Bende varım.. Maşallah Allah cümlemizi nazarlardan korusun da
Bence evlendikten sonra da her şeyin yolunda gitmesi ve mutluluğun bitmemesi için, bekarken evlenmeyi düşündüğünüz kişinin özellikle size göre yanlış olan davranışlarını ve hatalarını çok sevdiğiniz için görmemezlikten gelmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü insan sevince cidden gözü kör oluyor, görüyor ama kabullenmek, kendine itiraf etmek istemiyor. Bekarken aynı evde olmadığın için her şey çabuk geçebiliyor ama evlenip de aynı evde olunca her şey daha da zor olabiliyor.
Ayrıca hiç bir şey de tek taraflı değildir. Karşılıklı anlayış da gereklidir, ben çok gerginken eşim karşılık vermez aynı şekilde de ben öyle. Siniri geçer öyle konuşuruz. Ben 25 yaşındayım, eşim 39 yaşında ama mükemmel bir evliliğimiz var, -Allah nazarlardan korusun-
Eşimin her zaman söylediği bir şeyin de evlilikte çok önemli olduğunu düşünüyorum;
" Ev içerisinde karı-koca hayatı yaşar ve bunu hep böyle sürdürürsek monotonlaşır ve zamanla her şeyden sıkılırız. Bu yüzden evin içinde iki arkadaş, iki kanka, iki dost gibi şakalaşıp espri yapalım eğlenelim ama dışarıda iş değişir bu sadece ev için geçerli" derdi. Gerçekten de ev içinde iki arkadaş gibi konuşup, dertleşip, birbirimize takılıp şakalaşınca her şey çok daha güzel oluyor. Herkese öneririm