Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belliydi öyle yapacağı. Şaşırmadık ki.Zaten kokusu çıktı, hayır diyince çirkinleşti kızlar. Ne yapayım şimdi?
Aynen bu da ders olsun bana.Belliydi öyle yapacağı. Şaşırmadık ki.
Kızlar bugün eve gelirken biri tarafından durduruldum. Bir yeri sordu, ben de cevap verdim ama yanımdan ayrılmadı. İtiraf ediyorum, ilgimi çektiniz bahane olsun diye sordum dedi. Bana da kal mı geldi neyse bakakaldım. Yakında da park vardı, biraz oturalım mı dedim, benim de basiretim mi bağlandı ne tin tin peşinden yürürken buldum kendimi. Oturduk bayağı konuştuk, bakışlarıma iltifatlar falan etti, kısacası beni bayağı beğenmiş. Neyse görüşelim dedi, ben de kem küm ettim geçiştirdim. Ne diyorsunuz kızlar ne yapayım? Kararsız kaldım yani, iyisi var kötüsü var diyorum, boş ver diyorum bir yandan da ona şans verme buna şans verme nasıl olacak böyle diyorum. Ne diyorsunuz?
Zaten kokusu çıktı, hayır diyince çirkinleşti kızlar. Ne yapayım şimdi?
Kızlar hepiniz haklı çıktınız. Allah korudu yine ucuz yırttım ya...Cok şükür rahatladım
Zaten adamın niyeti belli oldu direkt. Uzun sürmedi canım.Aman Canımm okuyunca bunu yazmadan edemedım, benım bır arkadaşımın kuzenının basına gelmiş benzeri 1 sene once, kız Unıversıte ogrencısı cok guzel bır cocuk adres soruyor ve sonra tanışıyorlar kız telını verıyor. Baya telde konuşuyorlar mesajlaşma felan sonra kız güvenıyor ve buluşmaya karar verıyor. Gıderken kımseye haber vermıyor ama son anda dıyor ki benım arkadasım olan kuzenıne ben böyle böyle bırıyle bulusmaya gıdıcem, haberin olsun benı arada bır ara dıye, kız buluşmaya gıdıyor cocuk bayan bekletiyor sonra kızı arıyor buluşacakları yerde arabayla gelıyorum cok duramam orda polıs var ceza yazarlar hemen arabay binersin dıyıp arabayı tarıf edıyor, cocuk gelıyor kız tam arabaya ayağını atıyor arkada bırını yatar vazıyette farkedıyor ve hemen kendını dışarın geri artıyor kuzenini arıyor arkadasıma gidip almıştı onu, o arkadakı adamı fark etmeseydı basına kımı bilir neler gelecektı.
+18 canım yazamam bile. Niyet belli yani. Çok berbat hissediyorum. Ağladım ağlayacağım yane diyor pislik herif?
ben nasıl böyle bir hata yaptım ya çok üzgünüm yani. Bana yalnızlık en iyisi. Bekar ölmeliyim. Ben baş edemem erkeklerle Pes ediyorum artık!!! üzülme lütfen, en azından baştan kokusu çıktı. efendi düzgün biri gibi kendini tanıtsa, sonradan başına iş açsa daha kötü olurdu. unut gitsin pisliği
Offf zaten görüşmeyelim deyince, yüzünü gösterdi adam canım.Görüşme, net.
Ben de açıkçası çok korkuyorum ya. neler var neler Her şey çıkabilir
Yani aklı başında bir insan olsa öyle mal gibi direkt gelip de teklif etmez. Amacı belli..Offf zaten görüşmeyelim deyince, yüzünü gösterdi adam canım.
hata yaparak ders çıkarıyorsunben nasıl böyle bir hata yaptım ya çok üzgünüm yani. Bana yalnızlık en iyisi. Bekar ölmeliyim. Ben baş edemem erkeklerle Pes ediyorum artık
Offf canım keşke öyle olsaydıBence de biraz arastirabilirsin..
İyi biri de olabilir..
Basiretin baglanmis eyvallah olabilir.bazen hepimizin bağlanabiliyor ama bundan sonrasini ağır at. Beğendiğini hissediyorum çünkü. ..
Offf zaten görüşmeyelim deyince, yüzünü gösterdi adam canım.
Sağ ol moral oldu canım. Allah dileğini versin inşallah.hata yaparak ders çıkarıyorsun
ki yaptığın hata sonucu çok ucuz atlattın bence
ben nasıl bu hatayı yaptım demek yerine, ne kadar ucuz atlattığını düşün ve sevin
çok rahatsız ederse, nihayetinde hattını değiştirirsin olur biter, madem telefonunun engelleme özelliği yok
zaten uzuun süre cevap yazmadığında onun sıkılıp vazgeçeceğini düşünüyorum
hemen öyle bekar kalayım diye de karamsarlığa kapılma
hayırlı kısmetin vardır senin de :)
sadece çok yanlış yerde, saçma sapan bir vesileyle, kötü bi insanla karşılaştın hepsi bu
taciz etti diyelim canımNe yaptiki gorusmeyelim deyince ??