Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Desteğiniz güç verdi, teşekkür ederim hanımlar.. :))
Bugün Kanal D ana haber bülteninde bizimle röportaj yer alıyor, izlemek isteyen izleyebilir..
Umarım bu bir kadın hareketi olarak ve sembol dava olarak hak ettiği yeri bulur..
Yoğun bakımda, ebeveynlerin ya da yakınlarının giremediği bir yerde, sabaha karşı savunmasız birine yapılan ki bu biri bir genç kız, güzel sonuçlar alır, yıprandığımıza değer..
Ve Ayşe Hanım, bu işin peşini bırakmamaya kararlı bu da bir müjde..
Desteğiniz güç verdi, teşekkür ederim hanımlar.. :))
Bugün Kanal D ana haber bülteninde bizimle röportaj yer alıyor, izlemek isteyen izleyebilir..
Umarım bu bir kadın hareketi olarak ve sembol dava olarak hak ettiği yeri bulur..
Yoğun bakımda, ebeveynlerin ya da yakınlarının giremediği bir yerde, sabaha karşı savunmasız birine yapılan ki bu biri bir genç kız, güzel sonuçlar alır, yıprandığımıza değer..
Ve Ayşe Hanım, bu işin peşini bırakmamaya kararlı bu da bir müjde..
Bugün, Gazze olayından dolayı yarına kaldı haber programı, size mahçup oldum.. (
Bu arada çok güzel gelişmeler var, izninizle tv da, KK nün desteğini de söylemek istiyorum.. Kadının kadını, annelerin beni anlaması muhteşemdi.. Teşekkürler dost yürekler..
Sevgiler,