Yolda Tanışma, Ne yapmalıyım?

Bence o kadar da kotu degil durum. Neden olmasin ki.
ama bulusmadan once seni biraz arastirmak istiyorum de isim soyisim al sosyal medyadan bi arastir.

Bir daha hiçbir yerde görmemek için dua ediyorum canım. Birkaç saatte ne hale geldim bakar mısın ya?

Allah korusun kuzum ya. sen önümüzdeki günlerde biraz dikkat et ve karsilastiginiz yerden mümkünse gecmemeye bak
gerizekali sansini denemis oldu ama sen kim bilir kac gün daha etkisi altinda kalacaksin
her hangi biri yapsaydi yine belki bu kadar agir gelmezdi ama belli ki adamdan hoslanmissin, altindan böyle birsey cikmasi ne kadar kötü

Allah korusun kuzum ya. sen önümüzdeki günlerde biraz dikkat et ve karsilastiginiz yerden mümkünse gecmemeye bak
gerizekali sansini denemis oldu ama sen kim bilir kac gün daha etkisi altinda kalacaksin
her hangi biri yapsaydi yine belki bu kadar agir gelmezdi ama belli ki adamdan hoslanmissin, altindan böyle birsey cikmasi ne kadar kötü
Eve de uzak değil şans ki o yer ya :KK43:

Yolda tanışalım mı teklifinde bulunan erkekleri kızlar hep reddiyor sanıyordum, Şu an çok şaşırdım.... yolda ayol, okulda değil, iş yerinde değil, ortak paydan olan hiçbir yerde değil, yolda...

İyi cesaret edip gitmişsin parka. Bir kaç yıl evvel bir olay duymuştum aynı seni durumun gibi, kız çocuğun peşinden gidiyor sonra bir minibüse atlatıp kaçırıyorlar. Gerisini tahmin edersin artık. Güvenme bence.

bende tam konusursun tanirsin nolacak ki en kötü diye yorum yapacaktim ki adam gercek yüzünü göstermis. verilmis sadakan varmis Allah korumus

Eve de uzak değil şans ki o yer ya :KK43:

ozaman dahada dikkatli olmalisin
yani korkutmak istemiyorum seni tabiki, büyük ihtimal zaten tesadüfen orda bulunmustur
seni görünce begenmis, sen red edince kendine yedirememis
böyle düsün ama yinede eve girip cikarken dikkatli ol yinede
daha aradi mi?

ozaman dahada dikkatli olmalisin
yani korkutmak istemiyorum seni tabiki, büyük ihtimal zaten tesadüfen orda bulunmustur
seni görünce begenmis, sen red edince kendine yedirememis
böyle düsün ama yinede eve girip cikarken dikkatli ol yinede
daha aradi mi?
Yok canım aramadı. İnşallah bir daha da aramaz. Korkuyorum valla.

Geçmiş olsun canım ya ...üzülme boş koy gitsin :)
aynısı yıllar önce başıma geldi
nasıl ısrarcı bi gör...
en sonunda bela okuyup gitti :KK70:

Kızlar bugün eve gelirken biri tarafından durduruldum. Bir yeri sordu, ben de cevap verdim ama yanımdan ayrılmadı. İtiraf ediyorum, ilgimi çektiniz bahane olsun diye sordum dedi. Bana da kal mı geldi neyse bakakaldım. Yakında da park vardı, biraz oturalım mı dedim, benim de basiretim mi bağlandı ne tin tin peşinden yürürken buldum kendimi. Oturduk bayağı konuştuk, bakışlarıma iltifatlar falan etti, kısacası beni bayağı beğenmiş. Neyse görüşelim dedi, ben de kem küm ettim geçiştirdim. Ne diyorsunuz kızlar ne yapayım? Kararsız kaldım yani, iyisi var kötüsü var diyorum, boş ver diyorum bir yandan da ona şans verme buna şans verme nasıl olacak böyle diyorum. Ne diyorsunuz?

Ekleme: Çocuk niyetini belli etti, çirkinleşti diyeyim siz anlayıverin...
Yolda biri beni durdursa bisey sormak icin kusura bakmayin acelem var diyorum cunku bu yuzden :stop:

Direk nr ni degistir yada ben nisanlandim arama de. Yada telefonlarina fln cikma. Hata yapmissin ama olsun sonucta cocugun niyetini belli ettigini anlaman bile guzel

Yolda biri beni durdursa bisey sormak icin kusura bakmayin acelem var diyorum cunku bu yuzden :stop:

Direk nr ni degistir yada ben nisanlandim arama de. Yada telefonlarina fln cikma. Hata yapmissin ama olsun sonucta cocugun niyetini belli ettigini anlaman bile guzel
Sağ ol canım, uzak duracağım elbette. Umarım kazasız belasız atlatırım...

X