• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun bakımda taciz olur mu?

bende izledim.
ama sinir oldum. esra konuşturtmadı yarınmış devamı.
yemek geyiğini yağacağına saatlerce Filiz hanımı konuşturmalıydı.
yarında izlemeye çalışacğım

bende izledim.
ama sinir oldum. esra konuşturtmadı yarınmış devamı.
yemek geyiğini yağacağına saatlerce Filiz hanımı konuşturmalıydı.
yarında izlemeye çalışacğım

katılıyorum aynen bende çok sinir oldum...

yemekmiş, diyetmiş böööggh gelmiş durumdayız zaten bu konulardan

üstelik kanayan sosyal bir yarayi işlemek varken hiç yakışmadı...

kanal d ana haber bültenlerinde de vermiyor hazır haberi....

acaba neden!?

başhekimin parmağı var gibi gelmeye başladı bana...

bakalım ahim e de parmağını sokabilecek mi?

ya neden programı alel acele kapattı bu kadın...
filiz hanımın konuşmasına bile fırsat vermedi...
ey medya nereye gidiyorsun..
saatlerce tanıtımlarını ver reyting uğruna..
sonrada arkası yarın de!
insanların acılarından reytting sağlamak ne sinir bir durum...
birde bu bir iddiadır yok karşı tarafıda dinliycez bilgiçlik taslamaları offfff.....
filiz hanım arkanızdayız!
lütfen ama lütfen tüm olup bitenleri ekranlarda haykırın ki herkes duysun...
umarım yarında esra ceyhan böyle yapmaz ve konu adil bir şekilde ekrarnlarda yer alır...

tüh..bayağı umutluydum..olumlu olmadı galiba?Bakalım simsiyah gelince ne diyecek..belki kuliste bazı konuşmalar yapılmıştır...

bunlar kapatılacak örtbas edilecek konlar değiller.
insanlar dertlerini çıkıp doğru dürüst anlatamıyorlar bile böyle geveze sunucular sayesinde!

Hey allahım ne günlere kalmışız!Yahu o bir çocuk,üstelik yoğun bakımda,ne istersin o masumdan iğrenç yaratık!

Simsiyah arkadaşım bu işin peşini bırakma...Aba altından sopa gösteriyormuş bir de utanmaz başhekim!

AİHM de de sopa gösterebilsin bakalım gösterebiliyor mu!

işin için de marmara gibi bir isim olmayıp da sıradan bir taciz olayı olsaydı gerek ana haber bültenleri gerekse de esra hanımefendi yerden yere vururlardı tacizciyi....

doktor da kalkmış tapu gibi rapor varken halisülasyon görmüş olabilir diyor....

filiz hanım dava açtınız mı?

zaten o programlara 2-3 bin tl verip anca 10 dk. kalabiliyosunuz. ,Para alamayacağı bi konu ya boşvermiştir. Bİr de büyük kurumları karşısına almak istememiştir. Ama tanıtımlarda falan reklam yapmayı bilirler.. Ay sinir oluyorum kadın programlarına..

malesef bu sapıklarla yaşamak zorunda bırakılıyoruz
Allahım neden hala kadınların düşüncelerine önem verilmeyen
bu konudaki şikayetleri aleyhlerine dönen
taciz olsan da suçlu durumuna düşürülen bir ülke burası...

böyle olayların olduğunu filmlerde görüyordum içim almıyordu gerçekte olması çok büyük haylkırıklığı ve acı yaşatıyor. tacizin yeri zamanı ahlaki şartları yok herşey kişilerde bitiyor allah bu zihniyettekileri ıslah etsin hepimizden de uzak tutsun inş. öyle birzamanki bu zaman kendini eşini çocuğunu tüm sevdiklerini korumak adına insanüstü bir çaba göstermen gerekiriyor. çok sarsıcı çook... insanca yaşama isteğinin gerçekleşmesi ne büyük bir hayale dönüştü değil mi

Gerçeği de oluyorege üniversitesinde doğum bölümünde yaşanmöış geröççek bir olayın devamı da bu işte... Artık insanlara şaşırmıyorum çünkü bunları yapan insan değil!
Canımıza sahip çıkmazken bir de böyleleri malımıza göz dikiyorlar namusumuza daha neler göreceğiz bakalım yarabbim...hiç bir yerde hakkımız ve insan gibi yaşama portalımız yok nedense....
Artık bunlar bana çok olağan geliyor...ya taciz ya darp,ya gasp yada en kötü ve ahlaka sığmayan şeyler...günümüz ve şartlarımızda çocuyk yetiştirmek çok zorlaştı artık aman dikkat edelim....

mezarında bile insanı huzursuz edenler var dillendirmek bile bu kadar zorken yapılması ..... :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Selamlar,

Ayağımın tozu ile yazıyorum.. Evet programa ciddi bir baskı yaptı hastane yönetimi, ne olup bittiğini çokta anlamadım ancak, anladığım kadarıyla, birşeyler döndü.. Dönen şey de hastane baskısı! İçerğini bilmiyorum, yarın Elif'i de inadına konuşturdum, bakalım ne olacak?

Esra Hanım, bu olayda ne olursa olsun arkandayız dedi ama yargıya yansımış bir olay ve hala iddia boyutunda diye de biraz korkak.. Avukat ile konuşup, hastane ismini vermesini bastırdım..

Yarın ola hayrola, şaşırmıyorum artık hiçbir şeye :((

başhekim niye olayı kapatmaya çalışmış ki..acaba hastanede böyle bir durum yaşanmış olursa ve bu medyaya yansırsa hastaneye hasta gelmez falan diye mi? yoksa gerçekten inanmadığı içinmi?
sonuçta bir şekilde yine medyaya yansıdı ve daha beter rezil oldular,olacaklar
bu nasıl bir insan yaaa...okumuş ama adam olamamış...
Allah herkese vicdan ve ahlak versin...

Bu arada Ayşe Arman'ın babası vefat etmiş, Allah gani gani Rahmet Eylesin.. :(

Çok arkamda birisi oldu, onun kadar yürekli olanı da olmadı..

ayy vallahi benim yüreğim dayanmıyor. 1 haftadır hastaydım. bu konuyu gözden kaçırmışım.

gözyaşları içerisindeyim. boğazım düğümleniyor. göğsümü mengeneyle sıkıştırıyorlar sanki. isyanımı haykıracak kelimeleri bulamıyorum beynimdeki sözlükte. Allah yardımcınız olsun. sabır ve daha da çok mücadele gücü versin. başka da birşey diyemiyorum. sevgiyle.

nefesimi tutarak izledim programı ve izlemem normalde o programıda kadını da...
ama bu konu gerçekten çok hassas. beklenen ilgi gösterilmiyo diye düşünüyorum.
insanlardan hala neden korkuyorlar ki...

Yukarıda da bahsettiği üzere yoğun bakımda tacize uğrayan Elifin annesi bugün davasını anlatabilmek için kanald de Esra Ceyhandaydı.Programda Esra Ceyhan ın gerginliği aşikardı.Yayın Esra ceyhan ın kekelemeleriyle pat diye reklama girdi ve sonra da program pat diye bitirildi. Herkesin ulaşmaya çalışıp da ulaşamadığı, olayın üstünü örtmeye çalışan hastane yetkililerinin, annenin yayına çıkarılmaması için yoğun baskı yaptığı ortadaydı.Yarın programın devamı olacağı ve anneye o zaman söz hakkı verileceği söylendi.Umarım öyle olur. Baskıcı topluma örnek teşkil etmek için ayağa kalkan anneyi, perde arkasından susturmaya çalışan hastaneyi kınıyorum ve kanal D yi de en az anne kadar dimdik durmaya davet ediyorum! Elimizden gelen birşey var mı diyenler; Davetleriniz için : bizeyazin@kanald.com.tr

esra ceyhan pasif kalıyor pek çok konuda
müüge anlıyı sevmiyorum ama daha girişken
keşke müge anlıya çıksa idi o kadın ve kızı

Back