- 10 Nisan 2012
- 424
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha hiçbir yerde görmemek için dua ediyorum canım. Birkaç saatte ne hale geldim bakar mısın ya?
Hayırlısı olsun cnm. .Verdim bile canım, olanlar mecburi boş vermeye itti zaten
Eve de uzak değil şans ki o yer yaAllah korusun kuzum ya. sen önümüzdeki günlerde biraz dikkat et ve karsilastiginiz yerden mümkünse gecmemeye bak
gerizekali sansini denemis oldu ama sen kim bilir kac gün daha etkisi altinda kalacaksin
her hangi biri yapsaydi yine belki bu kadar agir gelmezdi ama belli ki adamdan hoslanmissin, altindan böyle birsey cikmasi ne kadar kötü
Salaklık ettim işteYolda tanışalım mı teklifinde bulunan erkekleri kızlar hep reddiyor sanıyordum, Şu an çok şaşırdım.... yolda ayol, okulda değil, iş yerinde değil, ortak paydan olan hiçbir yerde değil, yolda...
aaa ana konuna da ekleme yap istersen bir sürü kişi bunu okumadan yorum yapacak, neyse olur böyle şeyler. ders olmuş. dikkat et kendine.+18 canım yazamam bile. Niyet belli yani. Çok berbat hissediyorum. Ağladım ağlayacağım ya
Ekledim canım şimdi. Çok üzüldüm ya, kendime inanamıyorum vallahiaaa ana konuna da ekleme yap istersen bir sürü kişi bunu okumadan yorum yapacak, neyse olur böyle şeyler. ders olmuş. dikkat et kendine.
İşte ancak bu kadarla kurtulabildim. Korusun valla, baksana ondan başka kimseye güven olmuyorbende tam konusursun tanirsin nolacak ki en kötü diye yorum yapacaktim ki adam gercek yüzünü göstermis. verilmis sadakan varmis Allah korumus
Eve de uzak değil şans ki o yer ya
Yok canım aramadı. İnşallah bir daha da aramaz. Korkuyorum valla.ozaman dahada dikkatli olmalisin
yani korkutmak istemiyorum seni tabiki, büyük ihtimal zaten tesadüfen orda bulunmustur
seni görünce begenmis, sen red edince kendine yedirememis
böyle düsün ama yinede eve girip cikarken dikkatli ol yinede
daha aradi mi?
Yolda biri beni durdursa bisey sormak icin kusura bakmayin acelem var diyorum cunku bu yuzdenKızlar bugün eve gelirken biri tarafından durduruldum. Bir yeri sordu, ben de cevap verdim ama yanımdan ayrılmadı. İtiraf ediyorum, ilgimi çektiniz bahane olsun diye sordum dedi. Bana da kal mı geldi neyse bakakaldım. Yakında da park vardı, biraz oturalım mı dedim, benim de basiretim mi bağlandı ne tin tin peşinden yürürken buldum kendimi. Oturduk bayağı konuştuk, bakışlarıma iltifatlar falan etti, kısacası beni bayağı beğenmiş. Neyse görüşelim dedi, ben de kem küm ettim geçiştirdim. Ne diyorsunuz kızlar ne yapayım? Kararsız kaldım yani, iyisi var kötüsü var diyorum, boş ver diyorum bir yandan da ona şans verme buna şans verme nasıl olacak böyle diyorum. Ne diyorsunuz?
Ekleme: Çocuk niyetini belli etti, çirkinleşti diyeyim siz anlayıverin...
Yok canım aramadı. İnşallah bir daha da aramaz. Korkuyorum valla.
Sağ ol canım, uzak duracağım elbette. Umarım kazasız belasız atlatırım...Yolda biri beni durdursa bisey sormak icin kusura bakmayin acelem var diyorum cunku bu yuzden
Direk nr ni degistir yada ben nisanlandim arama de. Yada telefonlarina fln cikma. Hata yapmissin ama olsun sonucta cocugun niyetini belli ettigini anlaman bile guzel
Bana dua et canım. başıma bir iş gelmeden sıyrılayımyok canim korkmasana, kendi kendine simdi panikleme
bir arar iki arar, sonra vazgecer
Bana dua et canım. başıma bir iş gelmeden sıyrılayım
Tamam canım, artık bakacağız. Anladım ki ben duvarlarımla mutluyum ya, bir daha indirirsem ne olayımya Allah korusun o nasil laflar, olmaz insallah bisey
hem ben dahil olmak üzere kac kisi dua ettik sen merak etme, sadece biraz daha dikkatli ol