarıma paylaşamadım.. belki kalbime söz geçiremezsem dönersem yakınlarım ondan nefret etmesin diye çünkü ben unutsam onlar unutmaz.. Her gören ''evlilik nasıl?, alıştın mı?'' diye soruyor -iyi her şey yolunda- diyorum ama içimde fırtınalar kopuyor.. Kendisi ise hiçbirşeyin farkında değil bi de utanmadan bi sen mi sıkıntı çekiyorsun diyor..

cnm bnm yaa:KK43: sen kcanı çk seviysun belli hatta sana şimdi 2 güzel söz söylese onu affedersin ama bu senin suçun değil ki yaa yanlış kişiye düşmüşsün. boşanmakta kolay değil kolay ama boşanınca herşey bitmiyo şimdi herkes soracak neden boşandınız daha yeni evlenmiştiniz? belkide bi süre insanlar beni konuşcak diyede düşünüyorsun ailem arkamda ama o evden bi kere çıktımmı insan o evin kızı bile olsa çekiniyo herşeyden ilerde aileme başıma kakarmı ki düşünceside var sende anladığım kadarıyla ama canım bak dua et bebeğiniz yok o zmn daha zor olacaktı dua et eşin gerçek yüzünü çabuk göstermiş. daha yaşın genç katlanma sana değer vermeyen birine. kocandan değil sewgilinden ayrılıyormuş gibi düşün. inan 3 ay ağlarsın 5 ay ağlarsın sonra unutursun unutulmaz diye bişey yokher gün acı çekmekten iyidir. daha yaşın genç daha iileri çıkar karşına. ama önce dinlen beynini dinlendir.kndini üzme oluruna bırk

yeni gördüm bende yazdıklarını nasılsın kendını iyi hissediyormusun? güçlü ol,canım
sana evden ayrılırken ''özgürsün artık'' gibisinden bı kelıme soyşşemıstı yanlış hatırlamıyorsam,dediğim gibi pc yi neler yaptıgını okumuşşş,
bu foruma bızler tum arkadaşlarımız onlarcaaa şey yazıyor paylaşıyoruz,kimseyi yargılamıyor ayırmaya kalkışmıyoruz
:KK19:,bana bu sadece, ayrılma kararı zaten alınmışta kılıfı aranıyormuş gibi geldi....
neyse hakkında hayırlısı olsun,sıkma canını,başlardada dediğim gibi hiçbir şey senden daha kıymetli değil,ALLAH yolunu açık etsin canım...

Teşekkür ederim canım biraz daha iyiyim.. Sadece bi kaç gündür bayılma nöbetleri geçirdim içime atmaktan sanırım çünkü ağlamamak için hep tuttum kendimi en sonunda sinir krizi geçirdim ağladım, bağırdım, çağırdım şimdi çok daha iyi hissediyorum kendimi :KK15:

Teşekkür ederim canım biraz daha iyiyim.. Sadece bi kaç gündür bayılma nöbetleri geçirdim içime atmaktan sanırım çünkü ağlamamak için hep tuttum kendimi en sonunda sinir krizi geçirdim ağladım, bağırdım, çağırdım şimdi çok daha iyi hissediyorum kendimi :KK15:

yaa okuyunca kendimi kötü hissettim ama son sözlerin beni çok mutlu etti, kendine iyi bak umarım,bişey yazmadığını görünce korktum açıkçası kötü giden bişeyler vardır dıye,ağlama krizleri geçirmişşsin geçmiş olsun diyoorum geçti gittiiii yolun açık olsun bundan sonra

Bu durumu daha kolay atlatman için, olayları daha iyi düşünüp hayatınla ilgili daha sağlıklı bir karar vermen için bir psikologa ya da psikiyatriste gitmelisin.
Bu yaşadıkların, ağlama krizlerin normal. Hepimiz yaşadık. Biraz daha böyle sürecek, sonra geçecek.Ama profesyonel birinden yardım alırsan senin için daha iyi olur, layları daha iyi değerlendirirsin.
Aslında eşinden biraz ayrı kalman senin için büyük bir avantaj. Biraz uzakta herşeyi en başından düşünüp enine boyuna tartarsın, kendine bakarsın. Özgürlüğü tattıkça ne kadar köle gibi yaşadığının, hayatını nasıl ona endeksli yaşadığının, farkına varırsın. Kendine biraz zaman tanı. Dönmek için de acele etme. Eminim annenlerde kaldığın sürece eski mutluluğunu yeniden kazanacaksın, hatta dönmek bile istemeyeceksin belki.

Lütfen bir doktora git, ağlama nöbetlerin başlamış çünkü.

Hiç ağlama,üzülme artık sen bundan sonra toparlayacaksın ama yaratık bozuntusu dangalak kocan çok pişman olacak ..
Bunu da okuyorsa çok sevinirim .

kedidirokedi, nerlerdesin ,nasıl gıdıyor

Buralardayım canım.. Hala kötüyüm. Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Kimse tarafından önemsenmiyorum gibi. Bi yanım hala güçlü direniyor ama kalbim çoktan bayrakları çekti. Nefes aldıkça içim acıyor sanki.. Keşkelerle boğuluyorum. Geçer mi gerçekten, atlatabilir miyim? :2:

bile bile hayatınızın zindana dönmesine izin vermişssiniz ama hiç bir şey için geç değil. yeni bir hayata başlayıp yeniden sevip sevilebilirsiniz. ama işe önce kendinizi sevmekten başlayın. her insanın içinde tahmin ettiğinden cok daha büyük bir güç vardır yeterki onu açığa cıkarın. edebiyat mezunuymussunuz. şiirler okuyun sanatsal yönünüzü keşfedin. güzel bi şiirin güzel bi şarkının iyileştiremeyeceği kalp yoktur. içinizdeki güç onu bulun diye size yalvarıyor. lütfen bu sese kulak verin. siz cok degerli bir bireysiniz. ve güzel yasamayı hakediyosunz.

Buralardayım canım.. Hala kötüyüm. Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Kimse tarafından önemsenmiyorum gibi. Bi yanım hala güçlü direniyor ama kalbim çoktan bayrakları çekti. Nefes aldıkça içim acıyor sanki.. Keşkelerle boğuluyorum. Geçer mi gerçekten, atlatabilir miyim? :2:

geçicek tabikiiii,atlatacaksın,sen güçlüsün,en güzel kararı ,hakkınnda ki en iyi kararı sen verıceksın,ailenle konustunmu ne yapıcagını....??????????????

Canım nasılsın nasıl oldun?? Evilik yıldönümünüz vardı yanlış hatırlamıyorsam bu aralar , gelicem demişti, varmı bi haber , düzelme varmı eşinde ? Hatasını anladımı ? Sen nasıl oldun?

Canım nasılsın nasıl oldun?? Evilik yıldönümünüz vardı yanlış hatırlamıyorsam bu aralar , gelicem demişti, varmı bi haber , düzelme varmı eşinde ? Hatasını anladımı ? Sen nasıl oldun?

Daha kötüyüm.. Eşim gelemedi benim için 6 Temmuza uçak bileti almış o yüzden ben gittim... Konuşmak için.. Gittiğimde bana o kadar iyi davrandı ki çok şaşırdım. Benimle şakalaşmalar,sarılmalar,öpmeler vs. vs. .. Sevdiğim için düzeldi diye umutlandım. Bende kendimi bıraktım. Evlilik yıl dönümünde bana çiçek almış.. Ama sürekli kuzeni de yanımızda olduğundan tam detaylı konuşamıyorduk..En sonunda dayanamadım konuşmak istedim ''pazar günü plan yapma yalnız kalalım konuşmak istiyorum'' dedim.. O gün yalnızdık ve konuştuk. Eski olaylar açıldı gene sinirlendim ve yüzüğümü çıkarıp bittiğini söyledim.. 2 gün boyunca bu konuları açmadan aynı evde oturduk ikimiz de ayrı odalarda ağladık. Sonrasında eşimin maillerinde avukatı ile konuşmalarını gördüm anlaşmalı boşanma dilekçesi ama protokolü yoktu.. Resmen yıkıldım ama hemen çağırdım izin aldı geldi beraber mahkemeye gittik dilekçeyi verdik.(Davacı eşim) sonrasında avukat tekrar mail attı protokolü yolladı (taraflar birbirlerinden hiçbir şekilde maddi,manevi tazminat,nafaka gibi talepleri kesinlikle olmayacaktır) diye. Çok sinirlendim ama bir an önce bitsin diye imzaladım. Meğer her şey planlıymış.. Düğün takısı ile alınan arabanın satılması, borçların takılarla kapatılması ve anlaşmalı boşanmalarda 1 yılı doldurma zorunluluğu varmış sanırım onun beklenmesi vs.. Ailemi aradım ve bana ait kendi param ile ne aldıysam hepsini yanıma aldım. Onun parası ile alınan bi kaç parça eşyayı bıraktım.. Meğer her şeyi ben yapmışım.. beyaz eşyasından ıvır zıvıra kadar her şeyi ben ve ailen aldı. evliliğimiz boyunca bana sadece 1 tane t-shirt ve 1 çift dandik bi spor ayakkabısı aldı.. Başka hiç bir şey yok. Topladık her şeyi ve tamamen bitti.. Mahkeme günü belli olmasını bekliyorum şimdi.. :KK43:

X