• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden yenilenmek

Geçen sene bende yaşadığım duygusal boşluklardan öyleydim ama gidişatı hiç iyi görmedim ilk sayfamda olumlamamı gördün mü her sabah okursan aslında iyi geliyor beynin mesaja ihtiyacı var aslında seni de görmek isteriz aramızda kendine günlük açmışsın oraya menülerini yaz foto paylaş güzel gelecektir :KK19::KK36:
Sık sık uğrarım inş. Günlük açıyorum da sürekliliği olmuyor. Sürekli bozuyorum menü vetirsem okuyalar vayy bee nasıl yemiş bide kilo veremiyorum diyecek :KK70: kızlar foto nasıl atılıyor ben bilmiyorum telefondan giriyorum.

Sık sık uğrarım inş. Günlük açıyorum da sürekliliği olmuyor. Sürekli bozuyorum menü vetirsem okuyalar vayy bee nasıl yemiş bide kilo veremiyorum diyecek :KK70: kızlar foto nasıl atılıyor ben bilmiyorum telefondan giriyorum.
Mesaj yazdıktan sonra sol köşede doya paylaş var oraya bas sonra kamerayı işaretle fotoyu yüklendikten sonra küçük resimi işaretle sonra paylaş

Kizlar yendimi oglen yemekleri bu benim.oglen yemegim

Eklentiler

• 15698408538305408447822470830464.jpg
    15698408538305408447822470830464.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 21
Ayy ben unuttum çok acıkmıştım siz deyince hatırladım
Dünden çorba vardı kinoalı mercimek çorbası
2 kase onu yedim
Okuldayım ben de 😋

Sabah 8 buçuk
1 çay bardağı Süt + yarim elma + tarçın +3 kaşık yulaf

Öğlen
Tam buğday galeta 2 adet

Saat 4 buçuk
1kase mercimek çorbası
3 kaşık et haşlama
4 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran

Sabah 8 buçuk
1 çay bardağı Süt + yarim elma + tarçın +3 kaşık yulaf

Öğlen
Tam buğday galeta 2 adet

Saat 4 buçuk
1kase mercimek çorbası
3 kaşık et haşlama
4 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
Sabah az yediğin için akşam çok acıkmışsın belli öğünlerini geçiştirmemeye çalış canım bence gerçi akşam yediklerim çok mu diyeceksin gayet güzel hiç sorun yok işlerki günlerde yoksunluk çekebilirsiniz diye dedim 😍

Back