böyle bir adamın sana kendini savunması şöylemi oldu acaba çok merak ediyorum : (ayrılmak istemesine kılıf bulması için)
ben sana her şeyi yapmadım mı, seni el üstünde tuttum , ailemle üstüne titredik , seni mutlu etmek için herşeyi yaptım her istediğini yapıp seni çok severken nası benim hakkımda ailem hakkında böyle şeyler yazdın dese bi nevi haklı kırılmış onca yaptıklarına rağmen dersin de, ne alaka eş gibi değil besleme gibi davransın sonra da , eee sen nette hakkımda konuşmuşsun ayrılıyorum ....
o seni en baştan beri bıktırmaya çalışıyordu bence gitmen için elinden geleni yapmış , mutlu etmek için değil, bahanede hala bulamadığına göre kafasına da öyle koymuş ki bunu, en son çare geçmişini kurcalayıp bulsa bişyler iftira atcaktı bulamadığı için ailem ve benm hakkımda yorum yaptın diye BAHANE üretiyor aklınca, EMBESİL ADAM ....
allahın sevgili kuluymuşsun ki çoluk çocuk olmadan iç yüzünü rabbim sana göstermiş, hiç bi zamanda içinde acaba lar kalmasın , çünki ilk ayrılalım diyen o olmuş , sen her halukarda iyi bi eşsin zaten, eksik olan oymuş, keyfine bak gençsin zaten, rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, EDEN BULUR ELBET...