Yoğun şekilde can kırıklığı içerir...

geçmiş olsun geçer inşallah alerjidir..

Ya hangi kadın tecavüz sonucu hamile kalır da doğurur hem de mutlu mesut ? Adamı geç nasıl bir anne baba oğlu evli iken karnında güya tecavüz sonucu çocuk taşıyan kadınla beraber olur da boşanır sonra o doğan bebeği kucaklarindan indirmez kadının diğer iki çocuğu ortada yok üstelik. Geçen seni yine biz bir gece hastanedeyken oğlum baba diye bağırıp peşinden koştu girmezden duymazdan gelip saklandı ben çocuğu benzettin diye kandırdım ertesi gün aramadı bile neden o çocuğun kolu saygılıydı diye.....

Cafe sahibi elemanda mı karar kıldın Hayırlısı olsun bakalım, senin oğluş da bol bol bedava pide yer artık ehehe.
Yok oğlum çıkmaz artık oradan dün tablet yanımızdaydı kırmızı video var mı burda diye sordu Dedim wi-fi var mı youtube soruyor. Var tabi kanka ver açalım dedi. Dedim ki keşke yok deseydin neti bu bitirir burdan çıkmaz artık Ona internet feda olsun dedi

O kadar güzel anlatmış o kadar naif üzülüşünüz var ki hepsini su gibi okudum ve de mutluluk sizin için yakın olsun diye dua ediyorum.Oğlun için herşeye katlanmak zorundasın ama seni mutlu eden bir arkadaşın varsa onlarla vakit geçir kafanı dağıt kimseyi bulamazsan ben bile arkadaşın olurum little.Kendine iyilik sıhhat dile

Çok teşekkür ederim

Büyük ihtimal kendi çocuğu, boşanmadan yalan söylemiş, kendi kendine hikaye yazmış. Çocuğunu görmezden gelen insandan baba olmayı bırakın adam dahi olmaz. Uzak olduğu daha iyi. Umarım hayatınızda herşey istediğiniz gibi gider.

Bana bunu söyleyen oğlumun babasının babası ..... Şöyle söyleyeyim boşanmaya yakın çocuğu görmeye geldi akşam geç saate kadar kaldı çocukla gitti... sabah 6 da aradı beni kadında yanında tehdit hakaret ben de savcılığa gidip koruma ve uzaklaştırma çıkardım.. . Babasını aradım böyle böyle diye o kadınla sabah körü aradılar diye o ara dedi kadın hamile tecavüze uğramış yazık onlar arkadaş sadece !!!!

Son düzenleme:

Bence öfkenizden böyle diyorsunuz, tecavüzün meyvesi çocuğu kabullenmek suç mu? Yapmayın Allah’ın aşkına... eski eşiniz kötü biri olabilir ama vebal almayın bu şekilde o çocuğu da itham ederek... ne yapsınlar öldürsünler mi insanlar tecavüze uğrayan birinden olan bebekleri? Siz de kadınsınız ya yarın bir gün sizin de başınıza gelirse? Kınamayın, Allah için bir çok konuda haklısınız ama bu şekilde olmaz... Tevbe edin bu duygularınızdan...

Sen neyin kafasindasin ? Umarım senin kocan da sozde tecavüze uğrayarak hamile kalan karnında çocuğu olan bir kadınla senle evliyken birlikte olur

Tecavüze uğrayan hangi kadın evli çocuklu adamı evine alır da sevgili olur henüz karnında bu tecavüzün meyvesi varken

Ve nasıl insanlar öz torunları aç mı susuz mu diye düşünmez aramaz sormazken bu kadını çocuğunu kabul eder hangi dünyada yaşıyorsun sen bu nasıl bir mide

Sanırım hastasın

Son düzenleme:

Ben sizi iyi bir yola sevk etmek isterdim... yazık... psikolojiniz epeyce bozulmuş... Allah ıslah etsin inşallah ne diyeyim...

Allah ahlaksızlığı savunan tüm pislikleri ıslah etsin ahlaksızlığı yapanla hiç farkları yok... hatta daha aşağıdalar

Öyleler elbette... ama ne bileyim günahsız bir çocuk var diye öfkelenmeyin istedim... yetişkinlerin karşılıklı kifayetsizliklerini hep küçük çocuklar çekiyor... benim değindiğim ve temennim tek şey bu duygudan sıyrılmanızdır... zaten o kadar öfkelisiniz ki tevbe çağrısını bile bana beddua ederek karşıladınız... çok üzücü...

Benim tovbe edecek bir durumum yok hayatım boyunca düzgün yaşadım tek başıma bir evlat buyutuyorum helal kazancimla tertemiz... benim oglum babasiz büyüyecek bayramda bile aramayan bir pisliğin oğlu çünkü çok çocukları düşünüyorsunuz bravo.....

Kendinizi cok iyi ifade ediyorsunuz, sonuna kadar okudum.

Fakat hayat bu kadar karamsarlikla devam ettirilebilecek bir sahne degil. Fazla melankolik gibisiniz. Psikoljik destek almaniz iyi gelebilir.

Kendinizi cok iyi ifade ediyorsunuz, sonuna kadar okudum.

Fakat hayat bu kadar karamsarlikla devam ettirilebilecek bir sahne degil. Fazla melankolik gibisiniz. Psikoljik destek almaniz iyi gelebilir.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum... ağır bir süreç geçiriyor, etkileri de o nedenle norm dışı...

Kendiniz diyorsunuz babası için kötü şeyler... bırakın öyle bir adam aramasın zaten... bir faydası olmaz, hatta zararı olur... ileride ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız... şu an tepkileriniz çok sağlıklı değil.

Benim bir tepkim yok kendi hayatıma bakıyorum kimseyle isim yok ve Allah tan herkese yaptığının misli ile dönmesini diliyorum

Su konuda niye tartisma cikariyonuzki ?: (

Konu sahibi kimsesiz .. ama buna ragmen cok guclu bi kadin... cunku olmak zorunda... bol bolda sevgiye sarip sarmalanmaya ihtiyaci var. Bi bosluk yasiyor olabilir. Hangimizin hayati 4/4 luk? Hepimizin hayatinda bosluklar vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…