- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sık sık uğrarım inş. Günlük açıyorum da sürekliliği olmuyor. Sürekli bozuyorum menü vetirsem okuyalar vayy bee nasıl yemiş bide kilo veremiyorum diyecek kızlar foto nasıl atılıyor ben bilmiyorum telefondan giriyorum.Geçen sene bende yaşadığım duygusal boşluklardan öyleydim ama gidişatı hiç iyi görmedim ilk sayfamda olumlamamı gördün mü her sabah okursan aslında iyi geliyor beynin mesaja ihtiyacı var aslında seni de görmek isteriz aramızda kendine günlük açmışsın oraya menülerini yaz foto paylaş güzel gelecektir
Kesinlikle sabah diyetisyen mesaj atmisti onada deidm kendimi iyi hissediyorumGünaydınlar bugün hafif hissettim kendimi kızlar sizde de var mı böyle hisler benim motivasyonu arttı
Bu da kahvaltımEki Görüntüle 2540660
Yürüyüş yapsan sadcee ben sabah bebeyi arabaisna koydum yurudum.geldimKizlar spor yapmak istiyorum zor geliyor sporsuz da olmuyor ne yapmam lazim
Süper diyetisyenini de beğendim araması çok hoşKesinlikle sabah diyetisyen mesaj atmisti onada deidm kendimi iyi hissediyorum
Mesaj yazdıktan sonra sol köşede doya paylaş var oraya bas sonra kamerayı işaretle fotoyu yüklendikten sonra küçük resimi işaretle sonra paylaşSık sık uğrarım inş. Günlük açıyorum da sürekliliği olmuyor. Sürekli bozuyorum menü vetirsem okuyalar vayy bee nasıl yemiş bide kilo veremiyorum diyecek kızlar foto nasıl atılıyor ben bilmiyorum telefondan giriyorum.
Ben yiyemedim atıştırdim biseyler mecburenKizlar yendimi oglen yemekleri bu benim.oglen yemegim
Çalışıyor musun cnm saglikli seyler atistirsaydinBen yiyemedim atıştırdim biseyler mecburen
Yeni bi diyetisyen onun icin heyecanı cok surekli iletisim halinde yeni diye tereddut ettim ama.iyii gidiyoruz.Süper diyetisyenini de beğendim araması çok hoş
Okuldaym canım yaÇalışıyor musun cnm saglikli seyler atistirsaydin
Ben yemek termos aldım evden götürüyorum okulaBen yiyemedim atıştırdim biseyler mecburen
Bugünlük mutfak kapandı bende menümü atayimBen yemek termos aldım evden götürüyorum okula
Sabah az yediğin için akşam çok acıkmışsın belli öğünlerini geçiştirmemeye çalış canım bence gerçi akşam yediklerim çok mu diyeceksin gayet güzel hiç sorun yok işlerki günlerde yoksunluk çekebilirsiniz diye dedimSabah 8 buçuk
1 çay bardağı Süt + yarim elma + tarçın +3 kaşık yulaf
Öğlen
Tam buğday galeta 2 adet
Saat 4 buçuk
1kase mercimek çorbası
3 kaşık et haşlama
4 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
Nasıl yani canım ne gibi bir yoksunlukSabah az yediğin için akşam çok acıkmışsın belli öğünlerini geçiştirmemeye çalış canım bence gerçi akşam yediklerim çok mu diyeceksin gayet güzel hiç sorun yok işwrsi günlerde yoksunluk çekebilirsin
Az yediğin için aklına atıştırmak gelirNasıl yani canım ne gibi bir yoksunluk
Aslında tam tersine gece geç yatıyorum ama aklıma yemek gelmiyor sadece sabah aç uyanıyorumAz yediğin için aklına atıştırmak gelir
Vücut eksik olan kaloriyi tamamlamak ister ve akşam o yüzden abur cubur istiyor canımız