- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
Çok süper ben çayın yanında bişey yemezsem zayıflıyorum ve sabah yumurta yemezsem akşam çok acıkıyorumAslında tam tersine gece geç yatıyorum ama aklıma yemek gelmiyor sadece sabah aç uyanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok süper ben çayın yanında bişey yemezsem zayıflıyorum ve sabah yumurta yemezsem akşam çok acıkıyorumAslında tam tersine gece geç yatıyorum ama aklıma yemek gelmiyor sadece sabah aç uyanıyorum
Yarın sabah yumurta peynir zeytin ve ekmek yiyeceğimbende. Tam buğday ekmeği 2 dilimÇok süper ben çayın yanında bişey yemezsem zayıflıyorum ve sabah yumurta yemezsem akşam çok acıkıyorum
Daha akşam yemeğimi ancak yedim bugün nöbetçiydim çok yoruldum daha yeni oturacam inşallahYarın sabah yumurta peynir zeytin ve ekmek yiyeceğimbende. Tam buğday ekmeği 2 dilim
Kıyamam ya bir kahve yap da dinlen canımDaha akşam yemeğimi ancak yedim bugün nöbetçiydim çok yoruldum daha yeni oturacam inşallah
Sabahı düşünmedim dahha
Tartı bildirim günümüz cumartesi değil mi?Yemeğimin fotosunu çekemedim bugün çok acıkmıştım ve yemekle buluşma anım efsaneydi Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin inşallah
Akşam menüm
Çorba
Karışık fırın kızartma 4 köfte
Çok şükür bugünde sorunsuz akşamı ettim
Bugün araları şekersiz kahve ile yaptımKıyamam ya bir kahve yap da dinlen canım
Cuma yaparım ben hep cumartesi genelde tatil modunda olduğumdan geç uyanırımTartı bildirim günümüz cumartesi değil mi?
Çok merak ediyorum bakalım ne kadar vericez.
İlk hafta fazla verilir genelde odemler de gider diye
Bende cumartesi yapayım canımCuma yaparım ben hep cumartesi genelde tatil modunda olduğumdan geç uyanırım
Erken ölçü en güzeli
İnşallah ödemelerle tartıya çok yansır
Nasıl istersen canımBende cumartesi yapayım canım
Geç olması daha iyi
İnsan uykuda enerji harcar
Cuma diye konusmustuk sanki. Cuma.sabah 9 Da randevum var diyetisyen de bakaalim nolcakTartı bildirim günümüz cumartesi değil mi?
Çok merak ediyorum bakalım ne kadar vericez.
İlk hafta fazla verilir genelde odemler de gider diye
Çok güzel olacak canım güzel gidiyorsun çünküCuma diye konusmustuk sanki. Cuma.sabah 9 Da randevum var diyetisyen de bakaalim nolcak
Spor sonrası ve akşam tartıya çıkma çünkü kilonun en yüksek olduğu saatlerdir sabah aç karnına wc sonrası çıplak çıkYa tartıya çıkmamak icin kendimi zor tutuyorum sizdede vae mi boyle bisey
Çok iyisin ben de frape içmeseydim iyiydi ama olan oldu soğuk kahve çekti canımSabah
1dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
7 zeytin
1 dilim peynir
1 bardak süt
Öğle
Kepekli galeta
1 kuru kayısı
Akşam
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı