Diyetisyen diyetleri genelde öğün atlama işini sevmez ama bana tokken yemek saçma geliyorAfiyet olsun kizlae kahvalti 10nu buldu oglen yemegi de var listemde kendimi tok hissediyorum yemesemmi diyorum ama diyetisyen özellikle öğün atlama dedi. Psikolojik olarak kendimi zayiflamis hissediyorum cumayi merakla bekliyorum
Çok iyi yürüyüş çok iyidir biliyorum hemen gitsin istiyorsun kilolar ama sonra sıkıldığın zamanlar olacak o yüzden kendine eziyet etmeden mutlu diyet yapmak önemliSpor neler yapiyorsunuz peki kizlar dun 1 saat yurudum evde de mi biseyler yapsam diyorum
Hoşgeldin kikirikSelam bende varım
Bugün bende yapmadım vallaBugün hiç spor yapamadım yaa evi işi yemek falan astım sporu
Neyse artık yarın telefi ederiz
Çok güzel maşallah ekmek yok mu menüde yoksa unuttun muSabah 9 buçuk
1 Yulaf ezmeli omlet
1 kibrit kutusu peynir
5 6 zeytin
1 fincan çay
Ara
1 bardak sade sütlü kahve
1 avuç çiğ fındık
1 kuru kayısı
Akşam 16:30
1 kase tarhana çorbası
10 Kaşık etli kuru fasulye
3lt su içildi
Ekmek yok canımÇok güzel maşallah ekmek yok mu menüde yoksa unuttun mu
Ben de yaptım ev temizliği ohh misss1 saat yuruyus ev temizligi derken yorucu gun oldu 1 dilim tam bugdayli kek yedim 30 dk daha spor mu uapsam bilemedm
Ekmek yok canım
Arada yerim ben yine detebrikler ekmeksiz de oluyor daha hafif oluyorsun hatta
Yemediğine istemeyeceksin kiArada yerim ben yine de
Günaydınlar evet ben de aynı sekilde hissettimGünaydınlar bugün hafif hissettim kendimi kızlar sizde de var mı böyle hisler benim motivasyonu arttı
Bu da kahvaltımEki Görüntüle 2540660
Ohh çok güzel canımGünaydınlar evet ben de aynı sekilde hissettim
Geçen sene bende yaşadığım duygusal boşluklardan öyleydim ama gidişatı hiç iyi görmedim ilk sayfamda olumlamamı gördün mü her sabah okursan aslında iyi geliyor beynin mesaja ihtiyacı var aslında seni de görmek isteriz aramızda kendine günlük açmışsın oraya menülerini yaz foto paylaş güzel gelecektirAzimli gördüm kızlar sizi.. inş hedefinize ulaşırsınız. Ben sabah başlayıp öğlen bozanlardanim. Gecen seneki performansımı irademi yakalayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?