Yolda Tanışma, Ne yapmalıyım?

Ben olsam gorusurdum. Nolmuş yani belki gercekten seni gorunce hoşlandı. Tanımadan bilemezsin. Yiyecek değilya. Evine de gitmeyeceksin sonucta.

Bence hiç bulaşma kötü biri olması ya da iyi biri olması mesele değil belki çok iyi biridir ancak ilk ciddi kavganızda sen zaten seni her yolda çevirenle takılırsın gibi bir suçlamayla karşılaşman çok muhtemel. beni kabul etti demek yarın başkası çevirse onu da kabul eder diye düşünür. erkek kafası sonuçta..

benim başıma da benzeri geldi ben kabul edememiştim şahsen. o an reddettim kurtuldum ama sen görüşmeye başlamışsın. ne bileyim böyle çok laf bilmesi cesareti falan bir korkutuyor insanı. bence hemen görüşme eğer görüşeceksen. hakkında bir şeyler öğren bir müddet, iş güç aile. bitirmek istersen de içime sinmedi de bitir yalan değil ya.

O da olası tabi. Ama her kızı böyle çeviriyor mu? Kazanova mı? Bilmiyorum ki...

Ben de reddet gitsin diyorum çok ağır basıyor işte. Ama yine de kararsızım.

O da olası tabi. Ama her kızı böyle çeviriyor mu? Kazanova mı? Bilmiyorum ki...

o önemli değil ki belki ilk cesaret edip sana açıldı bu şekilde ancak yarın öbür gün böyle düşünüp kendine kuruntu yapması kesin. sonuçta sen yoldan çevirip kaba tabirle ''tavladığı'' bir kız olacaksın kabul edersen ilişkiyi.

Kendin de itiraf ediyorsun ki kal gelip basiretin bağlanmasaydı başını çevirip yürümene devam ederdin. Bence aynısını şimdi yap.

o iş olmaz boyle seylerden uzak dur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…