Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün alalım ölçüleri olur mu?Tamam canım sabah aç karnına tartılıyoruz
Bel basen bacak kol ölçüsü alıp yazalım
Kilo ölçümünü her hafta cuma
Mezur ölçümünü ayda bir yapalım olmaz mı
Ben aldım ölçülerimi ama durum faciaamacımız zaten faciaları düzeltmek dimiCanım bugün alalım ölçüleri olur mu?
Evet pes etmek yok.Ben aldım ölçülerimi ama durum faciaamacımız zaten faciaları düzeltmek dimi
Çok güzel hadi bakalım güzel başladık sonu da güzel gelsin inşallahEvet pes etmek yok.
Şimdi ne yapıyoruz ben şöyle hedef oluşturdum
-paketli gıda,unlu gıdalar ve yapay şeker yok
-gunde mutlaka 2.5-3 lt su
-haftada 3 egzersiz mutlaka
-gunde 1 fincan bitki çayı
Tamam canım bende aldım yazarım şimdi bunları ilk sayfaya eklersen ikimizi de ay ay takip etmemiz daha güzel olur güncelleyerek olmaz mı ?28 Eylül 2019
Basen 124
Bel 102
Göğüs 101
Kol 32 ikiside
Bacak 64
28 ekimde tekrar edelim ölçü kilodan daha önemli
Canım patates yemesen çoook daha iyi olur aslında
Benim diyetimde patates serbest canımCanım patates yemesen çoook daha iyi olur aslında
Bende senin diyetini yapsam daha hızlı ve sağlıklı kilo veririm aslinda.Benim diyetimde patates serbest canım
Diyetim bu bunlar dışında olanları kesinlikle yemiyorum hayatımdan çıkarttımAslında diyetten çok sağlıklı beslenme diyelim
Paketli gıda
unlu gıda
tahıl
süt ürünleri
kuru fasulye
şekerli tüm gıdalar
Marketten alınan tüm paketli gıdalar (salça bile)
Yasak yasak yasak
Serbest olanlar ise
Kırmızı yeşil mercimek
Nohut
Balık et tavuk (köy tavuğu)
Sebzeler ev yoğurdu ve peyniri
Bal ve pekmez serbest hurma 3 tane
Meyve de ilk 1 ay sadece 1tane elma
Yapabilirsin canım benim arkadaşlarım da başladı mesela çok iyi kilo vermiştik birlikteBende senin diyetini yapsam daha hızlı ve sağlıklı kilo veririm aslinda.
Tamam canım hedef koyalım kendimize aylık öyle daha iyi olur eğer hedefe gelirsek istediğimiz 1seyi yeme hakkımız olsunYapabilirsin canım benim arkadaşlarım da başladı mesela çok iyi kilo vermiştik birlikte