- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
Tamam canım sen de ölçülerini yazTamam canım hedef koyalım kendimize aylık öyle daha iyi olur eğer hedefe gelirsek istediğimiz 1seyi yeme hakkımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım sen de ölçülerini yazTamam canım hedef koyalım kendimize aylık öyle daha iyi olur eğer hedefe gelirsek istediğimiz 1seyi yeme hakkımız olsun
28 Eylül28 Eylül 2019
Basen 124
Bel 102
Göğüs 101
Kol 32 ikiside
Bacak 64
Hoşgeldin canım bize biraz kendinden bahseder misin kaç kilosun boy kaç vb.Merhaba kizlar bende perşembe gunu yetti artik.bu kilolar diyerek kendimi disari attim ve bi diyetisyene gittim 2 saat oturduk konuştuk listemizi yaptik ve başladim. Bende katilmak isterim araniza
116.5 çıktım diyetisyende tok karnına idim oglen 3 idi ondan galiba. Boyum 1.75 cok guzel kilo verebilen biriyim ama birden geri aliyorum onun icin diyetisyene basvurdum. Haftada 1 oda cuma gunleri kontrole gidicem her gunde ogunlerimi atiyorum. Gunde 5 dilim ekmek ilE basladiik tam bugday 2 sabah 1 oglen 2 aksam olmak uzere ekmeksiz yemek yiyemiyorum çünkü psikolojik olarak aç kaliyorum. Sabahlari bi karisim verdi aksamdan demleyip sabah 2 bardak iciyorum. Diyetisyen bel ölçümü aldi oda 100 idi digerlerinide ben alayim atarim size.Hoşgeldin canım bize biraz kendinden bahseder misin kaç kilosun boy kaç vb.
Diyetisyen nasıl bir plan olusturdi
Arkadaşımda günüm vardı benim diyetime göre yapmış sağolsun
Çok güzel canım kilo vermek çok eğlenceli bişey bence başarmak güzel her sabah ilk sayfadaki olumlamayı yap harika hissedeceksinMerhaba kizlar bende perşembe gunu yetti artik.bu kilolar diyerek kendimi disari attim ve bi diyetisyene gittim 2 saat oturduk konuştuk listemizi yaptik ve başladim. Bende katilmak isterim araniza
Arada olur öyle daha yeni alışıyorsun diyeteBuda benim oglen yemegim diyetisyen sosundan dolayi olmamis dedi bende farkettim zaten bi daha yapmam
Bende inaniyorum yapicam artik daha iradeli ve mutlu olacağımKizlar hep birlikte güzelce kilo vericez inşallah ben inanıyorum bizlere
Afiyet,şifa olsun arkadaşımEki Görüntüle 2540354 akşam yemeğim
Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum ama tavsiye yumurta yediğinde peynir yemeBugünkü özet ;
Sabah 9:30
1 omlet
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 bardak şekersiz çay
2 parça et
Saat 16:10
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
3lt su icildi ☂
Şuan için hiç bir listeye bağlı değilim kendi kafam göre.Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum ama tavsiye yumurta yediğinde peynir yeme
Bir de menün çok güzel ekmek yemesen tam not
Teşekkürler canım karnı yarık iki tane koydum sonra çok geldi 1 tane yedimAfiyet,şifa olsun arkadaşım ❤
Biz yapacaz bu işi inşallah spor yaptın mıŞuan için hiç bir listeye bağlı değilim kendi kafam göre.
Ama yarın için çok güzel bir planım var inşallah uygularım canım yarın tam not alırım senden ❤