Bana da ama karar veremedim yani. Öfff dertsiz başıma dert yani...Senin gibi mantıklı birinin bu konuyu açmasına şaşırdım. Türkiye'de bu tip yoldan, telefondan, internetten tanışmalar bana hiç tekin gelmiyor.
Evet offyaaa görüşmeyeyim değil mi? En doğrusu bu olur...böyleleri her kıza aynı şeyi yapar. numaranı kesin vermişsindir?
Edilen iltifatlar kafanı karıştırmış gibi görünüyor. Ama ı-ıh.Bana da ama karar veremedim yani. Öfff dertsiz başıma dert yani...
Tamam görüşmeyeyim madem, o halde ne diyeyim de reddedeyim? Ki beni daha aramasın?Edilen iltifatlar kafanı karıştırmış gibi görünüyor. Ama ı-ıh.
bence görüşme. boşta kalmış biri işteEvet offyaaa görüşmeyeyim değil mi? En doğrusu bu olur...
Görüşmek istemiyorum bye.Tamam görüşmeyeyim madem, o halde ne diyeyim de reddedeyim? Ki beni daha aramasın?
Yaaa choppp, 1 saat evvel ayrıldık, çat diye hayır mı diyeyim?Görüşmek istemiyorum bye.
Başıma iş almayayım di mi yabence görüşme. boşta kalmış biri işte
ssana kalmış elbette. ama benım fikrim görüşmemenden yana.Başıma iş almayayım di mi yabela aramayayım başıma
Mesaj atıyor işte. Yarın görüşme planı yapıyor ama ben çok kararsızım, pamuk ipliğine bile bağlı değil.Arıyor mu sürekli?
Ne yapıyor?
Valla baştan düşünecektin.Yaaa choppp, 1 saat evvel ayrıldık, çat diye hayır mı diyeyim?Öffff ne güzel bir kaşık aşım ağrısız başım takılıyordum
Off nereden çıktıysa, keşke görmeseydim.ssana kalmış elbette. ama benım fikrim görüşmemenden yana.
Yalnız çocuktaki de iyi cesaretti he, ben olsam yapamazdım chopValla baştan düşünecektin.
çok begendın sanırım? e görüş o zamanOff nereden çıktıysa, keşke görmeseydim.
Bence güvenme. Reddet gitsin. Yolda benle konuştu,hemen numara verdi,hemen de buluştu diye basit görür seni.Mesaj atıyor işte. Yarın görüşme planı yapıyor ama ben çok kararsızım, pamuk ipliğine bile bağlı değil.