- 4 Eylül 2018
- 814
- 1.305
-
- Konu Sahibi littlewaterspirit
Teşekkür ederim güzel dileklerin için sanırım beni bana rağmen sevip sahip çıkabilecek bir insan lazımKarşınıza sizi sarıp sarmalayacak dimdik yanınızda duracak manen güçlü bir adam çıksa kabul edersiniz ki etmelisiniz de.
Sanırım o beyfendi de olmayan bişeyler vardı ki içiniz olur vermedi.
Mutlu olmanız dileğiyle..
Eski eşiniz bu kadınla mı birlikte?baba müsveddesi ve ailesinin o kadınla olan dirsek temasını fark ettiğim an da hepsini face den sildim gitti... Çoktan farkına varıp anlamışlardır... Ses yok soluk yok... Ayrıldığımız dönemde babası o kadının tecavüze uğradığını ve hamile olduğunu söylemişti ve şimdi bir bebek bir kız çocuğu kucaklarında geziyor..... Nasıl bir ahlaksızlıktır aklım almıyor , midem kaldırmıyor. Bu konuda tek dileğim baba müsveddesinin bir an evvel geberip gitmesi ve oğlumdan sonsuza dek uzak duracağının huzurunu hissedebilmek....
Evet sülalecek birliktelerEski eşiniz bu kadınla mı birlikte?
İğrenç ne diyebilirim kiEvet sülalecek birlikteler
Söylenebilecek pek bir şey yok ahlaksızlık ta son nokta...Amin teşekkür ederim.İğrenç ne diyebilirim ki
Allah sabır versin yardımcınız olsun
Umarım her şey gönlünüzce olur
Hayır sadece doğum günümde uğradım ama pasta yoktu oturmadık o günden sonra da caddenin o kısmını hiç kullanmadımBugun sizin su restorant sahibi bey ile ilgili actiginiz konuyu dusunuyordum, gelisme oldu mu diye
Ben mi kacirdim acaba, ne oldu, gorustunuz mu?
Teşekkürlük naptim ki.İnşAllah oğlumda bir gün büyüdüğünde annesini bir şans olarak görür , üzülmeyin lütfen , içtenliğinize teşekkür ederim.
Bence konuş tekrar bu konuyu. Bi şekilde gir muhabbete. :) yani hayırlısı olmazsa da çok kendini kaptıracak birine benzemiyorsun. Bi dene bence :)Kızlar
Güncelleme
sanırım bu ikimizin hayatına benziyor diye bana şimdi attığı link
arabesk nefret ederim
şaka bir yana da bu adamın derdi ne , ne dememi bekliyor .....
ikinci link
ben bu akşam ve yarın da çalışacağım kafamı dağıtmam lazım şirkette olacağım yazmış...
Kızlar
Güncelleme
sanırım bu ikimizin hayatına benziyor diye bana şimdi attığı link
arabesk nefret ederim
şaka bir yana da bu adamın derdi ne , ne dememi bekliyor .....
ikinci link
ben bu akşam ve yarın da çalışacağım kafamı dağıtmam lazım şirkette olacağım yazmış...
Akşam aradı , sabah yazdıklarından sonra aslında aramamam lazım , seni zorlamak istemiyorum ama kendimi de senden uzak tutamıyorum. Ben de senden aslında pek farklı değilim , gönderdiğim şarkı da aslında anlatmak istediğim acılarımızın ortak olduğunu söylemek istemiştim dedi.Adamın sende gönlü var, senin de varsa bence kalbini kırma adamcağızın. Bir deneyin, şans vermeden bilemezsin ki. "Farkındayım, ne yapalım sağlık olsun" derken oğlunu istememezlik yapmamış; tersine senin oğlun yüzünden onu istemediğini düşünmüş. Erkekler böyle durumlarda çekingen yaklaşıyor, kendi erkek arkadaşımdan biliyorum. "Aaa ne olacak gelsin, ben de çocukları çok severim yea" dese gereksiz ısrarcı olacağını düşünmüştür. Çünkü "Benim sıpam 7/24 benimle birlikte" derken bahane üretmiş gibi oluyorsun aslında, ben erkek olsam ve bir kadın böyle yazsa şahsen ben ona ısrarcı olmam. "Oğluma vakit ayırmam lazım seninle görüşemem" gibi bir anlam çıkıyor.
Akşam aradı , sabah yazdıklarından sonra aslında aramamam lazım , seni zorlamak istemiyorum ama kendimi de senden uzak tutamıyorum. Ben de senden aslında pek farklı değilim , gönderdiğim şarkı da aslında anlatmak istediğim acılarımızın ortak olduğunu söylemek istemiştim dedi.
Acılarımız ortak olabilir ama aynı değiliz dedim. Sen özgürsün bense değilim... Ha şimdi anladım aslında ne demek istediğini dedi. İzin verirsen sadece biraz seni iyi hissettirip , mutlu etmek istiyorum dedi...
Bu konu hakkında düşüneceğimi söyledim. İstediğin kadar düşün ama o kadar sert ve tepkisiz duruyorsun ki kaçıp gideceksin diye bir şey söylemeye korkuyorum dedi