Ben de açıkçası çok korkuyorum ya. neler var nelersosyal medyada hesaplarından falan bi aratsan nedir in midir cinmidir bi fikrin olsun en azından bide yarın görüşme ya benim aklıma her şey gelir ...........
O da var ama ondan evvel ya kötü biriyse?Bence güvenme. Reddet gitsin. Yolda benle konuştu,hemen numara verdi,hemen de buluştu diye basit görür seni.
Ya berbat biriyse? O zaman ne yapacağım işte. Çok risk var.çok begendın sanırım? e görüş o zaman
sana kalmıs yani :=)
insan bu belli olmaz ne oldugu.
orası da sana kalmış. pek istekli duruyorsun çünküYa berbat biriyse? O zaman ne yapacağım işte. Çok risk var.
Hayır o etti. Ben değil.orası da sana kalmış. pek istekli duruyorsun çünkü
parka oturmayı sen teklıf ettın dimi, o kısmını yanlıs anlamamısım?
O da olabilir ama bilemiyoruz işte.O da var ama ondan evvel ya kötü biriyse?
Öyle mi dersin ki? Başıma bir şey gelirse diye korkuyorum, sonuçta hiç tanımıyorum.Ben olsam gorusurdum. Nolmuş yani belki gercekten seni gorunce hoşlandı. Tanımadan bilemezsin. Yiyecek değilya. Evine de gitmeyeceksin sonucta.
Öyle mi dersin ki? Başıma bir şey gelirse diye korkuyorum, sonuçta hiç tanımıyorum.
sen bilirsin. facesıne falan bak.Hayır o etti. Ben değil.
O da olası tabi. Ama her kızı böyle çeviriyor mu? Kazanova mı? Bilmiyorum ki...Bence hiç bulaşma kötü biri olması ya da iyi biri olması mesele değil belki çok iyi biridir ancak ilk ciddi kavganızda sen zaten seni her yolda çevirenle takılırsın gibi bir suçlamayla karşılaşman çok muhtemel. beni kabul etti demek yarın başkası çevirse onu da kabul eder diye düşünür. erkek kafası sonuçta..
Mesela evliyse, nişanlıysa, sevgilisi var, daha olmadı niyeti başkaysa?Ne gibi?
Ben de reddet gitsin diyorum çok ağır basıyor işte. Ama yine de kararsızım.benim başıma da benzeri geldi ben kabul edememiştim şahsen. o an reddettim kurtuldum ama sen görüşmeye başlamışsın. ne bileyim böyle çok laf bilmesi cesareti falan bir korkutuyor insanı. bence hemen görüşme eğer görüşeceksen. hakkında bir şeyler öğren bir müddet, iş güç aile. bitirmek istersen de içime sinmedi de bitir yalan değil ya.
O da olası tabi. Ama her kızı böyle çeviriyor mu? Kazanova mı? Bilmiyorum ki...
Ne çıkacğaını bilmiyorum. Bir de fazla istekli. Hemen senden umutluyum tarzında konuşuyor.sokaktan bir adam ne olduğu belirsiz görüşmen normal olmaz açıkçası
Kendin de itiraf ediyorsun ki kal gelip basiretin bağlanmasaydı başını çevirip yürümene devam ederdin. Bence aynısını şimdi yap.Kızlar bugün eve gelirken biri tarafından durduruldum. Bir yeri sordu, ben de cevap verdim ama yanımdan ayrılmadı. İtiraf ediyorum, ilgimi çektiniz bahane olsun diye sordum dedi. Bana da kal mı geldi neyse bakakaldım. Yakında da park vardı, biraz oturalım mı dedim, benim de basiretim mi bağlandı ne tin tin peşinden yürürken buldum kendimi. Oturduk bayağı konuştuk, bakışlarıma iltifatlar falan etti, kısacası beni bayağı beğenmiş. Neyse görüşelim dedi, ben de kem küm ettim geçiştirdim. Ne diyorsunuz kızlar ne yapayım? Kararsız kaldım yani, iyisi var kötüsü var diyorum, boş ver diyorum bir yandan da ona şans verme buna şans verme nasıl olacak böyle diyorum. Ne diyorsunuz?
o iş olmaz boyle seylerden uzak dur benceKızlar bugün eve gelirken biri tarafından durduruldum. Bir yeri sordu, ben de cevap verdim ama yanımdan ayrılmadı. İtiraf ediyorum, ilgimi çektiniz bahane olsun diye sordum dedi. Bana da kal mı geldi neyse bakakaldım. Yakında da park vardı, biraz oturalım mı dedim, benim de basiretim mi bağlandı ne tin tin peşinden yürürken buldum kendimi. Oturduk bayağı konuştuk, bakışlarıma iltifatlar falan etti, kısacası beni bayağı beğenmiş. Neyse görüşelim dedi, ben de kem küm ettim geçiştirdim. Ne diyorsunuz kızlar ne yapayım? Kararsız kaldım yani, iyisi var kötüsü var diyorum, boş ver diyorum bir yandan da ona şans verme buna şans verme nasıl olacak böyle diyorum. Ne diyorsunuz?