• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun bakımda taciz olur mu?

ayrıca yoğun bakımdakilere bence kamera kaydıyla değil hastanın kaldığı odanın duvarının bi kısmına camekan yapılmalı ve o hastanın o durumunu görmesi uygun düşen yakını kim ise onu oradan izlemeli bayansa bayan yakını , bey ise bi erkek yakını böle kim kime dum duma olmamalı , bence en güvenlisi bu, o kamera kaydı hiç güvenli değil kamera kaydından sorumlu olan kişiler art niyetliyse onu oturup izler, bence hasta mahremiyetine saygı duyulmalı, önemli olan hastaların kendisi için ne istediği , başkalarının onun için neyi uygun gördüğü değil ! .

SAYGILAR

evet olur bilinci hafifi açık olanları taciz ediyorlar...nasıl olsa rüyada olduğunu düşeneceği için
bilinci tamamen kapalı olanlara da TECAVÜZ ediyorlar siz bunu daha yeni mi öğreniyorsunuz.

SApıklar ortada dolanıyor....

Kimse kusura bakmasın ama hastanelerdeki erkek hastabakıcıların çoğuna nedense hiç güvenmiyorum..
Bir potansiyel var gibi geliyor hep...
Naapiim..

bende hiç güvenmiyorum bu kadar kişi her halde boşuna şikayetci değil insanların bi bildiği var ki şikayet ediyo , birileride o cinsel dürtülerini kontrol edemeyen sapkın insanları korur gibi 100 kişiden biri öledir diye savunma yapmıyomu nedim çok üzücü ,bayan bayanın hakkını korucana FARKINDA OLMADAN sapkın kişilerin kötü emellerini gerçekleştirmelerini sağlayabileceği zemini hazırlıyo, inanamıyorum! lütfen daha duyarlı olalım kimsenin aptal yerine konulması, küçük düşürülmesi ve daha kötüsü kullanılması kabul edilemez . kadınlar mecburmu elin adamına kadınlık organını göstermeye , batı ülkelerinde erkek hemsirenin bayan hastaya sonda takması onun bi takım özel işkerinde yardımcı olması sorun olmuyor olabilir unutmamak gerekir ki onların pek çoğu NUDİST, bizde kaç kişi kocasından başka bi kişinin kadınlık ve organını görüp dokunmasını ister, NUDİSTLER için insan vucunun hiç önemi yok, ama tabi batı ülkelerinde de bizim insanlarımız gibi bu tarz konularda hassa olanlar var lütfen daha dikkatli olalım ve insan haklarına saygı duyalım kişiler madem ki tercihlerinde hürler o zaman zorla erkek hemşireyi bayanlara kabullendirmeye çalışmayalım

ben bi defasında hastanede şöle bi olaya şahid oldum 50 yaşlarında bi erkek hastaya kan veriliyodu adam sıkıştı idrara çıkma ihtiyacı duydu bayan hemşire geldi ona ihtiyacını giderebilmesi için ördekle yardımcı olmak istedi ve adamcağız utandığı için kabul etmedi ve illa kalkıp tuvalete gitmek istedi ve biliyosunuz kan verilen kişinin ayağa kalamaması gerekir çünkü kalkıp yürürse ölür ama o erkek hasta tüm uyarılara tuvalete gitmek için kaltı ve koridorda vefaat etti, yani bu tarz durumlarda yaşana biliyor onun için hastanelerde erkek hemşirelerde olmalı fakat bence erkek hastalara erkek hemşire bayan hastalarla ise bayan hemşire ilgilelnmeli böylece insanlar hem daha huzurlu hemde daha güvenli sağlık hizmetinden faydalanmış olur diye düşünüyorum
SAYGILAR

Allah belalarını versin. Kill Bill filminde bitkisl hayattaki kadınlara tecavüz ettiriyordu parayla hasta bakıcı onu gördükten sonra hep aklıma gelmiştir.

Nasıl insanlık bu böyle yaa. Kesinlikle peşine düşülsün Suçlular suçunu çeksin. ıNş.kötükedihüso

Sözü edilen konu geçen yıl olmuş ama bu olaylar maalesef bitmez.
Her yerde oluyor fakat hastanelerde insanların güçsüzlüğünden veya bilinçli olmamasından dolayı fırsatçılar daha çok ortam buluyor.kötükedihüso
Günümüzde hemen her yerde kameraların olması biraz caydırılık konusunda yararlı oluyor.
Yoğun bakım dahil insanların girebildiği her yerde kameraların olması şart.
Bir de başhekimler hastanenin adının çıkmaması için örtbas ediyorlar.
Mağdur olanlar sonuna kadar üzerine gitmeli ve davalarından vazgeçmemelidirler.:olmaz:

sanıyorum en doğrusu bayanlara bayan, erkek hastalara erkek hemşirenin yardım etmesi bu işin içinden başka türlü çıklımaz ayrıcabence çok çirkin yakışıksız bi durum hastalara biraz saygı duyulmalı hastanedeki kadından - erkeğe bütün personlin iyi niyetle bile olsa hastaların genital bölgelerini görmesi dokunması bence kabul edilemez , çok korkuyorum ağır bi kaza geçirip hastanede yatılı kalmaktan bu ne çirkin bişey böle .

ooo daha neler oluyo neler hastane gibi yerlerde malesef.Kork Allah'tan korkmayandan demişler.Allah bildiği gibi yapsın bu tür insanları.

canım, sitem etmekle, beddua etmekle olmuyo,tüm bireylerin bilinçli örgütlenip haklarını araması gerek...

aynısı burda bir hastanede yaşandı, ölü sandığı kıza tecavüze yelteniyor ve kız o anda kendini toplayıp bağırıyor tabi millete o an anlatamıyor. savcıya şikayet etti anında savcı işine son verdirttirdi

benim babamda bir kere yüksek tansiyonla üniversite hastanesinin aciline gitti. Tansiyonu 24-16 idi. Tansiyonunu düşürmediler çünkü o basınçla tomografi çekilecekmiş kanama varmı bakılacakmış. Adamcağız o tansiyonla tam bir saat beklettiler. Niye çünkü tomografiyi çeken adam yemekteymiş. Orayı ayağa kaldırdım nasıl bekletirsiniz bu halde diye. Sonra hızlandı işlemler.

Acile gelen bir hastaya tomografi çekilemiyor adam yemekte diye. Çoğu hastanede insan hayatına önem vermiyorlar taciz çok normal geliyor artık bana.

Back