• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden yenilenmek

Teşekkürler canım karnı yarık iki tane koydum sonra çok geldi 1 tane yedim
Kkarnıyarık da diyete uygun kızartma yapmadan yaptım😎
Süpersin böyle gidersek vericez bu kiloları 🙈
Biz yapacaz bu işi inşallah spor yaptın mı
Ben bugün 1 saat yürüdüm birazdan da mekik ve squat yapıp bitirecek günü
Spor olarak 100 ip atlama 20 mekik 10 squat 200 bacak hareketi yapıldı

Süpersin böyle gidersek vericez bu kiloları 🙈

Spor olarak 100 ip atlama 20 mekik 10 squat 200 bacak hareketi yapıldı
Spor çok iyi ama kaç kilosun canım ip atlama
Çok kilolular için önerilmez ben atlamıyorum çünkü dizlere uygulayacağı basınç çok oluyo ben 82 83 de atlıyorruum benim boyum 175

Spor çok iyi ama kaç kilosun canım ip atlama
Çok kilolular için önerilmez ben atlamıyorum çünkü dizlere uygulayacağı basınç çok oluyo ben 82 83 de atlıyorruum benim boyum 175
Ben 70 kiloyum canım ama ağrıtıyor bacaklarımı bide benim bacaklarımda toplandiyor yağlar
Sen bacak olcunu 64 yazmışsın nereden ölçtün?

Ben 70 kiloyum canım ama ağrıtıyor bacaklarımı bide benim bacaklarımda toplandiyor yağlar
Sen bacak olcunu 64 yazmışsın nereden ölçtün?
Baldır kısmını ölçtüm üst bacak ip atlama teknik ister eğer yanlış atarsan dizlerinden problem yaşarsın
Yürüyüş en iyisi

Günaydın kahvaltıya ne yapsam diye düşünmekten bıktım yaaa :işsiz: neyse nohut unyla krep yapacam inşallah birazdan atarım bugün çok uyumuşum ve çok mutluyum kendimi zinde ve huzurlu hissediyorum

Gunaydin sabah kahvaltim sizler naptiniz kizlar

Eklentiler

• IMG-20190929-WA0002.jpeg
    IMG-20190929-WA0002.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 30
Öğle sabah karışık krepim nohut unlu süt yerine de soda koydum

Eklentiler

• 1569743174336-1378646716.jpg
    1569743174336-1378646716.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Canım bunların sana yasak oldigu nasıl belli oldu? Teşekkür ederim 💙
Benim 2 yıl önce çikolata kistimden dolayı dayanılmaz ağrılar çekiyordum ve nöral terapiye başladım doktorumda bu diyeti veri
Ben 9 yıl tüp bebek tedavisi gördüm ve bebek sahibi de olamadım sağlığımı da kaybettim 2 yıl öncesine kadar
Şimdi iyiyim bu diyet sayesinde diyeti yapmadığım da ağrılarım tekrar geliyor yediklerimizin bizi nasıl zehirlediğinin canlı kanıtıyım ben

Benim 2 yıl önce çikolata kistimden dolayı dayanılmaz ağrılar çekiyordum ve nöral terapiye başladım doktorumda bu diyeti veri
Ben 9 yıl tüp bebek tedavisi gördüm ve bebek sahibi de olamadım sağlığımı da kaybettim 2 yıl öncesine kadar
Şimdi iyiyim bu diyet sayesinde diyeti yapmadığım da ağrılarım tekrar geliyor yediklerimizin bizi nasıl zehirlediğinin canlı kanıtıyım ben
Çok geçmiş olsun canım benimm
Rabbim seni sağlıklı eylesin dileklerini kabul etsin inşallah evladını kucağına almayı nasip etsin..

Afiyet olsun 💙
Ben de kahvaltımı ettim
Öğle sabah karışık krepim nohut unlu süt yerine de soda koydum
Afiyet olsun kizlae kahvalti 10nu buldu oglen yemegi de var listemde kendimi tok hissediyorum yemesemmi diyorum ama diyetisyen özellikle öğün atlama dedi. Psikolojik olarak kendimi zayiflamis hissediyorum cumayi merakla bekliyorum

Spor neler yapiyorsunuz peki kizlar dun 1 saat yurudum evde de mi biseyler yapsam diyorum
Canım bence şuan yuruiyus yeterli kilon azaldıkça vermek zorlaşacak ekstra olarak biseyler o zaman düşünürsün. Tabi yinede sen bilirsin ben akşamları bölgesel hareketler yapıyorum evde serinlik gelince

Back