Yoğun şekilde can kırıklığı içerir...

Ayy aramasına pek sevindim ben :)

Neden bu ''Dertler benim, acı benim benim olsun.'' duruşu.
Mutluluk esas tam da sizin gibilerin hakkı.
Gelsin diye beklemeyip siz ona koşacaksınız.
Beyefendi zor hayatınızda yüzünüzde bir parça gülümseme oluşturuyorsa bir şansı hak ediyor demektir.

Lütfen çocuğunuz hep sizinle bile olsa şartları zorlayın.

Avmlerin çocuk oyun alanlarında oğlunuz oynarken siz buluşmanızı gerçekleştirebilirsiniz yaşı kaç bilmiyorum ama..

Ne bileyim inşallah her şey güzel olur.
Üzülmeyin lütfen..

Neden şans vermiyorsun ki, onunla sohbet sanada iyi geliyor, iyi hissettiriyor kendine haksızlık ediyorsun, kendini fazlaca anne olmaya adamışsın, buna gerek yokki, bir hayat arkadaşına, sevmeye sevilmeye herkesin ihtiyacı vardır, hayatınıza biri girdi diye anne olmaktan çıkmıyorsunuz ki... Anneliğinizi ve kadınlığınızı ayrı tutun, siz anne olmakla birlikle kendi başınıza bir bireysizniz...
En kısa zamanda mutlu haberlerinizi almak dileğiyle

Çok tesekkür ederim. Kafeye o günden sonra hiç gitmemiştim bu akşam gittim sıpa pide istedi Ve kararımı verdim hayatıma birini alacaksam bu kişi açılırsa kafeci olur

Sagol canım bu adama noktayı koydum. Tamam sohbet güzeldi ama arkadasken

Çok tesekkür ederim. Kafeye o günden sonra hiç gitmemiştim bu akşam gittim sıpa pide istedi Ve kararımı verdim hayatıma birini alacaksam bu kişi açılırsa kafeci olur

Çok doğru bir karar:) diğer adam taa burdan bende bile bir güvensizlik duygusu yarattı. Hadi inşallah gönlüne göre versin rabbim. Aslında ne biliyor musun? Bu adamların hiçbiriyle bir ilişkin olmasa bile birilerinin seninle ilgilenmiş olması duygusu çok güzel olmalı, seni bir nebze iyi hissettirir, özgüvenini destekler, bunalimli halini bir parça atar.

Ilahi adalet oyle bir tecelli eder ki sen de sasarsin. Hepimiz cok zor zamanlar gecirdik hala da geciriyoruz. Ama ilahi adalet oyle bir tecelli eder ki kendini gulerken o gulenleri de aglarken gorursun. Tecrubelerimden soyluyorum bunlari herkes yasattigini yasiyor kardesim. Hic uzulme cocugunu buyut kendine ozen goster hayata olumlu bak. Bende neler yasadim bir bilsen neler yasadim ama cocuklarim icin ayakta kalmaya calisiyorum. Canima kiydim olumlerden döndüm neler neler ama değmiyor inan ki . Beni o hale sokanlar ben ölümle pencelesirken yanima gelmeyi birak iyi oldu dediler. Insanlar hep acimasiz sana acimalarini seni dusunmelerini bekleme sen kendin icin yap biseyler canim. Uzulme artik.

Çok üzülmekle beraber ben iki noktayı merak ettim,

Tecavüze uğradığı iddia edilen bir kadın var ve eski eşinizin onunla beraber olmasını mı mideniz kaldırmıyor? Umarım öyle değildir??

Bir de neden çocuğunuz hakkında bir başkasına geyik yapıyor olsanız bile sıpa diye bahsediyorsunuz ki? Bana biraz lakayt geldi, hele ki henüz sanaldan konuştuğunuz bir insana...

Başkası tarafından tecavüze uğradığı söylenilen insanla karnında o tecavüzün meyvesi çocuk varken birlikte olan evli adam ve tecavüzden olma bebeği ve bu bebeği kabullenen insanlar !!! Bunu midesi kaldırabilen bir ture insan demem ben....

Diğer mevzuya gelince insanlar paşam der ben sıpa m derim.... yıllardır ben de ekli olan bir meslektaşım sanaldan dün tanımadım aynı ortamlarda pek çok defa bir araya gelmişiz grup resimlerinde gösterdi şaşırdım

Evet katılıyorum hala varım diyor insan

oğlanın gözünde ne varmış?
Oğlan bugün ömrümü yedi sorma. Alerji diyorlar akşam tekrar acillik olduk çok korkuttu beni ama şimdi ıyi yarın geçmezse yüzü gözü pazartesi daha detaylı tetkikler yapılacak. Gereksiz radyosyona maruz kalmasın dedi doktor geçmezse tomografi isteyecek sanırım ama alerji bence dedi akşam gören prof da

Tesekkur ediyorum bugün bir kez daha anladım ki evladımin sağlığından başka her şey yalan boş değmez. Rabbim seninde yüzünü güldürsün her daim...

Ay noldu ne degisti birden bire. Tam sanaldaki adamla bu is olacak derken kafedeki gizli capkin tekrar girdi sahneye Little valla dizi gibi oldu. Fikrini degistirmene sebep olan ne?

Ay noldu ne degisti birden bire. Tam sanaldaki adamla bu is olacak derken kafedeki gizli capkin tekrar girdi sahneye Little valla dizi gibi oldu. Fikrini degistirmene sebep olan ne?
Diğer adama icim ısınmadı bu anlamda hem ona haksızlık olmasın hem de bugün çocuk hasta hiç çocuk nasıl ne oldu bile demedi :)
Bu arada cafe adam iki bina yanımda oturuyormuş ya

Diğer adama icim ısınmadı bu anlamda hem ona haksızlık olmasın hem de bugün çocuk hasta hiç çocuk nasıl ne oldu bile demedi :)
Bu arada cafe adam iki bina yanımda oturuyormuş ya
Icin isinmadiysa olmaz tabi. Cok gecmis olsun cocugun hastaligini bilmiyordum ben. Bu arada babasininha beri var mi hastaliktan, ilgilendi mi sizinle?

Icin isinmadiysa olmaz tabi. Cok gecmis olsun cocugun hastaligini bilmiyordum ben. Bu arada babasininha beri var mi hastaliktan, ilgilendi mi sizinle?
Tabi ki yok bayramda bile aramayan adama haber mi vericem bir de versem de emin ol çok ilgilenir .... en son haziran sonunda aramıştı çocuğunu diğerleri de aramazlar artık muhtemelen her şeyi anladığımı anlamışlardır.

Aslinda tahmin etmistim boyle oldugunu. Bunu da niye sordum? Burda demin duyar yapan bir arkadas vardi onun icin sordum. Once adam olsun baba olsun kendi cocuguyla ilgilensin de sonra baskasinin cocuguna babalik yapsin. Degil mi ama? Obur cocugun kimden oldugunun bir onemi yok. Ama insan oz be oz cocuguna bu kadar duyarsiz kalabilir mi? El insaf. Allah bildigi gibi yapsin bunlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…