Yoğun şekilde can kırıklığı içerir...

Karşınıza sizi sarıp sarmalayacak dimdik yanınızda duracak manen güçlü bir adam çıksa kabul edersiniz ki etmelisiniz de.
Sanırım o beyfendi de olmayan bişeyler vardı ki içiniz olur vermedi.
Mutlu olmanız dileğiyle..

Teşekkür ederim güzel dileklerin için sanırım beni bana rağmen sevip sahip çıkabilecek bir insan lazım

Eski eşiniz bu kadınla mı birlikte?

Kızlar

Güncelleme

sanırım bu ikimizin hayatına benziyor diye bana şimdi attığı link

arabesk nefret ederim
şaka bir yana da bu adamın derdi ne , ne dememi bekliyor .....

ikinci link

ben bu akşam ve yarın da çalışacağım kafamı dağıtmam lazım şirkette olacağım yazmış...

İnşAllah oğlumda bir gün büyüdüğünde annesini bir şans olarak görür , üzülmeyin lütfen , içtenliğinize teşekkür ederim.
Teşekkürlük naptim ki.
Elbette oğlunuz da bugünleri unutmayacak, siz onun hem annesi hem yoldaşısınız...ayağınıza taş değmesin ana oğul yolunuz açık olsun .

Bence konuş tekrar bu konuyu. Bi şekilde gir muhabbete. :) yani hayırlısı olmazsa da çok kendini kaptıracak birine benzemiyorsun. Bi dene bence :)

Adamın sende gönlü var, senin de varsa bence kalbini kırma adamcağızın. Bir deneyin, şans vermeden bilemezsin ki. "Farkındayım, ne yapalım sağlık olsun" derken oğlunu istememezlik yapmamış; tersine senin oğlun yüzünden onu istemediğini düşünmüş. Erkekler böyle durumlarda çekingen yaklaşıyor, kendi erkek arkadaşımdan biliyorum. "Aaa ne olacak gelsin, ben de çocukları çok severim yea" dese gereksiz ısrarcı olacağını düşünmüştür. Çünkü "Benim sıpam 7/24 benimle birlikte" derken bahane üretmiş gibi oluyorsun aslında, ben erkek olsam ve bir kadın böyle yazsa şahsen ben ona ısrarcı olmam. "Oğluma vakit ayırmam lazım seninle görüşemem" gibi bir anlam çıkıyor.

Akşam aradı , sabah yazdıklarından sonra aslında aramamam lazım , seni zorlamak istemiyorum ama kendimi de senden uzak tutamıyorum. Ben de senden aslında pek farklı değilim , gönderdiğim şarkı da aslında anlatmak istediğim acılarımızın ortak olduğunu söylemek istemiştim dedi.
Acılarımız ortak olabilir ama aynı değiliz dedim. Sen özgürsün bense değilim... Ha şimdi anladım aslında ne demek istediğini dedi. İzin verirsen sadece biraz seni iyi hissettirip , mutlu etmek istiyorum dedi...
Bu konu hakkında düşüneceğimi söyledim. İstediğin kadar düşün ama o kadar sert ve tepkisiz duruyorsun ki kaçıp gideceksin diye bir şey söylemeye korkuyorum dedi

gururlu bir adam, arsız pişkin değil. sizin çocuğunuzu bahane ederek istemediğinizi düşünmüş.
kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz. aslında erkeklerin çoğu böyle mantıklı konuşan derdini zarifçe anlatan kadınları unuttu. kendilerinin peşinde koşanlara alıştı.
aklıma erkekler marstan kadınlar venüsten kitabı geldi. biz ne söyleriz onlar ne anlar, okumadıysanız okuyun derim.

Herşey üst üste gelmiş ve dolmuşsun little. Her imtihanın sonunda aydınlık bir sabah vardır. Üzülme ve içindeki ışığı asla söndürme. Bu durumda yapayalnız olman cook daha zor olurdu. Oğlun seni birçok şeyden koruyor ve yakında senin en büyük destekçim o olacak, daha güzeli çok daha fazla ihtiyaç duyduğun zamanlar geldiğinde o sana çok hayirli bir evlat olacak. Ferahla, derin nefes al, gücünü yeniden topla ve kaldigin yerden devam et. Tanımadığın bu adama gelince; çok iyi yapmışsın, bosver. Bu arada bir kafe sahibi vardı oğlunla çok iyi anlaşan hani, o ne oldu?

Kendini zorlama. Bir şeyler hissetmiyorsan gerek yok, umut verme. Ama hoşuna gidiyorsa, ortak noktalar görüyorsan bir dene neden olmasın? Hemen ciddiye bindirmek zorunda değilsin, baktın olmuyor ayırırsın yolları. İleride eminim oğlun da senin mutlu bir ilişkin olsun ister; o da önünde sonunda bir gün yuvadan uçacak annecikler her ne kadar kabul etmek istemese de. :) Bu kadar kendini adama oğluşuna, tabi ki çok sev, ilgilen, ayrılma ama senin de bir hayatın olduğunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…