Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca bu yazısıyla Sardumyama katılıyorum. Bilmiyorum ama bugün Esra Ceyhan bana hiç samimi gelmedi. Filiz hanıma biz sizin yanınızdayız derken bile samimi hissetmedim. İnş herşey ortaya çıkar hepsinin yüzü kızarır...işin için de marmara gibi bir isim olmayıp da sıradan bir taciz olayı olsaydı gerek ana haber bültenleri gerekse de esra hanımefendi yerden yere vururlardı tacizciyi....
doktor da kalkmış tapu gibi rapor varken halisülasyon görmüş olabilir diyor....
yoğun bakımda hemşirelik yapan biri olarak gerçekten olayı dehşetle okumuştum gazeteden:1no2:
yanımızda erkek hemşireler de çalışıyor.. genç bayan hastalarda yatıyor.ve hiçbir zaman hastalar hakkında böyle sapkınlığa düşen birini ne gördüm nede duydum..:1shok:
bu kesinlikle SAPIKLIK tır!klava:
bazı arkadaşlar kamera konulmalı demiş ama yoğun bakım ne yazıkki kameraya müsait bir ortam değilbenneyaptımki
bu olayda adı geçen şahsiyet ne yazıkki o kızcağızın geçmişindeki hastalığından ve oraya yatırılması gerekçesinden kendine pay çıkarmışkötükedihüso kendisi allah yolunca cezasını bulacaktır diye düşünüyorum.
buradan da o kızcağıza çok geçmiş olsun diyoruma.s.
Amacınız nedir? Hastaneyi afişe etmek mi? O erkek hemşirenin ceza almasını sağlamak mı?
- Hayır, amacım kimsenin bunu yaşamaması.. Hastanenin tavrıdır beni medyaya iten. Bu da ayrı bir gerçek. O erkek hemşire, ceza yerine tedavi görse derim.
O geceye dair size verilen raporda kızınızın bilincinin açık olduğu yazıyor. Bu ne anlama geliyor?
- Bu, kızımın hayal görmediği anlamına geliyor. Buyursunlar, baksınlar kendi doktorlarının verdiği rapor elimde mevcut.
"Yıpranırız bu yola girmeyelim, bugüne kadar bu tür şeyler hasır altı edilmiş bu memlekette, unutalım gitsin" gibi düşünceler hiç geçmedi mi aklınızdan?
- Biliyorum ki yıpranacağım, yıpranacağız... Zaten Dekan Bey kendi eşinin İdari Mahkeme’de hakim olduğunu, Başhekim Bey’in eşinin avukat olduğunu, kendisinin aynı zamanda hukuk mezunu olduğunu da konuşmasının bir yerine sıkıştırdı. Ben aba altından sopa göstermek olarak değerlendirdim. Güçlü bir kuruluş olduklarını ekledi sözlerine. Olsun. Ne derlerse desinler, kızımın başına böyle bir felaket geldi, sonuna kadar hakkımızı arayacağız. Ne diyor Nazım? Sen yanmazsan, ben yanmazsam, o yanmazsa, nasıl çıkar bu toplum aydınlığa?
sweety_eva bak güzel kardeşim sana ayşe armanın bu aileyle yaptığı hürriyette yayınlanan röpörtajını yayınlıyorum sana karşı duranların ne demek istediğini kelime oyunlarına girerek değil gerçek gazete haberiyle anlatmak istedim...
burda hepimiz ağladık ve hepimiz elife ve annesine inandık... ben neden inandım biliyomusun benimde yeğenlerim var sen gibi elif gibi... bizler burdan daha çok sesimizi duyurmak için çaba sarfediyoruz oda sen gibileri korumak için...annelerimizi ablalarımızı korumak için...allahım kimseye yaşatmasın ama bunu yaşayan bilir...ben biliyorum mesela...hani daha dikkatli konuyu bilipte yorum yapsaydın keşke...bak orda yukarda simsiyah harflarle bilinci yerinde raporu var,gördünmü...işte biz buna yürekten inanıyoruz ve destek oluyoruz...burası bir yürek ya bizlere katıl ilerleyelim yada lütfen bizide incitme canım ...
yoğun bakıma kameralar konmalı ve sadece kayıt için mutlaka tutulmalı diyorum sevgili KK arkadaşım...
kartal yavuz selim yoğun bakımında kamera sistemi ve kaydı var...
eşimin anneannesi komaya girdiği zaman ki vefat etti komadan çıkamadı kartal yavuz selim devlet hastanesinde bizlere son kez kameradan göstermişlerdi....
kamera kaydı mutlaka ama mutlaka olmalı diyorum....
dayım bursa uludağ fakülte hastanesi yoğun bakımında 1 hafta yattı...gece gündüz kalabalık bir asistan doktor grubu kızlı erkekli sürekli orda bulunuyorlardı ve bankolarıda tüm hastaları görecek şekilde dizayn edilmişti...
telefona bağlanan bilim adamı neden bu kadar agresifti anlıyorum.
ergeç adalet tecelli edecek onlarda biliyorlar tabiki :)
Teşekkür ederim almak istediğim cevap buydu tıbbi raporlarda bilincin yerinde olduğunu gösteriyorsa Elif'in ve onun gibilerin sonuna yanındayım.
benim şahsi fikrimi merak edecek olursanız bence de kamera olmalı..
ancak etik açıdan çok fazla sorunla karşılaşılabiliyor.
bu sebeple bazı hastanelerde heryerde kamera varken yoğun bakımlara yok.
benim çalıştığım hastanede de bir sorun yaşanana dek kamera aktifmiş ancak şuan tavana bakıyor..
yorumda bulunmak için en başından beri ve de ayşe armanın verilen linkten okuduğunu varsayarak tabiki detayları getirmedim.
böyle bir konu hakkında yorumda bulunmak için sanırım arada kaçırdığım bir konu olabilir diye en başından beri kısaca göz atsaydınız sanırım bu mesajlar olmazdı.
Allah, suçluysa sıkıştırır baskı yaparsa itiraf eder mantığını hala anlamakta zorlanıyorum KK arkadaşım:1no2:
yüce Rabbimizin hikmetinden sual olmaz, lütfen konuyu dünyevi halletme yoluna gidelim. elbette zamanı geldiği zaman herkes hesabını verecek. bu dünyada mı olur ahirettemi olur onu Allah bilirdediğim gibi hikmetinden sual olmaza.s..
Allah suçluysa sıkıştırır ortaya çıkar falan diye sığ bir yorum yapmadım ben orda.
Somut bir delil bulunamazsa ispat edilemezse inşallah vicdana gelir dedim.
o kadar.
Baştan beri tıbbi rapor sonucu olmadan kesin sonuca ulaşılamaz dedim fakat siz yorumlarımı kırparak istediğim cevabı bana vermekten kaçındınız :)
Her neyse en nihayetinde 17 yasında bir genç kız ve yasadığı korkunç bir olay var.Suçlu cezasını ceksin.Bedelini ödesin.
Tüm Elif'lerin hakkı sorulur inşallah!
Merhaba,
Tüm destekler için teşekkürler öncelikle..
Ve bugün anlaşıldı ki, bu konu devam edecek ve etsin de! Ben işimden olmayı bile göze aldım çünkü bir Elif daha ya da adı X hiç kimse, özellikle de çocuklar bunları yaşamasın.. Kız olması şart hiç değil!
Ve yine, bir anne evladına inanmakla mükelleftir! Çünkü onu en iyi annesi tanır.. Eğer gerçekten anne olabilmişse..
Pozitif enerjiniz tümüyle hissedildi bilin.. İnanıyorum ki, herşey güzel olacak..
Sevgimle,
etik açıdan ne gibi sorun olabilir merak ettim doğrusu...
tabiki siz sağlık işinde olduğunuz için daha iyi bilirsiniz...
nelerdir sevgili arkadaşım :)
bugün programi izledim ve arayan dekani hayretler icinde dinledim...
adam arayip evet böyle birsey olmus o hemsirenin hatasidir aileyi tebrik ediyoruz bu olayi saklamayip baska insanlarin caninin yanmasini engelledigi icin diyecegine piskin piskin savundu..
inanmiyorum bu cocuk ne olacak simdi psikolojisi berbat durumdadir ayrica benim sahsi düsüncem erkek hemsire bence olmamali ben yurt disinda yasiyorum burdada var ama türkiyede olmamali cünkü türkiye cinsel duygulari bastilmis bircok insan var ve kücük firsatlar pesindeler...
aciyorum o hastanede calisip sirf hastane prestijini korumak adina o adi adami savunan insanlara oysaki bu hastanenin sucu degil bireyin sucuydu cikip tepkilerini koysalardi baska olurdu...evet okuyupta adam olamamk neymis daha iyi gördük