Yoğun şekilde can kırıklığı içerir...

Sorun o insan değil aslında ama ciddi olan bir insan gelmen sorun değil de çocuk benimle dediğimde olsun hep birlikte bir şeyler yaparız diyebilmeliydi bence
Evet, o konuda haklısın...ama o kadar muhabbetiniz varmış, buna anlam veremediğini, sözde çok ilgili duyup, hemen caydığını söylemeliydin.

Belki bir ihtimal sen oğlunu tanıştırmak istemiyorsun diye düşünmüş olabilir mi?

İnşallah arkadaşım. Allah'a her gün her gece binlerce şükür ediyorum. Bana sağlıklı , dünya güzeli bir evlat verdiği için ve o yanımdayken zaten dünya umurumda değil ama bazen kendimi çok zayıf hissediyorum.

Sorun adam değil.
genel olarak yapışık gezip nefes alacak alanının olmaması
Çok tatlısın seviyorum seni

Ben de bilmiyorum ama boşluk duygusu ve yalnızlık nedeni ile saçma salak diyaloglar kurmak istemiyorum sanırım.
Senin ergence saçma salak diyaloglara gireceğini sanmıyorum. Gayet ne istediğini bilen birisin ve belki de onunda dikkatini çeken o olmuştur.

Belki de hazır değilsin beyin yorgunluğundan dolayı bilmiyorum. Ama yalnızsın, yalnız kalmak zorunda değilsin. Adanmış olmanında bi psikolojik sınırı var, tükenirsin.

Haklı olabilirsin belki de bilmiyorum genel olarak çok canım sıkkın bu ara onu biliyorum sadece benim ihtiyacım olan tek şey sanırım şu ara kendimi gömebileceğim aşırı yoğun bir iş.

Türkiye'deki çocuklu boşanmaların en sevmediğim yönü çocukların tamamen annenin bakımına kalması ve annenin hem annelik hem babalık yapmak zorunda kalıp insan ve de kadın olduğunu unutmak zorunda bırakılması.

Baba ise öz çocuklarını unutmuş durumda, tekrardan başka bir kadını seviyor o kadının başkasından olma çocuğunu bağrına basmakla meşgul.

Geçtiğimiz günlerde bir konu açtım. Çocukları alan annenin de nafaka almasına dair. Çocukları başında olmayan babanın hiç olmazsa anneye maddi destekte bulunarak bu yükü hafifletmesini gerektiğini söyledim. Konu annelik parayla mı yapılır denildi başka taraflara çekildi. Bana edilen hakaretler sırasıyla, gurursuz, edepsiz, yiyici vs.

Kadınlar olarak birbirimize sahip çıkmayışımızın bedelini bu şekilde ödüyoruz. Her türlü hakkımızı erkeğe bağışlayarak, sonsuz fedakarlıklar içerisine girerek, erkek çocuklarımıza en ufak sorumluluk yüklemeyerek, ağasın aslansın paşasın benim oğlumun elinin kiridir diyerek. Sen ben ödemesek bile, konu sahibi gibi bir sürü kadınların bu bedeli ödediğini biliyoruz. Sıra elbet birgün bize de gelecek.

Konu sahibi lütfen yanlış anlama, senin konuma yaptığın yorumları çok iyi hatırlıyorum. Umarım sonra dediğin gibi güneş birgün senin de içini ısıtır. Sevgiyle kal.

Sorun adam değil.
genel olarak yapışık gezip nefes alacak alanının olmaması
Çok tatlısın seviyorum seni

herkes kendi hayatını yaşıyor hayat içinde başına gelenlerle mücadele ediyor.
çoğumuz ağzımızda gümüş kaşıkla doğmadık.
ama biliyormusun hala evli olsaydın da yine şu an hissettiklerini hissedecektin.
neyim ben kimim?
olduğun noktayı sorgulamanın eski kocan,ailesi, senin ailenle ilgisi çok değil.
iyi yönünden bak hayatın sana ait, kapana kısılmış hissetsende nefes alamıyorsanda senin sana ait.
bitti gibi hissediyorsun dimi zaman zaman.
sana biçilen rolü tamamlamış gibi..
böyle zamanlarda ağla zırla boşalt içini.
ama o son nefesi vermeden bitmiyor.

sözlerimi geri alamam
yazdığımı yeniden yazamam
çaldığımı baştan çalamam
bir daha geri dönemem

sana ağlamak için yeni şarkı önerisi valla çok güzel ağlanıyor

Geçer bugünler de be lidılım :) hayat güzel ,eğlen ,coş :)
Yazdım rahatladım zaten benim asıl sorunum konuşamamak insanlarla... Günlük yaşantımda hiç kimse bilmez hiç bir şeyimi , kapalı bir kutu gibiyim , boğazım düğümlenir anlatamam , utanırım , sıkılırım , güçsüz görünmek büyük ayıp sanki bu benim koruma kalkanım
En çok ne komiğime gidiyor biliyor musun hala daha bu zavallı kadının yaşamını kıskananlar var
Zehir içerim dünyanın en güzel şarabını içmiş gibi kahkaha atarım kısacası dışı insanları içi beni yakar :)

Ne zaman canın yansa bu kadar derinden
Sanırsın mümkün değil bi daha üzülmem
Ne inat,ne dayanıklı gözükara yürek
Acıyor aynı yerden her şeye rağmen
Ne akıl kâr ediyor ne fikir o sırada
Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda

Yaralı tepeden tırnağa herkez yaralı
Alışılmıyor acıya yok kaidesi
Kuralı kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni
Ne gelen anladı ne giden olanı biteni

Adıyorum aşka geri kalanımı
Suya söyledim gitti en son yalanımı
Aşkında en hesapsız kitapsız olanını
Yaşamazsam kara kapıya kaydedin beni

Teşekkür ederim :)

Bir çocuğum yoktu boşandığımda ama yaşadıklarını hissettiklerinin aynısını ben de hissetmiştim. Tek fark akşamları yalnızlığım içinde üzerime yürüyen dört duvardı...
Keşke fırsat tanısaydın o beye, sadece tanımak için, sadece kendini keşfetmek hayattan beklediğini görmek ve en önemlisi ne isteyip ne istemediğini kalbinin ne dediğini duymak için...
Üzme kendini... zamanla acı geçiyor... kendine 1,5 sene ver boşanma üstüne ve gelecek sefer karşına çıkan insanla lütfen görüş....
Ben şimdiki eşime ve kendime o şansı vermesem şu an bu kadar mutlu olamazdım. Lütfen sen de kendine o şansı ver...

Teşekkür ederim canım boşanalı 1,5 seneyi geçti zaten
Bilmiyorum arkadaşım az evvel aradı beni telefonla ne haber nasılsın işler nasıl diye iki dakika günlük işlerden konuşup kapadık.

geçen nafaka konusu vardı. orda demişlerdi işte doğru. adam boşanıyor, 300 liralık nafaka ile hayatına devam ediyor ki onu da ödemiyor bile. kadın ise kendi hayatından vazgeçip çocuğa adıyor kendini. iş, çocuk, ev işleri arasında ömür çürütüyor. yazık değil mi? kaç liralık nafaka hakkını verebilir bu kadın şimdi?

allah kolaylık versin ne diyelim. keşke aileniz yardımcı olsa.

Teşekkür ederim canım boşanalı 1,5 seneyi geçti zaten
Bilmiyorum arkadaşım az evvel aradı beni telefonla ne haber nasılsın işler nasıl diye iki dakika günlük işlerden konuşup kapadık.
Lütfen tatlım ona da kendine de şans tanı...
Bak tecrübe konuşuyor...
Can kırıklıklarına derman olacak belki, belki canına yoldaş olacak... denemeden bilemezsin ki...
Hayat kısa ve gerçekten hayatta güzel şeyler var ve sen bunu hakediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…